Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 24 günlük burnum ama ons 3 ay içinde inerSizin ne kadar oldu bilmiyorum ama benim 3 aylık sürede bariz indi. Zaten elinizle yoklayın bi ödem varsa yumuşak oluyo iner öyleyse
Teşekkür ederim deniyecegim.odemi atmak icin ananas ve kivi tuketin ...kardesim odemi her gün yemeyle cabucak atti daha net gozukur hem burnunuz odemsiz
Doktorum da aynısını söyledi bekliyecegim artık mecburmerhaba aslında çok yeni daha çok erken. maalesef burun ile ilgili fikirleri 6.aydan itibaren oluşturmak gerekiyor
ben size şöyle söyleyeyim 4 sene oldu ameliyat olalı. şu an en mutlu halimdeyim. ama 1 sene kulağımı tıkadım herkese çünkü eski burnum kemerli ve düşük olmasına ragmen çok şiş olduğu için kimse begenmedi ve hep olumsuz yorum yaptılar. şimdi ise ayyy iyi ki yaptırmışsın diyorlar ondan dedim. sadece düz yatmaya calısın eger basarabiliyorsanız bir de allah korusun darbelere çok dkkat edinDoktorum da aynısını söyledi bekliyecegim artık mecbur
En çok dikkat ettiğim konu o zaten çoğunlukla sırt üstü yatıyorum ve darbe almamaya özen gosteriyorum ins sonuç sizin ki gibi sevinidrici olurben size şöyle söyleyeyim 4 sene oldu ameliyat olalı. şu an en mutlu halimdeyim. ama 1 sene kulağımı tıkadım herkese çünkü eski burnum kemerli ve düşük olmasına ragmen çok şiş olduğu için kimse begenmedi ve hep olumsuz yorum yaptılar. şimdi ise ayyy iyi ki yaptırmışsın diyorlar ondan dedim. sadece düz yatmaya calısın eger basarabiliyorsanız bir de allah korusun darbelere çok dkkat edin
Teşekkürler içimi rahatlattıniz bu asama çok zormuşBurnunuz çok yeni, buna rağmen bence gayet güzel duruyor. İnanın sırtı oyuk burunlar çok kötü duruyorlar, gözler şaşı gibi duruyor, ileri aşamalarda sıkıntı çıkarıyor. Sırtta bariz ödem var, şu an biraz alından başlıyor gibi gözükür, burun kökü ve sırt ödeminden bakışlarınız sert durur; öyle kavisli bir burun değil evet ama daha inmeler olunca daha zarif duracak burnunuz, özellikle radiks bölgeniz. Sabredin, zamanla seveceğinize inanıyorum.
Umarim iner benimki de çok yüksek bırakılmış kaştan direkt iniyor. Birde aşağı doğru uzarsa burnum inerse çok kötü olur1-2 tık inecektir merak etme, benim 2.5 aya doğru gidiyor ve cildim aşağı doğru inmeye başladı. Zaten ilk başta çok kavis vardı şimdi aşırı kavis oldu. Bir de kemiğin olması inan daha iyi, şu an burnum boşaltılmış gibi hissediyorum
Bence burun estetiği olmuşken aslında minik yaptırmak daha iyi. O kadar ceremesini cektikten sonra değişmeli. Yakiisyorsa sorun yok bence1-2 tık inecektir merak etme, benim 2.5 aya doğru gidiyor ve cildim aşağı doğru inmeye başladı. Zaten ilk başta çok kavis vardı şimdi aşırı kavis oldu. Bir de kemiğin olması inan daha iyi, şu an burnum boşaltılmış gibi hissediyorum![]()
Selam, uzun bir zaman olmus, sekli daha da belirginlesmistir. Son hali nasıl burnunuzun, memnun musunuz?Doktorum da aynısını söyledi bekliyecegim artık mecbur
Yani aman aman bir değişim olmadı doktor bana vücut kıkırdak üretmiş bir yılı bekleyelim dediSelam, uzun bir zaman olmus, sekli daha da belirginlesmistir. Son hali nasıl burnunuzun, memnun musunuz?