22 aylık oğluma oyun grubu kurmak istiyorum

Sutlac2702

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
9
5
1
37
Merhaba bayanlar.malum kış oğlum evde çok sıkılıyor.kendinden epey büyük kuzenleri var ama çok anlaşamıyorlar.daha doğrusu arada eziliyor.bende avcilar ve civarında bir araya gelip cocuklarimizi yaşıtlarıyla egitebilecegimiz oyun grubu kurmak istiyorum.

Ne kadar zormus bir oyun grubu kurmak.avcilarda oturmak zorunda değilsiniz kızlar ortak görüşme yeri belirleyebiliriz.oglum çok sıkılıyor.havalardan dolayı parkada çok nadir çıkıyor.ama gönlüm razı değil oğlumun eve kapanmasına.sosyallesmesi yaşı yakın çocuklarla birşeyler paylaşmasını istiyorum

Merhaba bayanlar.malum kış oğlum evde çok sıkılıyor.kendinden epey büyük kuzenleri var ama çok anlaşamıyorlar.daha doğrusu arada eziliyor.bende avcilar ve civarında bir araya gelip cocuklarimizi yaşıtlarıyla egitebilecegimiz oyun grubu kurmak

evi daha keyifli bi hale getirseniz oyuncakları vardır zaten ama ne bileyim salıncak sallanan at vb. gibi şeyler
Ben evimin bi odasını oğluna oyun odası yaptım şuan 15 aylık odamız 2 aydır falan var uyandığı gibi odaya koşuyor çok dağıtmadınığı sürece hep orda oynuyor beyfendi dağınık odada oynamıyorda ‍♀️ masa sandalye takımı var yazı tahtası var duvara mıknatıslı şekiller yapıştırsın diye pano yaptırdım kaydırak at bisiklet araba onun oyalanabileceği herşey mevcut oda da ve her açıdan çok rahat ettim
Bunları yazdım ama belki de sizinde eviniz bu şekilde

Teşekkürler öncelikle yardımcı olmak istediginiz için.o konularda bir sorun yok bolca oyuncak kitap çocuğu oyaliycak çok şey var aslında oğlum camin önünde bile sıkılmadan dışarıyı seyrediyo.asil amacım çocuğu sosyallestirmek.ben biraz yanlış ifade etmişim.sikildiginda onunla oyunlar oynuyorum yada kendi başına oynuyor oğlum ama çocukları çok seviyor ve çok sıcak kanlı.ben istiyorum ki yaşıtı arkadaşları olsun sosyallessin.

Merhaba bende beylikduzunde oturuyorum kızım 17 aylik bende birara kurmak istedim ama pek mümkün olmadi

Buradaki sorun,Kk nun aynı zamanda kadınların içini döktüğü,aile üyeleri ile ilgili samimi paylaşımlarda bulundukları bir yer olması.Ben açık kimligim ile üye olmuyorsam,avatar olarak kendi fotogrami değil beğendiğim bir resmi koyuyorsam bunun nedeni kimligimin gizli kalması isteğidir.

Back
X