• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 yaşındayım bir tek teklif eden olmadı. çok çirkinim :((

resim koymak isterdim ama burda kendimi deşifre etmiyim. evet bıyık kaş Allah ne verdiyse alıyorum aksine 2 güne çıkıyor cımbızla yapısık ikiliyiz:) saçlarımı maşadır düzleştiricidir tosttur artık şekil şekil yapıyorum. üstüne her ay saç rengimde değişir. giyinişime gelince bi kot bi gömlek vs sadece olsada renk uyumu takıntım vardır. 42 bedenim biraz kilo vermye çalışıyorum. makyaja gelirsek öyle fondoten falan hiç sürmedim. ama bi kalem ruj sürmeden de çıkmam. diyeceksin ki tüm bunları yapıyosan dışarı çık kendini göster. burası çok küçük bi ilçe myo da olduğum için. merkeze her zaman gitme durumum yok. (maddi açıdan) durum öyle olunca çıkacak bi yer yok. okulda kantinde mümkün olduğunca otururum arkadaslarla. bakmaya gelince rahatsız edici durumda bile oluyor bazen. ama niye hiç gelip konusan olmadı bilmiyorum :) inş ev arkadasımdan da bir aya kurtuluyorum. bikaç aya hayalini kurduğum iş hayatım başlıcak...
bide şu hoşlandığım kişi.. bir hafta içinde oldu oldu .. olması için ne yapmam gerek onu hiç ama hiç bilemiyorum. nasip artık:26:

bak nede güzel kendine bakıyormuşsun..emin ol çoğu insan yapmıyor bile bunları.kendinle barışık ol güzelim,....illa sevgili olmasa bile sen arkadaşlık kur erkeklerle biraz sosyal ortamlara gidin beraber,,hani mesela bikere paranı biriktir (maddi durumun iyi olmadıgı için söylüyorum yanlış anlama tatlım)biriktir paranı meselaa kantinde bişey düzenleyin kızlar erkekler gidin merkeze sinemaya gezin.yavaş yavaş arkadaş ortamı olur,ordan facen varsa eklersiniz .yani birden olmaz zatenn..
hoşlandığın çocuğa gelincedee arkadaşlık kurmayı deneyebilirmisin ilk önce!??illa erkekler teklif etcek diye deil,yani devir artık böyle..ayak uydurmak lazımm:1::1:
ayrıca kilo konusuna gelincede birçok kilolu insan var fakat orantısız duruyorsa vucudun vermelisin..en az 40 bedene inmen gerek...

bence kendi kendinin psikolojini bozmuşsun hayat herşeye ragmen çok güzel teklif alanların hepsi mükemmel fizikli çok aşırı güzel kızlar mı sence dış görünüşünde etkisi vardır ama herkezin bir eşi vardır bu hayatta unutma bu bir.ikincisi güzellik görecelidir kendine haksızlık etme dış görünüşünde oynamalar yap saçını boyat az yemek yemeğe çalış yürüyüşler yap kendiliğinden değişik bir görüntüye zaten bürüneceksin maddi konuya gelince bende öğrenciyim ailemin durumu da ALLAH a şükür iyi özel bir ünv okuyorum ama gene de çalışıyorum ailem için hiç önemli değil göndereceği ev kiram ama gene de garsonluk yapıyorum hemde okuduğum okulda bütün arkadaşlarımın yanında bunun yanında ilkokul öğrencilerine matematik ve türkçe dersi veriyorum.yani istersen herşeyi yoluna sokabilirsin insan kendi kendinin doktorudur unutma

merhaba...
siteye dün üye oldum.
nette dertleşebileceğim forum ararken buldum.
dertleşmek istedim çünkü yanlızım.
konusacak anlatacak kimsem yok. var ama anlayan yok..
bir myo da öğrenciyim son sınıfım.
çevremde çok insan var haliyle ama içlerinde beni bi tane anlayan yok. ev arkadasımla yaşıyorum. benden çok daha iyi bölümde. yani o sürekli bunu söylüyor. çok çok iyi bir insan kardeşim gibi. ama kendini her yönden üstün görüyor Allah var hiç bırakmadık birbirimizi yemeğimizi suyumuzu birlikte yiyip içtik. ama hayat görüşlerimiz çok farklı. o da bir sürü şey yaşamasına rağmen ( bebeğini kaybetti, boşandı ) ama hayat dolu gülüyor şarkılar dinliyor aman boşver diyebiliyor. ve çok güzel biri. okulda onunla görüşmek istemeyen erkek yok gibi nerdeyse. ben şişman kısa boyluyum. ve hiç güzel değilim. 22 yaşındayım bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı. teklif eden dahi olmadı. bilmiyorum bu ara boşlukta gibiyim. birinden hoşlanıyorum ama bana dönüp bakmıyor bile. şu sıra neden bilmiyorum onun yanımda olmasını çok istiyorum. her yönden yenik başladım hayata ben. babamdan sevgisizlik, fakirlik.. şuan bile çok zor şartlarda okuyorum. özel bir apartta kalıyoruz ama ahım şahım değil. annem kirayı zor ödüyor. burs alıyordum ama bu ay yatmadı. şuan maddi yönden de çok dardayım. kızlar yanımda sevdiğim olsun bana destek versin istiyorum. beni hiç kimse aramaz. sadece vize final haftası not arayanlardan başka. sabahları uyandığımda bir günaydın mesajı görmek az da olsa gün içinde sesini duymak istiyorum. çok şükür psikolojik sorunlarım yok ama yanlızlık hissediyorum. beğenilmeme olayı da tuz biber oluyor. bu halimle zor ama;
ben bu kişiyi etkileyebilir miyim? hiç umudum yok ama..onunla bir araya gelecek ortamımız yok. konusmuşluğumuz da yok. yakısıklı sayılmaz. çevresinde çok insan yok. bahçede hep yanlız oturuyor ama telefon elinden düşmüyor. acaba sevgilisi varmıdır? ev arkadasım benden bir "cacık" olmayacağını benim onu etkilememin imkansız olduğunu söylüyor. nolur hem kendim için hem onun ağzının payını vermek için akıla ihtiyacım var. bir tek teklif bile almadıysam illaki sorun bendendir kızlar moralim çok bozuk anlatamamış olabilirm. yorumlarınızı bekliyorum..:14:

selam canım.
yazdıklarını okuyunca üniversite yıllarım aklıma geldi. ben de o zamanlar kendimi çirkin ve şişko görürdüm. kimse bana aşık olup teklif etmiyordu. teyzemle paylaştım. o da kendime rütuş yapmam gerektiğini söyledi. kendimi güzel hissetmek için önce kaşlarımı aldırdım, saçlarımı boyattım. kendimi tamamen yenilenmiş ve güzel hissettim. bence sen de hemen kendinle ilgili değişiklikler yapmaya başla. en önemlisi kilo ver. doğumdan sonra 95 kiloya çıktığımda kendimi dünyanın en çirkin kadını sanıyordum. kilo vermek hayatımı değiştirdi. bence psikolojik sorunun da yoksa görüntünü ve ifadeni değiştir. mesela asık suratlı biriysen erkekler yaklaşamaz. ne biliyim daha çok şey var

bak nede güzel kendine bakıyormuşsun..emin ol çoğu insan yapmıyor bile bunları.kendinle barışık ol güzelim,....illa sevgili olmasa bile sen arkadaşlık kur erkeklerle biraz sosyal ortamlara gidin beraber,,hani mesela bikere paranı biriktir (maddi durumun iyi olmadıgı için söylüyorum yanlış anlama tatlım)biriktir paranı meselaa kantinde bişey düzenleyin kızlar erkekler gidin merkeze sinemaya gezin.yavaş yavaş arkadaş ortamı olur,ordan facen varsa eklersiniz .yani birden olmaz zatenn..
hoşlandığın çocuğa gelincedee arkadaşlık kurmayı deneyebilirmisin ilk önce!??illa erkekler teklif etcek diye deil,yani devir artık böyle..ayak uydurmak lazımm:1::1:
ayrıca kilo konusuna gelincede birçok kilolu insan var fakat orantısız duruyorsa vucudun vermelisin..en az 40 bedene inmen gerek...

evet en az 40 38 arası olmak istiyorum. :( ekmeği falan kestim artık. sporada inş başlıcam. iş hayatını dert etmiyorum. hatta dgs düşnüyorum çalışıyorum. kaznırsam devam ederim kazanamazsam zaten çalışmak istiyorum.
onunla arkadaslık kurabilir miyim bilmiyorum. bunun için onunla konusmaya çalışmam gerekecek. dediğim gibi bahçede yanına gidip otursam ters tepki verir yada yanlıs anlaşılabilirim. adından ve bölümünden baska bildiğim yok. o bölümden tanıdığımda yok.:14:

selam canım.
yazdıklarını okuyunca üniversite yıllarım aklıma geldi. ben de o zamanlar kendimi çirkin ve şişko görürdüm. kimse bana aşık olup teklif etmiyordu. teyzemle paylaştım. o da kendime rütuş yapmam gerektiğini söyledi. kendimi güzel hissetmek için önce kaşlarımı aldırdım, saçlarımı boyattım. kendimi tamamen yenilenmiş ve güzel hissettim. bence sen de hemen kendinle ilgili değişiklikler yapmaya başla. en önemlisi kilo ver. doğumdan sonra 95 kiloya çıktığımda kendimi dünyanın en çirkin kadını sanıyordum. kilo vermek hayatımı değiştirdi. bence psikolojik sorunun da yoksa görüntünü ve ifadeni değiştir. mesela asık suratlı biriysen erkekler yaklaşamaz. ne biliyim daha çok şey var
evet karar verdim kendime çok daha fazla bakım yapıcam, kilo vermek için ilk adımları atıyorum. ve daha güler yüzlü olacağım :))

Bütün yorumları okumadım sadece yazdığını okudum canım.
En başta sana şunu söyleyeyim,o arkadaşına pek güvenme.sana bunları söyleyen insan ne çok iyi bi insandır(söylediğin gibi) ne de seni çok seven iyi bi dosttur.anladığım kadarıyla çok temiz kalplisin ki onca lafına rağmen arkadaşın hakkında tek kelime kötü laf etmemişsin.inan bana senin dostluğunu arkadaşlığını,temiz yüreğini haketmeyen bi insanmış.
Şimdi asıl sorununa gelelim.sakın kendine ben şöyleyim ben böyleyim şişmanım çirkinim gibi şeyler söyleme.önce senin kendine saygın olucak ki başkaları da sana saygı göstersin.
Her insanı beğencek sevcek biri çıkar merak etme.zaten seni sadece güzel olduğun için sevcek bi insanla ne kadar yürür bi ilişki? önemli olan senin dışını değil,içini sevmesi insanın.sen kalbini hep böyle temiz güzel tut canım.emin ol seni fark edip sevcek birsürü erkek çıkacaktır karşına.gerçek aşk bu zaten yüzünü vücudunu vs değil,kalbini ruhunu sevmesi...

Canım unutmaki hiç kimse mükemmel değil. sana burda yalandan çok güzelsin diyemem ama eminim ki senin düşünce yapın veya ne bileyim bir yerin diğerlerine göre en güzel yanındır.
Acaba kimse senle konuşmuyor ya sen onlara ters davranmış olabilir misin? yada ne bileyim kafa yapınız uyuşmuyordur.
Ama sakın kendini o ev arkadaşına ezdirme!!!
Sevgiler...

evet en az 40 38 arası olmak istiyorum. :( ekmeği falan kestim artık. sporada inş başlıcam. iş hayatını dert etmiyorum. hatta dgs düşnüyorum çalışıyorum. kaznırsam devam ederim kazanamazsam zaten çalışmak istiyorum.
onunla arkadaslık kurabilir miyim bilmiyorum. bunun için onunla konusmaya çalışmam gerekecek. dediğim gibi bahçede yanına gidip otursam ters tepki verir yada yanlıs anlaşılabilirim. adından ve bölümünden baska bildiğim yok. o bölümden tanıdığımda yok.:14:

gidip yanina oturdun diye hicbi erkek ters tepki vermez. bi dusunsene simdi cocuk oturuyo gidiyosun oturuyosun "naptigini saniyosun kalkar misin lutfen'' mi dicek:27: tam tersini dusunelim gelip senin yanina biri oturup havadan sudan konussa der misin "kesin benden hoslaniyo". oyle anlasilmaz ne hissettigin, ters tepki de vermez. bence hazir son bi haftan kalmisken sansini dene. birbirinizin muhabbetinden hoslanirsaniz bi sekilde devam eder zaten. ya da olmazsa bile ohoo bi daha nerde goruceksiniz birbirinizi. sen de zaten artik kendine guvendigine gore elimi sallasam ellisi dersin, dedigin gibi isine yogunlasirsin, bu arada sporunu yapar kilo verirsin, sonra bi bakmissin hayatinin erkegiyle karsi karsiyasin :66:

Özellikle, şişmanlardan hoşlanan erkekler de var. Gayet iyi biliyorum, çünkü ben de hep şişman bir insan oldum. Siz yine de kilo verin tabi, ileride sağlık sorunları yaşamamak için.

Bu ev arkadaşınız bence kendi egosunu tatmin için sizinle bu tarzda konuşuyor. Sık sık erkek arkadaş değiştirmesi belki de onun tercihi değil, ilişkilerini yürütememesinden kaynaklanıyor, ama o bunu size bir başarı olarak sunuyordur. Yakında da yollarınız ayrılıyor anladığım kadarıyla, aman ayrı kalsın, yok yere sizin kendinize olan güveninizi etkiliyor. Üstelik kendinize güvenmemek için de hiç bir nedeniniz yok. Baksanıza burada bile bir çırpıda arkadaş buldunuz.

valla aynı şehirde olsak tanışmak isterdim seninle yaa :) bazı şeylerimizin aynı olması ilginçliğimidir bilmem çok kanım kaynadı

Okulda beğendiğiniz çocuk için pek taktik veremeyeceğim ama benim zamanımda bakan birine gülümsemek işe yarardı. Neticede sizinle ilgilenmiyorsa üstüne alınmaz, ya da ters birşey olacak gibi olursa, aa pardon başkasıyla karıştırmışım falan dersiniz. Ama bu işe ev arkadaşınızı falan karıştırmayın, ondan size hayır yok, ancak köstek olur, sizi utandırmaya çalışır.

gidip yanina oturdun diye hicbi erkek ters tepki vermez. bi dusunsene simdi cocuk oturuyo gidiyosun oturuyosun "naptigini saniyosun kalkar misin lutfen'' mi dicek:27: tam tersini dusunelim gelip senin yanina biri oturup havadan sudan konussa der misin "kesin benden hoslaniyo". oyle anlasilmaz ne hissettigin, ters tepki de vermez. bence hazir son bi haftan kalmisken sansini dene. birbirinizin muhabbetinden hoslanirsaniz bi sekilde devam eder zaten. ya da olmazsa bile ohoo bi daha nerde goruceksiniz birbirinizi. sen de zaten artik kendine guvendigine gore elimi sallasam ellisi dersin, dedigin gibi isine yogunlasirsin, bu arada sporunu yapar kilo verirsin, sonra bi bakmissin hayatinin erkegiyle karsi karsiyasin :66:

ayyy inşallah ya :)) sanırım dediğini uygulacağım pazartesi. gelişmeleri yazarım mutlaka. çok cesaretlendim birden :17::17:

Bütün yorumları okumadım sadece yazdığını okudum canım.
En başta sana şunu söyleyeyim,o arkadaşına pek güvenme.sana bunları söyleyen insan ne çok iyi bi insandır(söylediğin gibi) ne de seni çok seven iyi bi dosttur.anladığım kadarıyla çok temiz kalplisin ki onca lafına rağmen arkadaşın hakkında tek kelime kötü laf etmemişsin.inan bana senin dostluğunu arkadaşlığını,temiz yüreğini haketmeyen bi insanmış.
Şimdi asıl sorununa gelelim.sakın kendine ben şöyleyim ben böyleyim şişmanım çirkinim gibi şeyler söyleme.önce senin kendine saygın olucak ki başkaları da sana saygı göstersin.
Her insanı beğencek sevcek biri çıkar merak etme.zaten seni sadece güzel olduğun için sevcek bi insanla ne kadar yürür bi ilişki? önemli olan senin dışını değil,içini sevmesi insanın.sen kalbini hep böyle temiz güzel tut canım.emin ol seni fark edip sevcek birsürü erkek çıkacaktır karşına.gerçek aşk bu zaten yüzünü vücudunu vs değil,kalbini ruhunu sevmesi...

yorum için çok ama çok teşekkür ederim. ben arkadasım için asla kötü cümleler kuramam. iki yıl aynı evi paylaştım o ne kadar bişiyleri takmasa da her anıya saygım var. son zamanda yanlız hissediyorum kendimi arkadasımda beni kimsenin beğenmeyeceğini söyleyip "sevilecek biri değilsin demekki" gibi bi cümle kullanınca bu yüzden de ister istemez sorguladım. ve bende biliyorumki dış görünüşüm için değil de kalbim için sevmeli..

Özellikle, şişmanlardan hoşlanan erkekler de var. Gayet iyi biliyorum, çünkü ben de hep şişman bir insan oldum. Siz yine de kilo verin tabi, ileride sağlık sorunları yaşamamak için.

Bu ev arkadaşınız bence kendi egosunu tatmin için sizinle bu tarzda konuşuyor. Sık sık erkek arkadaş değiştirmesi belki de onun tercihi değil, ilişkilerini yürütememesinden kaynaklanıyor, ama o bunu size bir başarı olarak sunuyordur. Yakında da yollarınız ayrılıyor anladığım kadarıyla, aman ayrı kalsın, yok yere sizin kendinize olan güveninizi etkiliyor. Üstelik kendinize güvenmemek için de hiç bir nedeniniz yok. Baksanıza burada bile bir çırpıda arkadaş buldunuz.

Okulda beğendiğiniz çocuk için pek taktik veremeyeceğim ama benim zamanımda bakan birine gülümsemek işe yarardı. Neticede sizinle ilgilenmiyorsa üstüne alınmaz, ya da ters birşey olacak gibi olursa, aa pardon başkasıyla karıştırmışım falan dersiniz. Ama bu işe ev arkadaşınızı falan karıştırmayın, ondan size hayır yok, ancak köstek olur, sizi utandırmaya çalışır.

çok soğuk ve itici bir insan değilimdir aslında. ama sürekli yok yere her şeye gülen kahkahalar atmam (dışarıda yani ) sıcak kanlıyım insanlara karşı. insan öncelikle sorunları kendinde aramalı bende öyle yapıyorum. ama bakıyorum kimsenin kalbini bile kırmam.
biliyorum mezun olunca kim kime dum duma olacak zaten. evi ayıramadım çünkü hem maddiyat hemde diğer yönden birlikte kalacağım kişiye güvenemedim vs.
işte sorun da burda bir bakabilsem gözlerine çok şeyler anlatıcam da sevgilisi var mı yokmu bimiyorum. onda bişiyler yoksa bana karşı yanlış da anlaşılabilirm :26:

yorum için çok ama çok teşekkür ederim. ben arkadasım için asla kötü cümleler kuramam. iki yıl aynı evi paylaştım o ne kadar bişiyleri takmasa da her anıya saygım var. son zamanda yanlız hissediyorum kendimi arkadasımda beni kimsenin beğenmeyeceğini söyleyip "sevilecek biri değilsin demekki" gibi bi cümle kullanınca bu yüzden de ister istemez sorguladım. ve bende biliyorumki dış görünüşüm için değil de kalbim için sevmeli..

Güzel olduğunu söylemişsin arkadaşının.sanırım fazla abartmış kendini seni küçük görmeye başlamış.egosunu bu şekilde tatmin edio heralde yazık.sadece güzel diye bi kızı seven erkek,gün gelir daha güzel,daha çok beğendiği bi kız bulursa ona gider.asıl sevilcek insan sensin bence.alçak gönüllülüğünle,temiz kalbinle sen :) senin tek hatan,kendinle barışık olmaman.zaten arkadaşın da bundan yüz bularak sana öyle şeyler söyleme cüretinde bulunmuş.daha önce de dediğim gibi kendine saygın yoksa ve bunu başkalarına da belli ediosan,seni ezmeye çalışan bisürü kompleksli insan üzer seni moralini bozar.kimseye bu cesareti verme.sevgiler...

Canım, benim kızım çok güzel ve gösterişli,yaşı 21 olmuş halen bir sevgilisi yok,çevresinde fazla güzelliği olmayan yani fazla ilgi çekmeyen,kendine bakmayan kızlar sevgilileriyle sarmaşdolaş dolaşırken benim kızımda onları izlemekle kalıyor ve hayal kuruyor diyor ki "Acaba ben ne zaman böyle sevgilimle dolaşacağım" diyor.Belli ki görünüşle yada kiloyla hiç alakası yok.Kendini bu kadar üzme elbette karşına değerini bilen seni anlayan birisi çıkacaktır.:75:

güzelim kendine güvenn!! ben de kısa boyluyum ve hep balık etli olmuşumdur:)) ama yakın bi erkek arkadaşım bana şunu sölemişti: ne bu özgüven yaaa, sen kendini ne sanıyosun :1::1: bişi sandığımdan deil de işte çevreme öyle bi enerji yaymışım sanıırım. kesinliklee kendine güvenn, her kadın güzeldir, ama az kilo verip kendine bakarak daha da güzelleşirsin, kendine güvenin gelir. ev arkadaşı vs kimseyi sallama. maddi olanaklar da öğrenciyken olabiliyo öyle. işe başlayınca düzeltirsin hayırlısıyla.. herşeyin en güzeli olsun canım..

Sevgili küçüğüm;ben güzeldim ama yine de bana teklif eden doğrudürüst olmadı:) Bunun biraz yaşam tarzımla da alakası vardı.
Güzellik görecelidir;birinin beğenmediğini öbürü beğenir.Öyleki senin özelliklerin herşeyi değiştirebilir..Daha özgüvenli olmalısın mesela;bu eksikleri örter..
Bir de özbakımını ihmal etmezsin..Değişiklikler uygularsın ve kendini daha güzel hissedersin;gerisini takma..Mesele sadece güzellik değil..

Son düzenleme:
senin en önce yapman gereken ev arkadaşını değişitirmen
o kız kendini bir b.k sanmış afedersin ama dünyayı ben yarattım havasında uyuz olurum böyle insanlara
sende bir o kadar temizn kalpli ve sabırlısın ki böyle bir ev arkadaşına dayanabiliyorsun.
bundan bir kaç sene önce benim kendime hiç güvenim yoktu insanlarla konuşmaktan çekinirdim.
biri bana vursa savunmasızdım
ama neden ailemden özellikle babamdan kaynaklanıyordu neyse boşver..
ama şimdi zamanla ve rabbime dua ederek kendime güveniyorum..
bazen o kadar bakımsız oluyorum ki içimden gelmiyor bir şey yapmak
bazende diyorum bugün kendime bakıyım giyinip süsleniyorum sana ne olmuş diyorlar.
benimde kendime göre bir iki kilo fazlam var her gün mekik çekmeye basenlerim var
basen eritme hareketleri yapıyorum malum yaz geliyor bikini zamanı:))
neyse canım sen önce kendine güven o arkadaşının dediklerini sallama ne derse desin
hem sana demiş yha ben istediğimle olurum diye
ona kimse ağzının payını vermemiş ondan böyle diyor takılma sen bunlara..
umarın kısa zamanda hayatın istediğin gibi olur ve mutlu olursun:16::16:

Canım, benim kızım çok güzel ve gösterişli,yaşı 21 olmuş halen bir sevgilisi yok,çevresinde fazla güzelliği olmayan yani fazla ilgi çekmeyen,kendine bakmayan kızlar sevgilileriyle sarmaşdolaş dolaşırken benim kızımda onları izlemekle kalıyor ve hayal kuruyor diyor ki "Acaba ben ne zaman böyle sevgilimle dolaşacağım" diyor.Belli ki görünüşle yada kiloyla hiç alakası yok.Kendini bu kadar üzme elbette karşına değerini bilen seni anlayan birisi çıkacaktır.:75:

teşekkür ediyorum. inş bekliyorum bi umut :17:

güzelim kendine güvenn!! ben de kısa boyluyum ve hep balık etli olmuşumdur:)) ama yakın bi erkek arkadaşım bana şunu sölemişti: ne bu özgüven yaaa, sen kendini ne sanıyosun :1::1: bişi sandığımdan deil de işte çevreme öyle bi enerji yaymışım sanıırım. kesinliklee kendine güvenn, her kadın güzeldir, ama az kilo verip kendine bakarak daha da güzelleşirsin, kendine güvenin gelir. ev arkadaşı vs kimseyi sallama. maddi olanaklar da öğrenciyken olabiliyo öyle. işe başlayınca düzeltirsin hayırlısıyla.. herşeyin en güzeli olsun canım..

teşekkür ediyorum iyi dileklerin için..
burda yapılan yorumlardan sonra anladım ve rahatladım çözümü özgüven :)

Back
X