ben 23 aylık ogluma cok kolay ögrettim seninki istese söyler heveslendir bence .benm oglum 6 aydr abisine bakıp ciş diyordu fakat ciş cıkaramıyordu 1 ocakta karar verdim subatta dogum günü ben ögretecem dogum gününe kadar dedim .sakızı cok sever oglum olesine oturttum sakızı gösterdim yap vercem dedim 1,2 gün dedigin gibi alıstırma kilotuna yapıp söyledi fakat ben sakız vermeye devam ettim önce lazımlık sonra sakız dedim anladı ve ıslandıgınıda fark etti tabi.ilk 5 gün hep sakız için gitti oturdu lazımlıga ama gercek ama öylesine ,sonra ciş demye basladı tabi sakızını aldı.1 hafta mız böle gecti az kacırdıgında hafif set simayla naptın sen beeh dedim kızdım böle böle kendi yapmaya basladı 20 gündür bez takmıyorum dısarı cıkarken hariç.masallah artık sakız karsılıgındada yapmıyor 1 haftadr .tuvalete gitmesi gerektigini anladı oglusum.sende en sevdigi sey le ödüllendr sonra yapmasada lazımlıga su koy caktırmadan ciş baybayyy de alısır bence.sabr istiyor gercekten.kolay gelsin canım.özellikle uykudan kalkınca hemen götür mecbur yapar tuvalete görürsede yapısını heveslenir