- 17 Ağustos 2015
- 20
- 0
- 37
- Konu Sahibi Cinarinannesi06
Merhaba anneler benim 23 aylik bebegim bir kac kelime disinda konusmuyor. Eliyle isaret etmiyor. Beni götürüyor su istediğinde biberonu getiriyor. Top oynamak istediginde topunu getiriyor. Agzi lafla dolu ama anlasilmiyor. Mimikleri kuvvetli ben bu yuzden doktora goturdum once uyaran eksikligi olmus denildi ve tv yi kapattik kesinlikle arada hastane de beklerken niliyoya yarim saat baktirma disinda. Ama reklam klip vs kesinlikle izlemiyor. Sonra duzeldi biraz hala isaret yok varsa da cok az ve bir seyi yap agzini goster dedigimizde biliyo ama cok sinirleniyo. Piskiyatri suan icin bir sey var diyemem dedi ama cocuk gelisimci atipik otizim olabilir dedi kafam cok karisik lutfen benim gibi olan anneler bana yardim etsin piskiyatriye mi inanayim yoksa cocuk gelisimine mi bir de al ver kalk otur gibi komutlari uyguluyo cani isterse istedigim seyleri de getiriyo istemezse kiziyo istiriyo lutfen benim gibi anneler bana yardim etsin cok ihtiyacim var cocugu benim gibi olupta konusmaya baslayan var mi teskkur ederim