• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

22 yaşındayım bir tek teklif eden olmadı. çok çirkinim :((

çokk saçmaaaaa...ben çirkinim ne demek?kimin fikri bu senin mi?
canım bence kendine haksızlık ediyorsun.çevrene bir bak bakalım hep fıstık gibi afetler,havalı kızlar mı evli yada filört ediyor sadece?bana güzel gelen sana gelmeyebilir..göreceli kavram bu.arkadaşına gelince bence sen bu arkadaşını hayatından çıkar.çevrende bu tip insan olacağına kimse olmasın daha iyi..:20:

çokk saçmaaaaa...ben çirkinim ne demek?kimin fikri bu senin mi?
canım bence kendine haksızlık ediyorsun.çevrene bir bak bakalım hep fıstık gibi afetler,havalı kızlar mı evli yada filört ediyor sadece?bana güzel gelen sana gelmeyebilir..göreceli kavram bu.arkadaşına gelince bence sen bu arkadaşını hayatından çıkar.çevrende bu tip insan olacağına kimse olmasın daha iyi..:20:
az kaldı canım az kaldı...

bnce asıl sorunun cırkın olup olmaman deıl
asıl sorun senın kendınlen barısık olmaman
muhakak begenenın vardır ama onunda bır vaktı zamanı vardır
benım durumumda senınkının zıttıydı
teklıf edenlerden gına gelırdı artık
buda cok sıkıcı bırsey emın ol
kendını kılolu hısedıorsan dıyet yap
sac stılını deıstır
ama böle cırkınım dusuncelerındende uzak dur :16:

ay canım düşünme bu kadar vallahi. bende hiç kimseyle çıkmazdım erkekler kankimdi resmen. kiloluydum bunu yüzüme vurandan nefret ederdim. sonraları baktım erkekelr gezmelik işveli kadınları tercih ediyor oda bende yok. olduğum gibi sevecek birii gelsin dedim. ve geldilerde ama ben gönlüme göre olanı seçtim içlerinden. sen hiç kafana takma okulunu bitirmeye bak. iş hayatına atıldığında maaşını aldığında kendine bakmaya başaldığında etrafın dolacak merak etme.

Bende senın gıbıydım.Şişman ve çirkin.Yıllarca sevgilim olmadı.23 yasıma kadar teklıf edende olmadı.Begenende.Herkes sevgılısıyleyken ben tek basıma sevgılı hayalımleydım.Umudunu kesme elbet bırgun cıkacak karsına canım.Benım cıktı senınde cıkar ınsallah canım

Bence Bukadar Üzülmemelisin .. Bende Çok Çirkinim Beni Çok Sevicek Birini Buldum Ve Şimdi Evliyiz :)) Karamsarlığa Ve Sıkıntıya Girme Sakın Ayrıca Kiloluyum Ve Boyum Kısa Demişsin Biraz Kilo Vermeyi Denesen Mesela Birazcıkta Kendine Baksan Tamamdır Kısa Boyluluk Ve Kilolu Olmak Çirkin Olduğun Anlamına Gelmezki Bende Kısa Boyluyum Ve Zayıfım Ama Bende Çirkinim :))) Barışık Olman Lazım Kendinle Öyle Daha Mutlu Olursun Mesela Ben Kendimi Maymuna Benzetiyorum Ama Asla Üzülmüyorum :)) :3:

ayrıca uzme o yuregını asıl guzellık kalptır kalppppppppp
senın 1 tek davranısına bayılanlar vardır
yuzune bayılıp arkandan ıs cevırenlerı ne yapacaksınkı ?

canım benim hiç böyle düşünme sanki teklif gelen kızlar hep dünya güzeli mi oluyor yani
bazı kızlar şen şakrak tavırlarıyla teklif alır,bazıları gerçekten güzeldir,bazılarının kalbi güzeldir,
bazıları sırf hanımefendiliği ile ,bazıları da vardır ki başka amaçlarla teklifler alır
kendini boş yere alt seviyelerde görerek üzülme hep pozitif ol,olumlu düşün
gerçi bende sana öyle diyorum ama doğum yaptım aynaya her baktığımda ne kadar çirkinleştim diyorum ve inanır mısın ben kendime çirkinim dedikçe her baktığımda daha bi çirkin hissediyorum
ne düşünürsen o olursun o yüzden önce kendini sevmekle başla işe sonu gelecektir

Bence Bukadar Üzülmemelisin .. Bende Çok Çirkinim Beni Çok Sevicek Birini Buldum Ve Şimdi Evliyiz :)) Karamsarlığa Ve Sıkıntıya Girme Sakın Ayrıca Kiloluyum Ve Boyum Kısa Demişsin Biraz Kilo Vermeyi Denesen Mesela Birazcıkta Kendine Baksan Tamamdır Kısa Boyluluk Ve Kilolu Olmak Çirkin Olduğun Anlamına Gelmezki Bende Kısa Boyluyum Ve Zayıfım Ama Bende Çirkinim :))) Barışık Olman Lazım Kendinle Öyle Daha Mutlu Olursun Mesela Ben Kendimi Maymuna Benzetiyorum Ama Asla Üzülmüyorum :)) :3:

:9: ilahi. ne güzel de anlatmışsın. hayat dolusun :61:

canım benim hiç böyle düşünme sanki teklif gelen kızlar hep dünya güzeli mi oluyor yani
bazı kızlar şen şakrak tavırlarıyla teklif alır,bazıları gerçekten güzeldir,bazılarının kalbi güzeldir,
bazıları sırf hanımefendiliği ile ,bazıları da vardır ki başka amaçlarla teklifler alır
kendini boş yere alt seviyelerde görerek üzülme hep pozitif ol,olumlu düşün
gerçi bende sana öyle diyorum ama doğum yaptım aynaya her baktığımda ne kadar çirkinleştim diyorum ve inanır mısın ben kendime çirkinim dedikçe her baktığımda daha bi çirkin hissediyorum
ne düşünürsen o olursun o yüzden önce kendini sevmekle başla işe sonu gelecektir

gerçekten öyle. çirkinim dedikçe çirkin hissediyorum kendimi. geçende bir elbise denedim kendime çok yakıstırdım ordan biri pat basenlere bak ne kadar geniş maşşallah dedi. gelde şimdi pozitif ol :1: ahh ahh insanlar bayılıyor birilerini küçmseyerek kendi egolarını tavan yaptırmaya. ama şimdi akıllandım artık benden değerlisi olmayacak :27: yorum için teşekkür ederim.:34:

ayrıca uzme o yuregını asıl guzellık kalptır kalppppppppp
senın 1 tek davranısına bayılanlar vardır
yuzune bayılıp arkandan ıs cevırenlerı ne yapacaksınkı ?

haklısın. ben kendimi ne kadar beğenmesem de çekemeyenler var, olmaz mı. kalitesiz insanlar yüzünden kendime olan saygımı kaybetmek üzereydim. onlar beni şöylesin böylesin dedikçe acaba öyle miyim dedim bi süre sonra. bu ara baya bi bunlattılar beni. kendime sardım inşallah geçicek.

evet öyle bakıyorlar sadece ilerisi hiçbi zaman olmadı :1: gereçkten çekingen biriyimdir bunu söylemeden edemicem. yalan söylemiyim geçen hafta seminer vardı çok bakmıştım kendime birisi yanıma gelmişti ne olduysa dili mi tutuldu nedir bişiy dememiş gitmişti. valla aklım karısık toplaryamaıyorum cümleleri. burdan gittikten sonra beni aramayanlar benimde umrumda olmayacaklar zaten. okulda her bölümden insanları tanırım konusurum. ama ne oluyosa benim görüşmek istediklerimle arkadasım görüşüyor buda beni şaşırtıyor. derdim bi sevgilim olsun değil sevdiğim olsun. sakın erkek meraklısı gibi birşey sanmayın nolur. ben hoşlandığım kişiden yani kalbime girmeden olsun istemem zaten. bir haftada bi mucize olurmu dersin..:14:

Valla canım aşk meşk işleri DIŞ görünüşe bakmıyor İlk etapda evet İnsanlar dış görünüşe önem veriyor ama eğer kafa yapıları bir değilse yada dışı güzel içi çirkinse Bu ilişki çok kısa sürüyor zaten
Benim ebru adında arkadaşım vardı zamanında oda kısa boylu ve kiloluydu ama Bıcır bıcır hayat dolu neşeli bir kızdı kaç kişinin kalbini yaktı en sonda gayet boylu poslu yakışıklı bir delikanlıyla evlendi :)
ve 3 hafta önce yine bir arkadaşım evlendi oda hayli kiloludur yani ama enerjisi yetiyor onun yanında sıkılmazsın hiç :) kaptı cillop gibi cocugu ... ben de gayet cici sevimli hoş bi hatunum ama hala bekarım :d düşün artık ...Kendine Güvenmen Çok önemli rahat olucaksın samimi olucaksın ... Yoksa bütün güzel kadınlar Çok şanslı Çok yakışıklı erkeklerle beraberler Çok mutlular diye bir kaide yok yani .. :) Olay sende bitiyor canım ... Pozitif olucaksın Pozitif düşüneceksin enerjik olucaksın Pozitif olaylarda beraberinde gelir zaten... İş dış güzellikte bitseydi Şuan dünyanın en mutlu insanalrından biride arkadaşın olurdu sanırım

haklısın. ben kendimi ne kadar beğenmesem de çekemeyenler var, olmaz mı. kalitesiz insanlar yüzünden kendime olan saygımı kaybetmek üzereydim. onlar beni şöylesin böylesin dedikçe acaba öyle miyim dedim bi süre sonra. bu ara baya bi bunlattılar beni. kendime sardım inşallah geçicek.

salla gıtsın yha
ıste bu kotu bır huy aslında
mılletın gazına gelıp kendını hemen sısko ve cırkın gormen
bırak senı sevenler öle sevsınler
kalbını yuregıne gelsın gelende...
sen uzme o tatlı canını :16:

Benim yüzüm idare eder. Öyle çok bi güzelliğim yok ama direkt göze batan bi kusur da yok. Saçlarım kuru bakımsız elektrikli. Boyum 160. Çok tombiş değilim ama hiç de zayıf değilim 56 57 kglerdeyim. Çeşit çeşit moda kıyafet alacak durumum yok. Imkanım kısıtlı olunca her an her yere uyacak türden şeyler alıyorum. Kuaföre falan yılda bir ancak uğrarım öyle çeşit çeşit makyaj malzemem falan da yok. Ama peşimde çok insan var. Her girdiğim ortamda ilgi odağıyım. Nasıl dersen, her zaman temizim ve güzel kokarım. Parfüm alamadığım zaman bile olmuştur yani dolabıma bol bol lavanta koyarım. Her zaman kendinden emin ve dik dururum ve en önemlisi herkesin hep söylediği, çok pozitifim etrafa nese saçarım, gözlerimin içi gülermiş. Öyle diyorlar. Güzellik geçici, ben seninle ömür boyu gülümserim ama derler hep. Yani görünüşüm sıradan, ama bunu çok da büyütmemek lazım ;) sen de söylediklerime dikkat et bence ;)

Canim benim 29 yasimdayim. Evliyim.
24 yasima kadar,ben de kimseyle cikmadim. Kimse de gelip bisey teklif etmedi. Kiloluydum ben de. Ara dira dusunurdum ama takinti haljne getirmedim
Sonra biaz kilo verdim. Az biraz kendime baktim. Istemeler vs derken esim geldi bir gun, tanistik, evlendik.Kendi tabiriyle cakma brad pitt:) sonrasinda konusmamdan etkilenigini soylemisti.
Soylemek istedigim henuz sen kendini gostermemissindir de ondan bu ruh halin. Guzel arkadas sendromunu da iyi bilirim.:)
Saglikla ve sevgiyle kal.

Back
X