Benimde öyle Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallahBende son zamanlarda hep olumsuz duşunuyorum kasık agrılarım var ara sıra belime vuruyor okadar başka hiç birşeyim yok şuan için ve 7 marta kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle Rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın inşallahBende son zamanlarda hep olumsuz duşunuyorum kasık agrılarım var ara sıra belime vuruyor okadar başka hiç birşeyim yok şuan için ve 7 marta kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum
Herkeste yerleşme kanaması olacak diye bir şey yok bazılarında olmuyor hiç bir belirti bile bence bunları düşünmeyin hiçYerleşme kanaması kaçıncı gün oluyor 6. Gündeyim hiç bir şey yok![]()
Hiç öyle düşünmeyin ben hareket halindeyim sürekli transferin ilk günü 3 km yol yürüdüm havaalanına git gel vs derken bir tane buradan arkadaş demişti transfer günü koşa koşa uçağına yetişmeye çalışan kişinin tutmuş diye çok yatmakta iyi değil rahme kan akışı için ben ilk iki gün biraz uzanma moduydum sonraki günler hareket halindeydimKızlar selam, ben 24 nde transfer oldum ama napiyosunuz uzanma pozisyonunda misiniz hep? Yarin ise baslayacagim ama negatif olursa uzanmadigimdan mi diye dusunmek istemiyorum![]()
Hadi inşallah güzel sonuçları alırız hepimiz ilk denemeniz mi kaçıncı gün embriyosuMerhaba kızlar bende 22 Şubat'ta transfer oldum 3 mart test tarihim
Benim 3.transferim canım 5.gun embriyosuHadi inşallah güzel sonuçları alırız hepimiz ilk denemeniz mi kaçıncı gün embriyosu
Amin Rabbim bizim gibi bekleyen herkese nasip etsinHadi inşallah güzel sonuçları alırız hepimiz ilk denemeniz mi kaçıncı gün embriyosu
İnşallah güzel sonuçlar alacağız Allahın izniyleAmin Rabbim bizim gibi bekleyen herkese nasip etsin
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallahmerhabalar ben de tüp bebek sürecine başlamadan önce her gün takip ediyordum olumlu yazıları okuyunca onlar adına çok mutlu oluyordum olumsuz ilerleyen süreçler içinde çok üzülüyordum. inşallah herşey yolunda ilerler ben de okuyan tüm annelere umut olurum. ben tedavimi istanbul da özel tüp bebek merkezinde oldum 7 yumurtam toplanmıştı biri işlem yapılacak boyutta olmadığı için 6 tanesine işlem yapılmış biz genetik testi de yaptırmak istediğimiz için de 5. güne gelmesini beklemek durumundaydık gün aşırı haber verceklerdi ilk gün aradılar embriyolog şu an için sadece bir tanesinn döllendiğini diğerlerinin izleneceğini söylemişti umutluydum bir gün sonra aradığında 3. güne ulaşmış tek döllenen yumurtam varmış diğerleri döllenmemiş elimde 3 . günü olan tek embriyom vardı ve çok üzüldüm hep örnekler okuyordum 30 ile başlayanların bile bazen 5 bazen 2 bazen 1 embriyo kalıyor 5. güne diye ama benim bir tanecik embriyom 5. güne ulaşmıştı ve artık gen testine gidebilecekti sonucu beklemek ayrı bir heyecan ve kaygı yaklaşık iki hafta sonra da sağlıklı transfer olabilecek embriyo çıktı çok şükür 3 şubat 2024 de transfer oldum 13 subatta test yapmam gerekıyrodu biz dayanamayıp bir gün önce kan testi vermeye gittik beklerken ağladım çok farklı bir süreç o gün kan testi m 197 çıkmıştı 3 gün sonra tekrar kan testi istemişti dr um 1046 cıkmıstı ve 5 haftalık hamille olduğumu ve kesemizi de görmüştüm şu an 6+2 haftada ilerliyorum inşallah kalp atışlını duyar ve sağlıklı bir şekilde önce karnımda büyütmek sonra kucağımda büyütmem nasib olur apayrı bir mutuluk yasadık rabbim her birimize kolaylıkla bu surecı gecırmemızı ve anne olmamızı nasıb etsın inşallah
Benim de ilk günden beri ara ara adet sancım var, hiç de hafif değil bayağı vuruyor valla. Bazen de uyku bastırıyor, regl engelleyen ilaçlar kullanıyorum. Reglime de daha 10 gün var, umarım pozitif olur…Kızlar 5. Günü geride bırakıyoruz.
Benim ara ara adet sancım oluyor alt karnimda yanma tarzi ağrı ve bacak ağrım var
Sizler ne durumdasınız?
Test tarihiniz ne zamandi sizinBenim de ilk günden beri ara ara adet sancım var, hiç de hafif değil bayağı vuruyor valla. Bazen de uyku bastırıyor, regl engelleyen ilaçlar kullanıyorum. Reglime de daha 10 gün var, umarım pozitif olur…
3 mart pazar günü, dayanamayıp cuma kan vereceğim ama.Test tarihiniz ne zamandi sizin
Benimde 3 mart.Perşembe afedersiniz idrarda bakmayi düşünüyorum.eşime söylemedim pozitifi görürsem söylerim negatifse ne yaparım bilmiyorum.bi yandan da yapmıyim günümü bekliyim diyorum. ikilemdeyim yani3 mart pazar günü, dayanamayıp cuma kan vereceğim ama.
Ben dayanamayıp pazartesi günü idrar testi yaptım, elbette negatif çıktı. Tekrar idrar yapmamaya karar verdim yanıltıcı olabiliyor. İsterseniz siz de cuma günü kan verin, 9.gün oluyor, kesin sonuç sonuçta.Benimde 3 mart.Perşembe afedersiniz idrarda bakmayi düşünüyorum.eşime söylemedim pozitifi görürsem söylerim negatifse ne yaparım bilmiyorum.bi yandan da yapmıyim günümü bekliyim diyorum. ikilemdeyim yani
Öylede ilk iki transferimde hep gününde gittim kan verdim kötü sonuç alınca travma yaşadım yani. Hiç idrar testi yapmadımBen dayanamayıp pazartesi günü idrar testi yaptım, elbette negatif çıktı. Tekrar idrar yapmamaya karar verdim yanıltıcı olabiliyor. İsterseniz siz de cuma günü kan verin, 9.gün oluyor, kesin sonuç sonuçta.
En iyisi hiç yapmamak günü beklemek aslındaBen dayanamayıp pazartesi günü idrar testi yaptım, elbette negatif çıktı. Tekrar idrar yapmamaya karar verdim yanıltıcı olabiliyor. İsterseniz siz de cuma günü kan verin, 9.gün oluyor, kesin sonuç sonuçta.
Öyle tabi ama insan bekleyemiyor, çok çok zor bir süreç gerçekten. Sizin sorununuz neydi?En iyisi hiç yapmamak günü beklemek aslında