- Konu Sahibi Herdaimgunes
yaptığınız bütün yorumlar için hepinize teker teker teşekkür ederim. bakımsız değilimdir. makyajımı saçımı her zaman yaparım aslında. bi allık bi ruj sürmek dediğiniz gibi maddiyat değil. okulda beni herkes çok sever ama okul dışında herşey bitik. küçük bi şehirdeyim çalışacak biyer yok internet cafeler zaten tanımadığını almıyor diğerleri de ikinci öğretim istiyor. okulumun bitmesine 1 hafta var. evet düşündüm de sanırım böyle olmamın sebebi bu insan. sürekli ezme çabasında. egolarını böyle tatmin ediyor galiba. hoşlandığım insana gelincede bi haftada hayal gibi birşey benim için. sonuçta bayanım bi kez bi arkadasım vasıtasıyla biriyle tansıtırıldım kız tarafı tanısmak istemezmiş diye çok eleştirdi arkadasım. ben en azından senin gibi ona buna tanıstır demiyorum ben istediğim herkesle olurum gibi sözler söyledi. bunalıma giricem yakında. inançlarıma bağlı bir insanım. kapalı değilim ama elimden geldiğince maddi durumu olmayan insanları yemeğe davet ederim mesela. şu bikaç ay malesef yapamadım bunu. düzelir inş iş hayatına atılcam bir ay sonra sıkmıyorum bu konuda çok canımı. canımı sıkan anlattığım gibi beni kimsenin neden istemediği... sadece bakıyorlar ilerisi olmadı bu gidişlede olmıcak