• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 yaşındayım bir tek teklif eden olmadı. çok çirkinim :((

tabiki çok şükür rabbime herşeyden önce bana kendisini seven bir kalp vermiş, ruh vermiş, beden vermiş. şükürüm sonsuz :)

sanırım benimde sorunum çok soğuk bir insan olmam. arkadas cevremde sevilirim sessiz sakin hanım hanımcık derler. dısarıdaki insanlara göre yaklaşsam döver gibi bi ifade veriyor olabilirim. :)) bende bian önce yenmeliyim demekki bunu.:26:

askinida sevginide ewlenecegin insana sakla bence birileriyle cikipta duygularini zedeleme...aska susa ve susuzlugunu ewlenecegin insanla gider...benden sana tavsiye oyle cikma erkek arkadas hepsi bos is...:nazar:

bulduk o zaman sorunu :66: ben buna pek care bulamadim dogustan boyleyim yapcak bisey yok bazilari cok canayakin olur bazilari da iste benim gibi boyle buzdolabi, aslinda isime yariyo da erkekler yaklasamadigi gibi kizlar da tepeme binemiyo, arkadaslarim arasinda daha baskin olabiliyorum bu sayede :82: ama tabiki isterdim aslinda normal bi yuz ifadesiyle durdugumu sanirken insanlarin dovucek gibi baktigimi dusunmemelerini :)
bi de bence, sen de o ev arkadasinin arada bir guvenini zedelicek bisey soylesen, yani kircak incitcek bisey degil de, bi yapip baksan bakalim hala sana ayni sekilde davraniyo mu

bulduk o zaman sorunu :66: ben buna pek care bulamadim dogustan boyleyim yapcak bisey yok bazilari cok canayakin olur bazilari da iste benim gibi boyle buzdolabi, aslinda isime yariyo da erkekler yaklasamadigi gibi kizlar da tepeme binemiyo, arkadaslarim arasinda daha baskin olabiliyorum bu sayede :82: ama tabiki isterdim aslinda normal bi yuz ifadesiyle durdugumu sanirken insanlarin dovucek gibi baktigimi dusunmemelerini :)
bi de bence, sen de o ev arkadasinin arada bir guvenini zedelicek bisey soylesen, yani kircak incitcek bisey degil de, bi yapip baksan bakalim hala sana ayni sekilde davraniyo mu

daha da beter oluyor. kaldıramıyor o benim kadar. aslında ben taksam onu cingar çıkar hergün mahallede alttana almasam gelemzdik bu günlere. ben insanların kalbini kıramıyorum. bazen iyi oluyor evet çok fazla üstüne gelemiyorlar :) sanırım benim pişmeme daha var. bi arkadas demiş herşeyi evlendiğin kişide yaşa çok haklı. :)

bence de sadece kendine güvenmiyorsun, şişmanım demişsin ne kadar şişmansın bilmiyorum ama
eşim bana en az haftada bir ''cemre kilo al ya bu ne çocuk gibisin'' der, bi çok erkek azcık etli butlu seviyor yani, dahası gencsin ne olcak yani kiloymuş... verilir gider
ben evlendiğimde 64 kiloydum :)
maddi sorunları da boşver cnm bu sene mezun olursun inşallah sorun çıkmaz, işe girersin, hem maddi yönden rahatlarsın hem de yeni bi ortama girersin, yepyeni insanlar... belli olur, çıkar biri

bu zamanda adam gibi adam bulmak zor, bi sevgilin olsa da azıcık derdin olduğunda seni bırakıp gidebilirdi, bide bu canını yakardı
sadece biraz bunalmışsın sanırım, geçer ama hepimize olur ara sıra.

inan bunun güzellikle alakası yok, ne kızlar var sevgili buluyorlar ohoo... :63:

saç rengini değiştir, takılar tak, bunlar çok pahalı şeyler değil :70:

kilo problemin çok fazla mı ne kadar vs bilmiyorum ama, diyete gir ya da koyu renkler giy :34:

bir de evet çok soğuk olunca korkuyor erkekler :52: ben de soğuk biriyimdir ukala uyuz gözükürüm ama ben memnunum bundan :49:

Keşke güzellik sadece fiziksel olsa onu değiştirebiliyorsun da
insanın karakteri huyu güzel olmadımı onu ne yapacan
Sorununun çözümü çok basit beğenmediğin taraflarını değiştirmek zayıflamak süslenmek
makyaj vs
Ruhsal yönden olsaydı sorunun işte onu düzeltmek çok daha zor olurdu...

Ve bnm en gıcık olduğum bayanın kendisine ben çirkinim demesi
bana göre insanın görüntüsünde bakışlarında bir havası omalı sönük kendine güvensiz durması
zaten onu dışa kötü gösterir...
Sen güzel bulmasanda kendini havanı yansıtmalısın inan bana insanın alımı havası duruşu bakışları
güzellikten daha çok dikkat çeker...

bence de sadece kendine güvenmiyorsun, şişmanım demişsin ne kadar şişmansın bilmiyorum ama
eşim bana en az haftada bir ''cemre kilo al ya bu ne çocuk gibisin'' der, bi çok erkek azcık etli butlu seviyor yani, dahası gencsin ne olcak yani kiloymuş... verilir gider
ben evlendiğimde 64 kiloydum :)
maddi sorunları da boşver cnm bu sene mezun olursun inşallah sorun çıkmaz, işe girersin, hem maddi yönden rahatlarsın hem de yeni bi ortama girersin, yepyeni insanlar... belli olur, çıkar biri

bu zamanda adam gibi adam bulmak zor, bi sevgilin olsa da azıcık derdin olduğunda seni bırakıp gidebilirdi, bide bu canını yakardı
sadece biraz bunalmışsın sanırım, geçer ama hepimize olur ara sıra.

evet birde o açıdan düşünmem gerek değil mi evlenecek adam kalmadı..gerçekten çok bunaldım gerçekten. yoksa derdim isyan etmek falan değil.

inan bunun güzellikle alakası yok, ne kızlar var sevgili buluyorlar ohoo... :63:

saç rengini değiştir, takılar tak, bunlar çok pahalı şeyler değil :70:

kilo problemin çok fazla mı ne kadar vs bilmiyorum ama, diyete gir ya da koyu renkler giy :34:

bir de evet çok soğuk olunca korkuyor erkekler :52: ben de soğuk biriyimdir ukala uyuz gözükürüm ama ben memnunum bundan :49:

ne kadar hoş yazmışsınız. keşke bende biraz kendimi açabilsem.:26: gerçekten ne yakışıklılar bu kıza mı bakmış falan diyoruz bazen. nasip kısmet işte :) sinirlerim gerildiği zaman saçmalıyorum böyle. arkadasım da sen sevilmeyi ne anlarsın gibi cümleler kurunca neden benimde olmuyor diye sorguluyorum haliyle..

Keşke güzellik sadece fiziksel olsa onu değiştirebiliyorsun da
insanın karakteri huyu güzel olmadımı onu ne yapacan
Sorununun çözümü çok basit beğenmediğin taraflarını değiştirmek zayıflamak süslenmek
makyaj vs
Ruhsal yönden olsaydı sorunun işte onu düzeltmek çok daha zor olurdu...

Ve bnm en gıcık olduğum bayanın kendisine ben çirkinim demesi
bana göre insanın görüntüsünde bakışlarında bir havası omalı sönük kendine güvensiz durması
zaten onu dışa kötü gösterir...
Sen güzel bulmasanda kendini havanı yansıtmalısın inan bana insanın alımı havası duruşu bakışları
güzellikten daha çok dikkat çeker...

çok haklısınız. özgüven önemliymiş bugün daha da iyi anladım.

Bak bende üniversitedeyken okuldan yurda giderdim.Ve beni sınıftakiler dahil kimse beni tanımazdı.Sadece birtane en yakın arkadaşım vardı.

Birgün hiç unutmam..Okullar açılmıştı kafede arkadaşımla oturuyorduk ve tanımadığım birkaç erkek vardı merhabalaştık bana demesin mi sen yenisin sanırım.Yo dedim ben 2. sınıfım : ))) Yani bunu anlatmamın sebebi fazla kafeye gitmemem arkadaş ortamında fazla bulunmamam teklif banada kimse etmedi.Çirkinde değilim çoğu kişi bana imrenir.Fakat mesafeyi ben koydum.Kendini farkettirmen için sık sık kafe ortamlarında ne bilim şenliklerde diğer aktivetilere katılmanı öneririm.Biraz daha sosyal olmanı öneriyorum.:97:

canim seni kendime o kadar benzettim ki. arkadaslarimin nisanlilari onlara sifir araba bile aliyor, boyle kismetli insanlar var da benim bi elimi tutacak sevgilim yok diye uzulurdum hep. ama sonra anladim ki cevremden dolayi ben boyleyim. cevremde herkesin sevgilisi vardi. sonra yalniz takilmaya basladim. inan daha mutlu oldum. bence sen de o ev arkadasindan ayril. oyle insanlar cok gereksiz laflar soylerler, moralin bozulur. hem sismanlikla kisalikla alakasi da yok. cidden sans isi.

sana nacizane onerim, is hayatiyla ilgilenmen. biraz kafan da dagilir. hem son sinifmissin, muhtemelen 1 ay sonra mezun oluyosun. kurslara yazil sertifika falan al guzel islere basvur. cidden kafan dagilir. cevren degisince daha mutlu olcaksin inan bana.

nekadar kafaya takma desekte biliyroumki takacaksın..bence kendine güvenmelisin...sanmıyorumki güzel olmadığına,mesela spor yürüyüş yapabilirsin biraz kilo verebilirsin.
sora kaşlarını bıyıklarını aldırıyormusun_?onları aldırabilirsin..daha sonra cildine birazcık özen gösterebilirsin.bir rimel bir ruj sürebilirsin,saçlarını düzleştirebilirsin(düzleştiricin yoksada ütüyle yapabilirsin)giyim tarzını bilmiyorum ama açıklarsan onlardada yardımcı olabiliriz.bu saydıklarım parayla falanda değil yani çok ufak bi miktar yeterli...rujunu marka değilde çok ucuz flormar rujlarndan alabilirsin..bi parfüm...vs. bukadar basit.daha güven duyarsın kendine..

arkadaşlar öyle güzel şeyler yazmışki onlara ekleyecek tek şey bulamıyorum bende hepsiyle hemfikirim..ama ev arkadaşını acil değiştir ne kadarda küstahmış..

nekadar kafaya takma desekte biliyroumki takacaksın..bence kendine güvenmelisin...sanmıyorumki güzel olmadığına,mesela spor yürüyüş yapabilirsin biraz kilo verebilirsin.
sora kaşlarını bıyıklarını aldırıyormusun_?onları aldırabilirsin..daha sonra cildine birazcık özen gösterebilirsin.bir rimel bir ruj sürebilirsin,saçlarını düzleştirebilirsin(düzleştiricin yoksada ütüyle yapabilirsin)giyim tarzını bilmiyorum ama açıklarsan onlardada yardımcı olabiliriz.bu saydıklarım parayla falanda değil yani çok ufak bi miktar yeterli...rujunu marka değilde çok ucuz flormar rujlarndan alabilirsin..bi parfüm...vs. bukadar basit.daha güven duyarsın kendine..

resim koymak isterdim ama burda kendimi deşifre etmiyim. evet bıyık kaş Allah ne verdiyse alıyorum aksine 2 güne çıkıyor cımbızla yapısık ikiliyiz:) saçlarımı maşadır düzleştiricidir tosttur artık şekil şekil yapıyorum. üstüne her ay saç rengimde değişir. giyinişime gelince bi kot bi gömlek vs sadece olsada renk uyumu takıntım vardır. 42 bedenim biraz kilo vermye çalışıyorum. makyaja gelirsek öyle fondoten falan hiç sürmedim. ama bi kalem ruj sürmeden de çıkmam. diyeceksin ki tüm bunları yapıyosan dışarı çık kendini göster. burası çok küçük bi ilçe myo da olduğum için. merkeze her zaman gitme durumum yok. (maddi açıdan) durum öyle olunca çıkacak bi yer yok. okulda kantinde mümkün olduğunca otururum arkadaslarla. bakmaya gelince rahatsız edici durumda bile oluyor bazen. ama niye hiç gelip konusan olmadı bilmiyorum :) inş ev arkadasımdan da bir aya kurtuluyorum. bikaç aya hayalini kurduğum iş hayatım başlıcak...
bide şu hoşlandığım kişi.. bir hafta içinde oldu oldu .. olması için ne yapmam gerek onu hiç ama hiç bilemiyorum. nasip artık:26:

ne biçim arkadaş ben olsam ara bulmaya filan çalışırım makul ölçüde aracılık yaparım,bu senden bi cacık olmaz diyor..asıl ondan hıyar olmaz..insanların enerjilerini emen kişilerden nefret ederim..

olmadı açıl kardeşim,red etse çok mu üzülürsün..yada boşver sen şuan hayelini kurduğun işe yoğunlaş,birazda sık dişini kilo ver bak nasıl iyi gelecek psikolojine..kendine güvende hissettiğin bi anda açıl..ben illa erkekden beklenmesi taraftarı değilim..bu ucuzluk deilki,duygularımı açıyorum karşılğı varsa var yoksa yoktur vesselam..

ne biçim arkadaş ben olsam ara bulmaya filan çalışırım makul ölçüde aracılık yaparım,bu senden bi cacık olmaz diyor..asıl ondan hıyar olmaz..insanların enerjilerini emen kişilerden nefret ederim..

olmadı açıl kardeşim,red etse çok mu üzülürsün..yada boşver sen şuan hayelini kurduğun işe yoğunlaş,birazda sık dişini kilo ver bak nasıl iyi gelecek psikolojine..kendine güvende hissettiğin bi anda açıl..ben illa erkekden beklenmesi taraftarı değilim..bu ucuzluk deilki,duygularımı açıyorum karşılğı varsa var yoksa yoktur vesselam..

yorumunuz için teşekkür ederim, tebessüm ettirdi :) hıyar mı olur yoğurt mu olurmu nolursa olsun artık kendi hayatı tak tak nereye kadar valla. benim böyle olmamda büyük etkisi var.
açılmaya açılınır da ben iki kelimeyi bir araya getiremem ki saçmalarım artık bana bakar ne diyo bu diye :1: bende herşeyin erkekten beklenilmemesini biliyorum elbette ama.. ama var işte ters tepki alırsam üzülürüm. haftaya 2 gün daha görücem onu sonra bitiyor okul. herşeyin hayırlsı öncelikle ama olmasını isterdim onun :14:

Yapma cnm kendine bunu elin ayağın tutuyor gözün görüyor vs bunları bile düşünüp mutlu olmanı tavsiye ederim bir düşün bir diş eksilse yaptırırken kaç milyar tutuyor.arkadaşların dediği gibi kilo ver vs bunlar halledilebilir şeyler cnm yeterki azmet

Back
X