- 14 Mart 2017
- 130
- 172
- 33
- 29
- Konu Sahibi ZeynepCeren
İnşallah hayalinize ulaşırsınız :)Hatırı sayılır bir üniversitede moleküler biyoloji ve genetik okumak istiyorum. Çok ciddiyim bu konuda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hayalinize ulaşırsınız :)Hatırı sayılır bir üniversitede moleküler biyoloji ve genetik okumak istiyorum. Çok ciddiyim bu konuda.
İnşallah sende ulaşırsınİnşallah hayalinize ulaşırsınız :)
Ya sen 27 yasi cok buyuk ve uzak mi saniyosun..
32 yasinda da okunur 42 yasinda da okunur.
Ben 27yasindayim univ mezunuyum yuksek lisans yapiyorum issizim evliyim... valla ben bile bazen diyorum tekrar girip bi bolum okusam mi.. :) bence hic de gec degil 22 ne..
ben sevmeden devam ettim şu an 31 yaşındayım. ama mesleğimi ve bölümümü hiç ama hiç sevemedim. şu an hamileyim ve ikinci... ikinci çocuğum doğduktan sonra kendimi toparlar toparlamaz tekrar ün. sınavına girip yeni bölüm okuyacağım. var sen düşün.Herkese güzel günler
Ablalarım, kardeşlerim sizden fikir almak istiyorum. Objektif fikirler benim için önemli.
Ben şu an hali hazırda üni.de okumaktayım, 2. sınıfım. Lakin okuduğum bölümden kelimenin tam anlamıyla nefret ediyorum. Okula gitmek işkence gibi geliyor. O kadar işkence gibi geliyor ki doğru düzgün gittiğim de söylenemez. Bu yüzden de bir çok dersim var geçemediğim. Zaten eve de uzak otobüslerde 2 saat sürünmekte ayrı bir çile.
Herneyse kısa ve özetle, lise son sınıfta pek ders çalışmadım, sınav öncesi de bazı aksilikler yaşayınca pek iyi bir puanım olmadı tabi, ben de şu an okuduğum bölüme girdim. Girerken de aklımda tekrar sınava girme düşüncesi vardı.(çünkü diş hek. okumak hayalimdi) Şimdi seneye tekrar sınava girip, eğer kazanabilirsem okumak istiyorum. Lakin yaşım olacak 22. (tip olarak yaşımı gösteren bir tipim var) Bölümü de 5 senede bitirsem 27 olacak. Sizce mantıklı mı?
Şunu da tekrar belirteyim: şu an okuduğum bölüme devam edersem bir çok dersim kaldığı için muhtemelen 1 sene uzayacak.
Bıktım artık, hayattan keyif alamıyorum, meslek insanın tüm hayatını etkiliyor neticede. Artık bir şeye karar verip ona göre çalışmam lazım.
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)
Şu an cebelleştiğim bölüm mat. öğ.İnşallah sende ulaşırsın...
Senin bölümün nedir peki?
İnşallah siz de isteğinizi gerçekleştirirsiniz :)ben sevmeden devam ettim şu an 31 yaşındayım. ama mesleğimi ve bölümümü hiç ama hiç sevemedim. şu an hamileyim ve ikinci... ikinci çocuğum doğduktan sonra kendimi toparlar toparlamaz tekrar ün. sınavına girip yeni bölüm okuyacağım. var sen düşün.
lütfen ama lütfen bu kadar gençken hiç vazgeçme ne istiyorsan onu oku. dayımın oğlu okuduğum bölümü sevmedim diye 3. sınıfta mühendisliği bıraktı. tekrar sınava hazırlandı. bu sene girdi. o da 22 yaşında. bu hayata bir kere geliyorsun ve sevmediğin bir şeyi yapacak kadar değersiz değil bunu unutma.
bütün arkadaşlarım yeni evlendi, evleniyor. bir tanesi geçen hafta evlendi diğeri de bu hafta sözlendi. ve ben 31 yaşındayım. heeeeeer zaman evlenirsin inan bana hiçbir şey kaçmıyor. sadece çocuk istiyorsan menopozdan önce evlen o kadar. ben 26 da evlendim ve 30 da evlensem de olurmuş diyorum her zaman. peş peşe iki çocuk yaparsın istersen işte sana bu.Benim derdim iş hayatından ziyade evlilik konusu. Yani evlenme meraklısı değilim ama 27'de bitirsem, işe girsem diyene kadar yaş 30'a yaklaşıyor malum. Çocuk vs. ne zaman olacak diye düşünüyorum
Matematik öğretmenliğinin puanı da yüksek. Az daha zorla saymışsın istediğin bölümü kazanırmışsın aslında. Kesinlikle tekrar hazırlan derim.Şu an cebelleştiğim bölüm mat. öğ.
Ne güzel :) İnşallah sizde hedefinizi gerçekleştirirsinizAbimin hanımı 39 yaşında sınıf öğretmenliğinden mezun oldu. Mezun olur olmaz özel bir okulda öğretmenliğe başladı. 4 yıldır öğretmen. Şimdiye kadar hiç sorun olmadı. Aksine hepimiz onunla gurur duyduk. Okurken iki çocuk annesiydi. Bende şuan 39 yaşındayım. 10 yaşında bir oğlum var. Üç ay sonra ikinci kez anne olacağım. 15 yıldır çalışıyorum. Allah izin verirse gelecek yıl yüksek lisansa başlayacağım. Açıkçası çok heyecanlıyım. Eşim 44 yaşında ve doktora öğrencisi :)
Ya sen 27 yasi cok buyuk ve uzak mi saniyosun..
32 yasinda da okunur 42 yasinda da okunur.
Ben 27yasindayim univ mezunuyum yuksek lisans yapiyorum issizim evliyim... valla ben bile bazen diyorum tekrar girip bi bolum okusam mi.. :) bence hic de gec degil 22 ne..
Ben de sevmiyorum. Okurken de sevmiyodum. Mezun olali da 4yil olmus... her seyi unuttum,su saatten sonra kim beni niye ise alsinAynen yaslarimiz ayni. Ben de düsünüyorum tekrar okumayi. Okudugum bölümü hic sevmiyordum. Keske okumasaydim
önemli olan üniversite okumak değil mezun olduktan sonra çalışma imkani olan sevecegin bi meslek olmasi. senin yerinde olsam şansımi denerim 22 hic gec yaş değil. ben 28 yaşındayım ara ara yeniden mi üniversite okusam diye düşünüp duruyorum ben de psikoloji ya da diyetisyenlik okumak istiyordum icim de kaldiHerkese güzel günler
Ablalarım, kardeşlerim sizden fikir almak istiyorum. Objektif fikirler benim için önemli.
Ben şu an hali hazırda üni.de okumaktayım, 2. sınıfım. Lakin okuduğum bölümden kelimenin tam anlamıyla nefret ediyorum. Okula gitmek işkence gibi geliyor. O kadar işkence gibi geliyor ki doğru düzgün gittiğim de söylenemez. Bu yüzden de bir çok dersim var geçemediğim. Zaten eve de uzak otobüslerde 2 saat sürünmekte ayrı bir çile.
Herneyse kısa ve özetle, lise son sınıfta pek ders çalışmadım, sınav öncesi de bazı aksilikler yaşayınca pek iyi bir puanım olmadı tabi, ben de şu an okuduğum bölüme girdim. Girerken de aklımda tekrar sınava girme düşüncesi vardı.(çünkü diş hek. okumak hayalimdi) Şimdi seneye tekrar sınava girip, eğer kazanabilirsem okumak istiyorum. Lakin yaşım olacak 22. (tip olarak yaşımı gösteren bir tipim var) Bölümü de 5 senede bitirsem 27 olacak. Sizce mantıklı mı?
Şunu da tekrar belirteyim: şu an okuduğum bölüme devam edersem bir çok dersim kaldığı için muhtemelen 1 sene uzayacak.
Bıktım artık, hayattan keyif alamıyorum, meslek insanın tüm hayatını etkiliyor neticede. Artık bir şeye karar verip ona göre çalışmam lazım.
Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin :)
İmkan varsa sizde deneyin. Evlilik vs. durumlarınız var mı bilemem de :)önemli olan üniversite okumak değil mezun olduktan sonra çalışma imkani olan sevecegin bi meslek olmasi. senin yerinde olsam şansımi denerim 22 hic gec yaş değil. ben 28 yaşındayım ara ara yeniden mi üniversite okusam diye düşünüp duruyorum ben de psikoloji ya da diyetisyenlik okumak istiyordum icim de kaldi
malesef suan imkanlar yeniden okumama elvermiyor. atanamayan öğretmenlerdenim bende. meslegimi de seviyordum ama özel okulda calisirken meslekten soguttular resmen. evliyim. simdi esimi birakip doğuya gidemeyecegim icin kpssye hazirlanmayi bıraktım. bide cocuk icin ugrasiyoruz simdi. benim durumuma gelmeden hayallerinizi gerceklestirin:) belki bende ilerde denerim bi şansımi :)İmkan varsa sizde deneyin. Evlilik vs. durumlarınız var mı bilemem de :)
Anladım. Herşey gönlünüzce olsun :)malesef suan imkanlar yeniden okumama elvermiyor. atanamayan öğretmenlerdenim bende. meslegimi de seviyordum ama özel okulda calisirken meslekten soguttular resmen. evliyim. simdi esimi birakip doğuya gidemeyecegim icin kpssye hazirlanmayi bıraktım. bide cocuk icin ugrasiyoruz simdi. benim durumuma gelmeden hayallerinizi gerceklestirin:) belki bende ilerde denerim bi şansımi :)