23 . Haftada hangi vitaminler kullanılır

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar 23+5 hamileyim yarın doktora gidicem devlet hastanesi maalesef hiiiiç ilgi alaka yok. Vitamin bile vermediler yarın kendim balık yağı ve vitamın hapı yazar mısınız diyicem. etraftakiler cokta gerekli değil diyor ama ben istahsızım salçalı yemeklerden aşırı tiksindim ve kendimi cok halsiz bitkin hissediyorum ilgilenmem gereken 1 bucuk yasında kızımda var. Siz kullanıyo musunuz veya doğum yapms arkadaslar kullanıp faydasını gördünüz mü

Balık yagı doktor yazsa da sgk karşılamaz. Vitamın saglık ocagı Decavit veriyor.Kan ilacı olarak gyneferron ya da ferro sanol yazdırabılırsınız.Magvital magnezyum devlet karsılıyor. Bunların dısında devletin karsılamadıgı ımom isimli omega vitamin ve osteozinc kalsıyum onerebılırım. Bunlar gercekten ıyı vitaminler ve genelde kullanılanlar bunlar

Çok teşekkür ederim regenesis max diye bi biey verdi herkese verdiklerinden. Umarim iyi olur:)

Bende ferrum hausman fort ve duosvit kullanıyorum sanırım ikisini de devlet karşılamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…