22 haftalik bebek hareketi hissedememe

Zeyno34ikizler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2022
29
20
38
35
Herkese merhaba. Ben 22 haftalik ikizlere hamileyim ancak bebeklerimin hareketlerini hissedemiyorum. Bu perşembe sağlık ocağında kalp atışlarına baktirdim endiseden dolayı.sizce daha erken mi ?detayli ultrason randevum var yakında ama bu durum beni biraz geriyor (ilk gebeligim bu arada).

Anladim cok tesekkur ederim yprum için bakalim ultrasonu bekliyorum artık sorarım o zamanda Insallah her ay yolundadır saglikla kucaginiza alin insallah

68 ile hamile kaldim su anda 74 kilodayım acaba onunla mi ilgili
Benim de 24. Haftayi buldu cunku doktoruma gore plasentam direkt gobek deligim tarafinda yani ondeymis. O yuzden gec hissettim ben. Hatta su an disardan bebegin artik ayagini elini gorecek haftalardayim aslinda ama iste orda o kalin doku yuzunden sadece karacigerime yedigim tekmelerle avunuyorum:)
Bazilarinda geride oluyormus bazilarinda onde. Belki sizin de oyledir. İcinizi ferah tutun.

Teşekkür ederim bir de bu sekilde deneyim gün icinde
Denediniz mi mutlaka bugün yarın hissedersiniz tabi düzenli doktor kontrolünu asla atlamayın ben 2 haftada bir gittigimi bilirim zor bir hamileler geçirdim ama çok şükür 3 buçuk aylık kızım darısı başınıza güzel haberlerle

Merhaba evet dun dediginizi yaptim ilk hissedemedim gibi oldu ama sonra kipirtilar geldi küçükte olsa bugun de var biraz cok tesekkur ederim gerçekten ise yarıyormuş ☺bugun detayli ultrasonum var bakalım hayirlisiaslinda ilk zamanlar beni de 2 haftada bir çagiriyorlardı ikiz olduğu icin ama sonra 1aya düşürdüler o süreçte de ben sağlık ocağında kalp atışlarına baktirdimAllah kızınızı size bagislasin guzel sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin kavusmanin darısı da bize olsun insallah

Cevap için teşekkür ederim ☺dun burdan bir arkadaşın tavsiyeni yaptım ufak ufak kipirtilar hissettim bugun de az az var sukurler olsun. bugün detayli ultrasonum var bakalım her sey netlesir herhalde diye düşünüyorum ama ufak bir kipirtida olsa hissetmek guzel geldi☺

Amin inşallah darısı başınıza
Sakin olun hep dinlenin o zaman ses verir size akşam üzeri olurdu benim oturunca yorgunluktan başlardı tıktık
Gece yatmadan önce sabah çok erken saatlerde uyanınca ay duygulandım
Şimdi kızim karşımda o hisler de çok güzeldi şimdi çok çok daha güzel
İkiz mi sizin

Yaa Insallah bizlerde yavrularımıza kavuşup seyrederiz öyle Allah kızınıza guzel bir ömür nasip etsinevet çift yumurta ikizleri bugün de detayli ultrason vardi sukurler olsun her sey yolundaymış ☺

18+4 gunluk hamileyim şimdiye kadar hissetmedim ultrasonda da hareket etmiyor dün doktora gittim doktor ayrıntılı ultrasonu görmeden bir şey diyemem dedi yaşım 38 tup bebek benim bebeğim 2li 3lü test yapmadık çok korkuyorum acaba bir sorun mu var

24.haftaya kadar hissetmemeniz normal. Bebek hareketleri 20-24.hafta arası hissediliyor. :)

Sağlıkla kucaginiza alın insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…