Göz Çevresi Bakımı 22 yas icin göz cevresi kirisikligi giderici nemlendirici tavsiye edebilir misiniz?

bence dermokozmetik ürünler tercih edilmeli yüz için.. fazlaca kimyasal içeren kozmetik ürünleri yüze sürmemekte fayda var 22 yaşındayım ve loreal nivea avon gibi markaları ben asla yüzüme sürmem ancak ruj rimel vs ürünlerini kullanırım yüz ve göz için ise bence la roche , clinique , vichy , sebamed tercihim ayrıca forumda body shop göz çevresi kremini okudum onada bi shopdan bakcam merak ettim ayrıca roc kremide araştırcam bilgileri paylaşırım :) bide olay krem denilmiş kullanan arkadaşa iyi gelmiş olabilir fakat biraz ucuz bir marka ve dermo kozmetik değil bildiğim kadarıyla yüz yada göz çevresi söz konusuysa şuan işe yarasada ileride bir sorun çıkmaması için bence çok iyi araştırılmalı..

Şiddetle tavsiye edebileceğiniz göz çevresi kırışıklığa iyi gelen krem markası yokmu?Okuduğum markalar için kesin gitti kırışıklığım gibi bir yorum hiç yok.Yani net değil.27 yaşındayım ve gülünce benimde göz çevremde kırışıklıklar çıkıyor rahatsız olmaya başladım bu durumdan botoxmu yaptıralım ?

ben de 22 yaşındayımÖnce clinique ile başladım,o btince kampanyada olduğu için roc göz altı kremini aldım ikiside süperdi,kırışlık yok,olmasındaa inşallah :))

ben de 22 yaşındayımÖnce clinique ile başladım,o btince kampanyada olduğu için roc göz altı kremini aldım ikiside süperdi,kırışlık yok,olmasındaa inşallah :))

merhaba tugba bende 22 yaşındayım ve cildim çok kuruymuş göz altlarımda da morluk ve biraz kırışıklık var clinique öneren olmuştu bana ama biryerde satıcı bayan olayi çok tavsiye etti olay age defying die br ürün var göz bakım jeli onu kullandm sağ gözümün altında kuruluk yaptı tekrar deneyip iade etmeyi düşünüyorum neyse benim sana sormak istediğim şey clinique ve roc'un hangi ürünlerini kullanıyorsun birde ürünler ne için kullanıyorsun sadece kırışıklık içinmi yoksa morluklarada bir etkisi varmıdr bilgin varmı acaba?

bendede var bunlar ve buaralar çok tattım ya..ben gözümede normal nemlendrci sürüyodum ama ondan sanırım birsürü yağ bezesi oluştu ayrıca gözüm altında kırışmalar başlıyo daha 20 yaşındayım ne kullnbiliirm yağ bezelerim için özellikle body shop'n E ve C vit.gözaltı nemlendrci kremlenden alıcam biyerde c vit.bezelere ii geldiğini duymuştmm siz nediyosunuz kızlar başka ne yapmm lazım?pürüzsüz parlak göz çevresi istiyorumm

neutregena göz kremi aldım ve memnunum hem diğerlerinne göre fiyatıda uygun bilmiyoırum kokusuda hos

ben 24 yaşındayım kırışıklık yok sürekli "la roch"un göz çevresi kremini kullanıyorum çok memnunum.
ancak nişanlımın 30 yaşında olmasına rağmen çok derin kırışıklıkları var "roc" kullanıyodu hiç bir işe yaramadı onda derin kırışıklıklar için ne kullanacağız bilmiyoruz.:26:

bende 22 yaşındayım uzun zamandır araştırıyorum aklıma yatan bi şey bulamadım henüz ya şöyle güneş koruma faktörlü yaşımıza uygun bı nemlendırıcı en azından yenı çızgılerın olmasını engellesin yeter kayısı çekirdeği yağını aldım iki günde bi sürüyorum nemlendırıyo güzel yağ bezesi falan yapmadı şimdilik onunla ıdare ediyorum güzel bi nemlendirici bulana kadar

body shop göz çevresi için e vitamini kremini kullanıyorum şuan güzel bi krem(ilerisi için iyi gelirmi bilemiyorum) bide la roche göz çevresi için nemlendirme kremini deniycem gelecek aydan itibaren bilgileri paylaşırım :)

benimde cildim çok kru ve hem gözaltı torbalarım var hemde kırışıklık, roc ve clinique aklıma yattı, biraz maddi sıkıntımı atlatimde bende alcam :51:

kızlaaar, bende 24 yaşındayım solaryuma fln girmekten epey kırıştı göz çevrem...ve oldukçada beni rahatsız ediyodu...
Geniş araştırmalarım sonucu +18 ve 29 yaş arası kullanılan Olay'ın göz çevresi jelini almaya karar verdim. Okuduğum yorumlar ( farklı siteler - kişiler ) beni tatmin etti aldırmaya. Velhasıl aldım ve sürdüğüm gecenin sabahı göz altımda ciddi cidii fark hissettim bugece sanırım 5. sürüşüm olacak. vall ben çok memnunum kaydirigubbakcemile2

yas 35 biz napicaz

bende 22 yasındayım ve aynı dert bendede var olay ın ürününü kullanmısdım ve memnun kalmadım yorumlardan body shop urununu denıyecegım bakalım nasıl bır sonuc verecek

bence dermokozmetik ürünler tercih edilmeli yüz için.. fazlaca kimyasal içeren kozmetik ürünleri yüze sürmemekte fayda var 22 yaşındayım ve loreal nivea avon gibi markaları ben asla yüzüme sürmem ancak ruj rimel vs ürünlerini kullanırım yüz ve göz için ise bence la roche , clinique , vichy , sebamed tercihim ayrıca forumda body shop göz çevresi kremini okudum onada bi shopdan bakcam merak ettim ayrıca roc kremide araştırcam bilgileri paylaşırım :) bide olay krem denilmiş kullanan arkadaşa iyi gelmiş olabilir fakat biraz ucuz bir marka ve dermo kozmetik değil bildiğim kadarıyla yüz yada göz çevresi söz konusuysa şuan işe yarasada ileride bir sorun çıkmaması için bence çok iyi araştırılmalı..

Dermalogica nasil bir marka?

Back
X