22 Şubat transfer olanlar toplaşalım 😊

Güzel sonuçlar olur inşallah hiç endişe etmeyin 2. Gün embriyosuyla çok güzel netice alan o kadar çok kişi varki hem tüp bebek tarihinde ilk kez transfer 2. Gün embriyosuyla yapılmış ve tutmuş bu da tarihi bir bilgi😊 hepimiz heyecanla bekliyoruz ama öncesi test yapmamaya çalışın kafanız karışmasın hiç
çok teşekkür ederim hayırlısı inşallah

Kızlar ne durumdasınız günleriniz nasıl geçiyor 🥲 çevredeki herkes hareket etme yat modunda çok sıkıldım üstelik çok yatmanın da olumlu etkisinden ziyade olumsuz etkisi olacağını düşünüyorum birde bende transfer gününden beri adete benzer hafif bir sancı var alt karında muhtemelen ilaçların etkisi oluyor ama sanki adet olacakmışım gibi hissettiriyor 😟

Kızlar ne durumdasınız günleriniz nasıl geçiyor 🥲 çevredeki herkes hareket etme yat modunda çok sıkıldım üstelik çok yatmanın da olumlu etkisinden ziyade olumsuz etkisi olacağını düşünüyorum birde bende transfer gününden beri adete benzer hafif bir sancı var alt karında muhtemelen ilaçların etkisi oluyor ama sanki adet olacakmışım gibi hissettiriyor 😟
Bende de durum aynı tam anlamıyla

transfer sonrası 5. Günüm bugün paça çorbası filan içtim sonra bir sayfada sakatat ürünleri tüketmeyin denmiş, doktorum öyle bişey demedi doğrumu acaba bilen varmı

transfer sonrası 5. Günüm bugün paça çorbası filan içtim sonra bir sayfada sakatat ürünleri tüketmeyin denmiş, doktorum öyle bişey demedi doğrumu acaba bilen varmı
bende ilk tüp bebek sürecimde işkembe çorbası içmiştim çok canım çekiyordu fakat aşırı tüketilmediği sürece sıkıntı olmuyor bildiğim kadarıyla

Genelde gebelikte de tavsiye edilmiyor ama çok sıkıntı olmaz bence bebişe şifa olsun 😊

2 Mart test günüm kızlar dua edin bugün 6. Günüm çok da belirti yok anladım sizin nasıl ilerliyor acaba 6. Gün normal mi hissetmemm

Kızlar selam, ben 24 nde transfer oldum ama napiyosunuz uzanma pozisyonunda misiniz hep? Yarin ise baslayacagim ama negatif olursa uzanmadigimdan mi diye dusunmek istemiyorum :(

Kızlar selam, ben 24 nde transfer oldum ama napiyosunuz uzanma pozisyonunda misiniz hep? Yarin ise baslayacagim ama negatif olursa uzanmadigimdan mi diye ilk gün çok önemli diye biliyorum tabi yorma kendini ağır işlerden yorucu tempodan uzak dur en önemlisi psikolojik düşünmemeye çalış doktorunu dinle inşallah iyi sonuçlarla dönersin .

Bilmiyorum ama çok duydum haliyle beklentim oluştu , acaba tutmadığından dolayı mı olmadı diye düşünür oldum
Bende son zamanlarda hep olumsuz duşunuyorum kasık agrılarım var ara sıra belime vuruyor okadar başka hiç birşeyim yok şuan için ve 7 marta kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum

Back
X