Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk sevgiliniz 27 yasında mı oldu?Gayet normal..Hatta benim duam hayalimdi ilk sevgilimin eşim olması ve oylede oldu cok sukur..Ciddi bir yola girmek istemedigim kimseyle gonul eğlendirmek istemedim ve 27 yasına kadar bekledim iyiki de beklemisim.
Herkesin hayatı kendine genç kardeşim. Kimisi flörtöz ilişkilerden hoşlanır sürekli randevuya çıkar birileriyle tanışır, kimisi de kafa dengi biri bulamaz anlaşamaz olabilir. Hiç sevgilisi olmayıp da ilk aşkıyla evlenenler bile var ne kadar güzel bir şey bu düşünsene.Merhaba kizlar bugün uzun zamandır konuşmadığım bı arkadaşımla konuşurken muhabbet ilişkilere geldi ben de daha önce sevgilim olmadığını söyleyince çok değişik tepkiler verdi ve bı psikologla görüşmem gerektiğini normal olmadığını söyledi sizce çok mu tuhaf yardım mi almalıyım bu arada neden olmadığını ben de bilmiyorum ama asla kimseyle sevgililik yoluna giremiyorum
Evet, bilincli sekilde istemedim. Ne lisede ne de universite de.. Ben haric tum arkadaşlarımın sevgilisi vardı ama hiçbiri tuhaf karsılamazdı bu kararımı..Ilk sevgiliniz 27 yasında mı oldu?
Benim olmadı hep ders çalıştım gerçi işe yaramadı orası ayrı, sevgilim hiç olmadı galiba sorun bende.Tabıkı normal bı durum da .Ben seyı merak edıyorum 20-25 yasılarında hıc sevgılım olmadı dıyenler,lıse de nasıl olmaz ya ınsanın sevgilisi
Yanı lise de canı sıkılır ınsanın ne bılım :)
Sorun degil cnm oyle denk gelmistir.Olsa iyi olurmus sadeceBenim olmadı hep ders çalıştım gerçi işe yaramadı orası ayrı, sevgilim hiç olmadı galiba sorun bende.