• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 yaşında yeni mezun bir kız?

Flower__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
2.321
2.221
133
Bu yıl universiteden yeni mezun oldum.atanmak için Eylül'de sınava giricem.okudugum bölüm cok iyi ama atanmam gerek.Şu an evdeyim ve ailemle sorunlarım var.annem sürekli beni babama sikayet edip babamın bana kızmasini saglamaya calısiyor.babam da zaten beni bir işe yaramaz olarak görüyor.belli bir olgunlukta oldugum icin dedikleri seylerle kendimi uzmuyorum ama yaptıklari cok sacma.Ders calisiyorum KPSS icin ders calisacagina insan ol diyorlar ki beni taniyan herkes cok seviyor.
Karsima duzgun bir insan ciktigi anda evlenmek istiyorum.Sizce neden boyleler.mezun oldum ve calismiyorum diye mi?

Neden böyleler bilmem de evden kurtulmak için evlenilmez onu bilirim. Evlenmeyi düşüneceğine çalışıp kendi ayakların üzerinde durmayı düşün.
Onu zaten dusunuyorum KPSS calisiyorum ama ataninca ayri eve cikmak zor olur.
Komsuyla ortak internet kullaniyoruz.ayda 40 TL.yani cok uygun.Eylulde sinavim bitince onu da kapaticaz dedi babam sirf internete girmeyeyim diye.
En son annem tekken Eylulde atanamazsam intihar edicem o zaman gorun bakalim dedim sirf beni rahat biraksinlar diye

Kuzum, bu durumda evliliği düşünmek yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktır. Atan, ekonomik özgürlüğünü eline al ve başka şehre taşın. Kimseye mudana etmeyeceksin zaten.

Atanirim insAllah
Baska sehirde yasamak zor olur gibi nedense ama bakalim.en son Eylulde atanamazsam intihar edicem dedim anneme

Atanirim insAllah
Baska sehirde yasamak zor olur gibi nedense ama bakalim.en son Eylulde atanamazsam intihar edicem dedim anneme
Bence psikolojik destek alman da fayda var. Bu düşüncelerle tek başına başa çıkamıyorsun belli ki. Sen ayaklarının üstünde dur, evliliği falan kurtuluş olarak görme sakın. Atanamamak dünyanın sonu değil, başka bi iş bile bulup kendi evine çıksan kar senin için

Onu zaten dusunuyorum KPSS calisiyorum ama ataninca ayri eve cikmak zor olur.
Komsuyla ortak internet kullaniyoruz.ayda 40 TL.yani cok uygun.Eylulde sinavim bitince onu da kapaticaz dedi babam sirf internete girmeyeyim diye.
En son annem tekken Eylulde atanamazsam intihar edicem o zaman gorun bakalim dedim sirf beni rahat biraksinlar diye

Atanamazsanız özel sektörde iş bulursunuz. Devlette olup özelde olmayan bir iş kolu yok bildiğim kadarıyla. İntiharla tehdit etmek de tam olgun insanlara göre bir davranış, tebrikler.

Sen bi çalış, para kazanmaya başla. Mum olurlar mum. Malesef ekonomik özgürlüğün yoksa bir yerden sonra anana babana bile batarsın.
Evden kurtulmak için yapacağın evlilik felaketin olabilir. Bu günlerini arar hale gelebilirsin. Bir atasözü var hani '' Annenin babanın kestiği acımaz, elin vurduğu öldürür. '' diye.

Bu yıl universiteden yeni mezun oldum.atanmak için Eylül'de sınava giricem.okudugum bölüm cok iyi ama atanmam gerek.Şu an evdeyim ve ailemle sorunlarım var.annem sürekli beni babama sikayet edip babamın bana kızmasini saglamaya calısiyor.babam da zaten beni bir işe yaramaz olarak görüyor.belli bir olgunlukta oldugum icin dedikleri seylerle kendimi uzmuyorum ama yaptıklari cok sacma.Ders calisiyorum KPSS icin ders calisacagina insan ol diyorlar ki beni taniyan herkes cok seviyor.
Karsima duzgun bir insan ciktigi anda evlenmek istiyorum.Sizce neden boyleler.mezun oldum ve calismiyorum diye mi?
Sakın bu nedenle evlenme

bunun için evlenmeye kalkarsan yağmurdan kaçarken doluya tutunursun, yapman gereken işe başlayıp kendi hayatını kurman

Atanamazsanız özel sektörde iş bulursunuz. Devlette olup özelde olmayan bir iş kolu yok bildiğim kadarıyla. İntiharla tehdit etmek de tam olgun insanlara göre bir davranış, tebrikler.

😂 diger turlu başa çikamıyorum ama ne yapabilirim ki.bagiran cagiran bir kiz degilim.habersiz disari cikan biri degilim.tek sorunlari gec uyanmam

Sen bi çalış, para kazanmaya başla. Mum olurlar mum. Malesef ekonomik özgürlüğün yoksa bir yerden sonra anana babana bile batarsın.
Evden kurtulmak için yapacağın evlilik felaketin olabilir. Bu günlerini arar hale gelebilirsin. Bir atasözü var hani '' Annenin babanın kestiği acımaz, elin vurduğu öldürür. '' diye.

Calistigimda mum olmalari bir sey ifade etmiyor benim icin.demek ki çikarlarına bakiyorlar :(

Onlardan ayrı kahvaltı mı yapıyorsun,yemek yemen ayrı mı?
Annene ev işinde yardımcı oluyormuşum, yoksa bütün gün odana kendini hapis mi ediyorsun, asi ergen gibi mi davranıyorsun,

Bunlar günlük rutin sorunlar çok takılmayın.

Iyiki etkilenmiyormussun sende intihar ne demek kuzum 22 yasindasin annen saglikli.bir kadin degil belli her doguran.annelik hissini tam hissettiremiyor fakat sende lutfen 22 yasinda genc bir kadinsin biraz mantikli ol ailen sana yukleniyor diye kendi hayatindan.vazgecmek hakikaten.sacmalamaktir

Bence psikolojik destek alman da fayda var. Bu düşüncelerle tek başına başa çıkamıyorsun belli ki. Sen ayaklarının üstünde dur, evliliği falan kurtuluş olarak görme sakın. Atanamamak dünyanın sonu değil, başka bi iş bile bulup kendi evine çıksan kar

Onlar Eylulde interneti kapaticak sirf benim derslerim var diye duruyor internet.ki komsumuzla ortagiz ve yeni aldik interneti.yani hep bir giciklik modundalar.internette takildigimi bildikleri icin hep interneti kapamakla tehdit ediyorlar sinavimdan sonra.ben de biktım en son rahat biraksinlar diye anneme oyle dedim ki işe yaradı.yani babam gelsin bana kizsin istiyor kizinca hosuna gidiyor galiba annemin.intihar kelimesini duyunca duzeldi biraz.mecbur boyle diycem artik

Iyiki etkilenmiyormussun sende intihar ne demek kuzum 22 yasindasin annen saglikli.bir kadin degil belli her doguran.annelik hissini tam hissettiremiyor fakat sende lutfen 22 yasinda genc bir kadinsin biraz mantikli ol ailen sana yukleniyor diye kendi hayatindan.vazgecmek hakikaten.sacmalamaktir

Onu blöf olarak soyledim.Onlar Eylulde interneti kapaticak sirf benim derslerim var diye duruyor internet.ki komsumuzla ortagiz ve yeni aldik interneti.yani hep bir giciklik modundalar.internette takildigimi bildikleri icin hep interneti kapamakla tehdit ediyorlar sinavimdan sonra.ben de biktım en son rahat biraksinlar diye anneme oyle dedim ki işe yaradı.yani babam gelsin bana kizsin istiyor kizinca hosuna gidiyor galiba annemin.intihar kelimesini duyunca duzeldi biraz.mecbur boyle diycem artik

Back
X