22 yaşında yeni mezun bir kız?

Bölümün çok iyi.Evlenınce ne olucak?Önce atan kendı ayaklarının uzerınde dur.Senı seven bırıyle atandıktan sonra evlenırsın.Evden kaçmak ıcın evlenme sakın.Pdıkolojışerı bozuk dıye düşün .Boşver.

Sakın aklından öyle bişey geçirme kuzum daha çok yolun başındayım ümitsizliğe kapılma. Atanamazsan özelden iş baş muhakkak bulursun uygun biyer, çalışmaya başlayınca herşey rayına oturur zaten

Kız deli misin ne intiharı? Ailenden ayrı bir şehre atan kur evini düzenini, hatta muğla falan deniz kenarı bir yere, hayatını yaşa...

Bazi ailelere neden diye sorulmaz onlar öyledir çünkü. Benim de ailesel sorunlarim var ve bunlari görerek büyüdüğümden hayatta en son istedigim seydir evlilik. Asla evden kacmak icin evleneyim kafasinda olmadim. Hatta bu sene atanamazsam garsonluk dahi olsa farkli sehirde calisacagim. Senin de B planin calismak olsun. Yagmurdan kacip doluya tutulursun.

Onu blöf olarak soyledim.Onlar Eylulde interneti kapaticak sirf benim derslerim var diye duruyor internet.ki komsumuzla ortagiz ve yeni aldik interneti.yani hep bir giciklik modundalar.internette takildigimi bildikleri icin hep interneti kapamakla tehdit ediyorlar sinavimdan sonra.ben de biktım en son rahat biraksinlar diye anneme oyle dedim ki işe yaradı.yani babam gelsin bana kizsin istiyor kizinca hosuna gidiyor galiba annemin.intihar kelimesini duyunca duzeldi biraz.mecbur boyle diycem artik
E bizim sucumuz ne uzulduk burda😒 baska yontem bul kuzum

Hep tek takiliyorum
E normal değil mi tek takılmandan rahatsızlık duymaları. Belli bi olgunlukla olduğunu düşünüyosun sanırım ama olgun değilsin maalesef güzelim. Blöf için intihar edicem demek, tek takılmak, birini bulup evlenmek istemek ergen işi şeyler. Olgunsan eğer o evde bir birey olduğunu hissettirmen lazım ev işlerine katılman lazım. Nette takılıp sosyal iletişim kurmadan yaşarsan onlar da sana ergen muamelesi yaparlar böyle çünkü.

Senin doktor sevgilin vardı evlenecektiniz ne oldu Bakıştıgım kisinin bir turlu adım atmaması

Emindin yani ondan sordum da senden başkasına bakmazdı
Bu konuda belli olgunlukta olduğun anlaşılıyor da

Şey basit yani çalışmaktan başka seçeneğin yok evlenince otomatik olarak boşanma ihtimali de oluyor hayat bu

O okudugum sehirde şu an.ben ailemin yanına döndüm.yasaklar kalkınca yanıma geldi görüstük yine ama onun yaşadığı sehirde diyetisyenlikle ilgili iş imkanları cok kısıtlı.Diyetisyen ataması da olmuyor o sehire.Ama o çalışmasan da olur diyor ve zaten iki yıla bitecek onun zorunlu görevi.sonrasında atanacak Istanbul taraflarına.o çalışmamami sorun yapmıyor kazandıgım para ikimize de yeter düşüncesinde ama benim icin kariyer onemli

E normal değil mi tek takılmandan rahatsızlık duymaları. Belli bi olgunlukla olduğunu düşünüyosun sanırım ama olgun değilsin maalesef güzelim. Blöf için intihar edicem demek, tek takılmak, birini bulup evlenmek istemek ergen işi şeyler. Olgunsan eğer o evde bir birey olduğunu hissettirmen lazım ev işlerine katılman lazım. Nette takılıp sosyal iletişim kurmadan yaşarsan onlar da sana ergen muamelesi yaparlar böyle çünkü.

Evlenmek konusunda da kararsızım.şu an görüştügüm kisi çalısmamamı sorun etmeyecek birisi ama benim icin kariyerim onemli

Bölümün çok iyi.Evlenınce ne olucak?Önce atan kendı ayaklarının uzerınde dur.Senı seven bırıyle atandıktan sonra evlenırsın.Evden kaçmak ıcın evlenme sakın.Pdıkolojışerı bozuk dıye düşün .Boşver.

Şu an konustugum birisi var ama aceleye getirmek istemiyorum

Back
X