22 haftalık hamile olan var mı? hadi buraya

babujj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2008
13
0
86
41
Sakarya
ben 22 haftalık hamileyim, ama hala bebişimin cinsiyetini öğrenemedim. göstermedi kendini. bakalım mayıs 13te tekrar gidicem ne diyecek doktorum.
birde 4. aydan beri ayaklarım şişiyor. 20.nci hafta tetanoz aşınızı yaptırdınız dimi o gün gittiğimde bebişimin kalp atışını duydum çok güzel bir andı benim için anlatamam... kaç kilo aldıız ben 7 kilo aldım bakalım sonumuz ne olacak daha kaç kilo alıcağız bilmem.

Ben de 22 haftalık hamileyim ama daha aşı yaptıramadım .Sağlık ocağı elimizde kalmadı dedi onu bekliyorum.Ben 6 kilo aldım ben de de oluyor ayaklarda şişme özellikle geceleri.Umarım bebklerimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.Allah hepimizin yardımcısı olsun.İyi hamilelik diliyorum herkese...

22+1 günlük hamileyim.. 19+2 de tetanozu vuruldum.. 20+2 de ayrıntılı ultrasona girdim.. 4 kilo aldım.. şeker yüklemesi için 24. haftayı bekliyorum.. kızım olacak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…