- 17 Aralık 2020
- 842
- 759
- 53
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay insAllah hayırlı güzel.sonuc alırsınızBenim hiç belirtim yok ama sadece dün akşam çok hafif kasık ağrım oldu o kadar :/
Amiiin inşallahh hepimiz inşallahAy insAllah hayırlı güzel.sonuc alırsınız
Pgtli mi yapıldı
Prolutex kan sulandırıcı igne falan kullanıyor musunuzAmiiin inşallahh hepimiz inşallahevet canm pgt li oldu 5. Gün embriyosuydu
Kan sulandırıcı kullanmıyorum, prolutex iğne göbekten yapıyorum, estrofem ve folik asit içiyorum bu kadar ilaçlarım. Siz kullanıyormusunuzProlutex kan sulandırıcı igne falan kullanıyor musunuz
Evet ben prolutex ve kan sulandırıcı kullanıyorum pıhtılaşma varKan sulandırıcı kullanmıyorum, prolutex iğne göbekten yapıyorum, estrofem ve folik asit içiyorum bu kadar ilaçlarım. Siz kullanıyormusunuz
Allah şifa versin canım. Prolutex çok canımı yakıyor benim ya nasıl yapıyosun alışabildin miEvet ben prolutex ve kan sulandırıcı kullanıyorum pıhtılaşma var
Amin hepimize sağlıkla kucağımiza alalımAllah şifa versin canım. Prolutex çok canımı yakıyor benim ya nasıl yapıyosun alışabildin mi
Evet canımmAmin hepimize sağlıkla kucağımiza alalım
Prolutex çok acıtıyor evet ya eğilirken otururken Allah kolay kılsın işimizi
Herşey minik kelebek için![]()
Siz hangi doktora gidiyorsunuzEvet canımmsağ salim gelsin kelebeklerimiz gerisine katlanırız
![]()
Benim 5 Martta 3. Gün embriyosu sağlıklı sonuçlar olsun inşallahBende 22 şubatta transfer oldum 2 mart test tarihimm![]()
Evet bende iki iğne kullanıyorum ekstradan Progesteron fitil estrofem carospin de kullanıyorumEvet ben prolutex ve kan sulandırıcı kullanıyorum pıhtılaşma var
Şifa olsun insAllahEvet bende iki iğne kullanıyorum ekstradan Progesteron fitil estrofem carospin de kullanıyorum
Bilecikteyiz ama Ankara’da Mehtap Polat Hanımda tedavi gördükSiz hangi doktora gidiyorsunuz
Hangi şehirdesinz
Amiin inşallahh canımmBenim 5 Martta 3. Gün embriyosu sağlıklı sonuçlar olsun inşallah![]()
Şifa olsun insAllah
Güzel sonuçlar alırız amin![]()
Şifa olsun insAllah
Güzel sonuçlar alırız amin![]()
Güzel sonuçlar olur inşallah hiç endişe etmeyin 2. Gün embriyosuyla çok güzel netice alan o kadar çok kişi varki hem tüp bebek tarihinde ilk kez transfer 2. Gün embriyosuyla yapılmış ve tutmuş bu da tarihi bir bilgiMerhaba kızlar bende 22 şubat günü öğleden sonra transfer oldum 2 embrio transfer edildi gebelik testini 7 mart günü yapmamı söyledi doktorum fakat okadar heycanlıyım ki bir an önce öğrenmek istiyorum sonucu. Biraz endişeliyim 2.gün embriosu transfer edildi fazla değildi yumurtalarım