22 yaşındaki bı kızın hic sevgilisinin olmaması anormal bı durum mu sizce

Çok normal
Benim ilk sevgilim 26 yaşında oldu. Herkesin hayatında illa birinin olmasına gerek yok. Önceliklerimizle, ilişkilere bakış açımızla alakalı bir durum bu. Psikolojik bir sorun değil yani

Tercih meselesi, illâki olacak diye bir şart yok. Anormal de değil, kimseyi istememek de bir seçim.

Sağlıklı bir insanın bedenen ruhen genç bir insanın sevgilisi olmaması değil sevgili istememesi tamamen karşı olması sıkıntıdır daha çok gençsiniz yeni ortamlara girin yasitlariniz illada vardır biri dikkatinizi çeker hayat ile kendiniz ile arkadaş olun önce sonra hepsi gelirrrr

Anormal değil benim de olmamıştı o yaşta. Psikolaga yönlendirecek ne gariplik bulmuş arkadaşın acaba :d

Bence arkadaşın psikologa görünsün 😄 kafayı yemiş olabilir. Ne alaka yani, doğru zamanı gelince olur. Emeklilik değil ki bu yaşı olsun😄

Canım benim sevgilin olmadığında değil, olduğunda psikologluk oluyosun😊 Çünkü günümüz ilişkileri artık normal değil.

Tabıkı normal bı durum da .Ben seyı merak edıyorum 20-25 yasılarında hıc sevgılım olmadı dıyenler,lıse de nasıl olmaz ya ınsanın sevgilisi:D
Yanı lise de canı sıkılır ınsanın ne bılım :)

Gayet normal..Hatta benim duam hayalimdi ilk sevgilimin eşim olması ve oylede oldu cok sukur..Ciddi bir yola girmek istemedigim kimseyle gonul eğlendirmek istemedim ve 27 yasına kadar bekledim iyiki de beklemisim.

Anormal değil ama kendi adima karşi cinsi keşfetmeyi çook ileri yaşlara birakmamak daha iyi diye dusunuyorum. Ha dunyanin sonu mu değil tabi sizin bileceginiz iş. Sevgilisi olmamasindan memnun olan da vardir

Gayet normal..Hatta benim duam hayalimdi ilk sevgilimin eşim olması ve oylede oldu cok sukur..Ciddi bir yola girmek istemedigim kimseyle gonul eğlendirmek istemedim ve 27 yasına kadar bekledim iyiki de beklemisim.
Ilk sevgiliniz 27 yasında mı oldu?

Benimde 22 yasima kadar hic sevgilim olmamisti. 🤷🏻‍♀️ O zamanlar baska dertlerim vardi. Anormal olan genc kizlari veya kadinlari niye yaninda erkek yok diye baskilamak.

Burda genc kızlara kotu ornek olmak ıstemıyorum ama sevgili olmakl,flört etmek bunlr kötu seyler,ayıp seyler değil.Insanın asık olması kadar guzel bısey yok.Olmuyoırsa tabıkı yapacak bısey yok ama keske olsa.Her ılıskı de evlılıkle sonuclanacak dıye bısey yok.22 yasında zaten evlenme yanı.Kendı ayaklarının uzerınde dur,dunyayı gez,sevgilin olsun ,flörtün olsun.Dunyayı asık olmak,sevmek kurtaracak dıyıp baglıyorum:)

Ay dusunuyorum kendmı bıldım bılelı asıkmısım :D
Orta okula kadar mahallede berberın ogluna,aynı anda sınıftan bı cocuktan daha hoslanıyordm galiba(Nasılda buyuk yureklıymısım gkgfkg)
Ay lısede cok asıktım yalnız 3 sene kımseye bakmadım gkjlgfk
Sonra esimle tanıstım 23de yine asık oldum.26 da evlendım
Yarın ölsem ,sorsalar naptın bu yasa kadar?Asık oldum dıcem galiba:ruh:

Neden anormal olsun ki 😅
Konuyla alakalı değil ama arkadaşınızi buradan bir üyeye benzettim. Kendisini "sevmeyen" sadece cinsellik için bir araya gelen partneri olduğu için kendi kendine olumlama yapiyordu. Erkekler artık bakire kız istemiyormuş tanıştığı kızın bakire olduğunu duyunca onunla sevgili olmak istemiyormuş falan 😂

Merhaba kizlar bugün uzun zamandır konuşmadığım bı arkadaşımla konuşurken muhabbet ilişkilere geldi ben de daha önce sevgilim olmadığını söyleyince çok değişik tepkiler verdi ve bı psikologla görüşmem gerektiğini normal olmadığını söyledi sizce çok mu tuhaf yardım mi almalıyım bu arada neden olmadığını ben de bilmiyorum ama asla kimseyle sevgililik yoluna giremiyorum
Herkesin hayatı kendine genç kardeşim. Kimisi flörtöz ilişkilerden hoşlanır sürekli randevuya çıkar birileriyle tanışır, kimisi de kafa dengi biri bulamaz anlaşamaz olabilir. Hiç sevgilisi olmayıp da ilk aşkıyla evlenenler bile var ne kadar güzel bir şey bu düşünsene. ☺️

Bak sana illa ilerde mutlaka sevgilin olacak demiyorum. Mesela aseksüellik diye bir kavram var. Aseksüel de olabilirsin. Merakın ilgin yoktur. Erkeklere (ya da kadınlara, homofobiklik yok tabii ki) bir şeyler hissetmiyor, ilgi duymuyor da olabilirsin. Cinsel çekim hissetmiyor olabilirsin. Bu da yanlış değil bunda da kimse seni suçlayamaz. ☺️

Ama dersen ki hayır erkekler (veya kadınlar) bazen çekici geliyor, bazılarını beğeniyorum sadece duygusal bir ilişkim olmadı o zaman aseksüel değilsin ☺️

Her şeyin gönlünce olması dileğiyle 🌸

Tabıkı normal bı durum da .Ben seyı merak edıyorum 20-25 yasılarında hıc sevgılım olmadı dıyenler,lıse de nasıl olmaz ya ınsanın sevgilisi:KK70:
Yanı lise de canı sıkılır ınsanın ne bılım :)
Benim olmadı hep ders çalıştım gerçi işe yaramadı orası ayrı, sevgilim hiç olmadı galiba sorun bende.

Back
X