Gebeliğe Hazırlık 22 Temmuz BAT olacaklar ... beraber bekleyelim mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla o herseyi soran tayfa hic bitmez. Ben evlenmeden oncede dugun ne zaman dugun diye basimin etini yiyenler vardi sanki daha once bin kere cevap vermemisim gibi. 😑 En sonda ne takcan dugunde demeye basladim soranlara. Bidahada sormadilar 😁
O yuzden en onemlisi senin rahatligin kafandan atmaya bak dusunceyi azda olsa. Insallah yakin zamanda duyariz mujdeli haberini 🙏💓
Ne takcan düğünde diye sormak iyi yöntemmiş :D

Valla o herseyi soran tayfa hic bitmez. Ben evlenmeden oncede dugun ne zaman dugun diye basimin etini yiyenler vardi sanki daha once bin kere cevap vermemisim gibi. 😑 En sonda ne takcan dugunde demeye basladim soranlara. Bidahada sormadilar 😁
O yuzden en onemlisi senin rahatligin kafandan atmaya bak dusunceyi azda olsa. Insallah yakin zamanda duyariz mujdeli haberini 🙏💓
ay inşallah aminnnnnn

slm kızlar benim de 22 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama olmadım, bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. yarın sabah tekrar idrar testi yapıcam. bakalım ne cıkacak. sizlerde var mı bebiş

:110:
Merhaba benim BAT 1 ağustos
3 aydır deniyoruz. Her ay kendimi dinlememden dolayı sanırım sürekli olur olmaz değişik şeyler fark ediyorum kendimde :)
Bu sefer artık akışına bıraktım dedim ama az zaman kaldığı için yine kafamda bir çok şey dönüyor.Yine rahat duramadım yani birde üstüne 3 aydır takip ettiğim buraya üye oldum :)))
Geçen ayda bu ayda en çok yaşadığım şey şişlik oldu.O yüzden hamilelik belirtisi olarak kendimde onu eliyorum.
Şu an en çok hissettiğim sürekli karnımdaki batma hissi. sanki sürekli bir hareket var orda, yani gaz gibi. Birde bacaklarımda bir sorun var. Oturunca böyle ağrıyor kalkıp yürümem gerekiyor gibi hissediyorum.Bu kadar.
Önceki aylarda bile daha fazla belirti vardı,bu ayda biraz fos çıktı sanki.

3 aydır deniyoruz. Her ay kendimi dinlememden dolayı sanırım sürekli olur olmaz değişik şeyler fark ediyorum kendimde :)
Bu sefer artık akışına bıraktım dedim ama az zaman kaldığı için yine kafamda bir çok şey dönüyor.Yine rahat duramadım yani birde üstüne 3 aydır takip ettiğim buraya üye oldum :)))
Geçen ayda bu ayda en çok yaşadığım şey şişlik oldu.O yüzden hamilelik belirtisi olarak kendimde onu eliyorum.
Şu an en çok hissettiğim sürekli karnımdaki batma hissi. sanki sürekli bir hareket var orda, yani gaz gibi. Birde bacaklarımda bir sorun var. Oturunca böyle ağrıyor kalkıp yürümem gerekiyor gibi hissediyorum.Bu kadar.
bende kendimde belirti bulmaya çalışıyorum sanki. ama hep hüsran sonu. hakkımızda hayırlısı olsun.

Bende artık kendimi dinlemicem araştırmıcam dedim bende üye oldum herdakka forum okuyorum :)

aslında adet olduktan sonra işe yaramıştı :) hiç takmadım hiç düşünmedim. hatta ve hatta yumurtalama günümün o gün olduğunu bildiğim halde (övülasyon testi sağolsun) nede olsa bir gün önceyi değerlendirdim diye değerlendirmedim. O dereceydi. Ta ki hastalığıma bir hafta kalaya kadar :kızgın:
Şimdi buralardayım işte :):)))

Back
X