- Konu Sahibi Herdaimgunes
resim koymak isterdim ama burda kendimi deşifre etmiyim. evet bıyık kaş Allah ne verdiyse alıyorum aksine 2 güne çıkıyor cımbızla yapısık ikiliyiz:) saçlarımı maşadır düzleştiricidir tosttur artık şekil şekil yapıyorum. üstüne her ay saç rengimde değişir. giyinişime gelince bi kot bi gömlek vs sadece olsada renk uyumu takıntım vardır. 42 bedenim biraz kilo vermye çalışıyorum. makyaja gelirsek öyle fondoten falan hiç sürmedim. ama bi kalem ruj sürmeden de çıkmam. diyeceksin ki tüm bunları yapıyosan dışarı çık kendini göster. burası çok küçük bi ilçe myo da olduğum için. merkeze her zaman gitme durumum yok. (maddi açıdan) durum öyle olunca çıkacak bi yer yok. okulda kantinde mümkün olduğunca otururum arkadaslarla. bakmaya gelince rahatsız edici durumda bile oluyor bazen. ama niye hiç gelip konusan olmadı bilmiyorum :) inş ev arkadasımdan da bir aya kurtuluyorum. bikaç aya hayalini kurduğum iş hayatım başlıcak...
bide şu hoşlandığım kişi.. bir hafta içinde oldu oldu .. olması için ne yapmam gerek onu hiç ama hiç bilemiyorum. nasip artık:26:
bak nede güzel kendine bakıyormuşsun..emin ol çoğu insan yapmıyor bile bunları.kendinle barışık ol güzelim,....illa sevgili olmasa bile sen arkadaşlık kur erkeklerle biraz sosyal ortamlara gidin beraber,,hani mesela bikere paranı biriktir (maddi durumun iyi olmadıgı için söylüyorum yanlış anlama tatlım)biriktir paranı meselaa kantinde bişey düzenleyin kızlar erkekler gidin merkeze sinemaya gezin.yavaş yavaş arkadaş ortamı olur,ordan facen varsa eklersiniz .yani birden olmaz zatenn..
hoşlandığın çocuğa gelincedee arkadaşlık kurmayı deneyebilirmisin ilk önce!??illa erkekler teklif etcek diye deil,yani devir artık böyle..ayak uydurmak lazımm

ayrıca kilo konusuna gelincede birçok kilolu insan var fakat orantısız duruyorsa vucudun vermelisin..en az 40 bedene inmen gerek...