23. Haftada süt sızıntısı

ipekbgc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
12
3
1
30
Merhaba hanımlar, 23 haftalık hamileyim, dün çamaşır yoktu tişörtüm ıslanmış süt yada benzeri bişey geldi sanırım normal mi bu haftalarda

Normal normal bende yaşadım .gogsunusu sıkıp uyarmayacakmıssınız rahmi uyarırmış dokunmayın
Oda rahmi uyarırmış . Hemen süt geldi die doğum olacak bisey değilmiş korkmayın benım geleli 3 haftayı geçti hala dogurmadım

Hayır yaşamadım

Anladım benim tişörtümü ıslatan akıntı ilk defa 31.haftada krem renkte geldi. Önceden de şeffaf geliyordu ama çok fazla kendi kendine tişörtü damla halinde ıslatacak kadar gelmiyordu ucunda nemlilik yapacak kadar sadece. Sizin haftanız biraz erken ama eğer şeffafsa, kokusuzsa, ağrı yanma gibi belirtiler eşlik etmiyorsa yada erken doğuma yönelik belirtiler yaşamıyorsanız sorun olmuyor diye biliyorum. Sıkmayın, uyarmayın bunlar rahim aktivitelerini de etkiler, prolaktin (süt hormonu) hormonunu da uyarır.

Anladım benim tişörtümü ıslatan akıntı ilk defa 31.haftada krem renkte geldi. Önceden de şeffaf geliyordu ama çok fazla kendi kendine tişörtü damla halinde ıslatacak kadar gelmiyordu ucunda nemlilik yapacak kadar sadece. Sizin haftanız biraz erken ama eğer şeffafsa, kokusuzsa, ağrı yanma gibi belirtiler eşlik etmiyorsa yada erken doğuma yönelik belirtiler yaşamıyorsanız sorun olmuyor diye biliyorum. Sıkmayın, uyarmayın bunlar rahim aktivitelerini de etkiler, prolaktin (süt hormonu) hormonunu da uyarır.
Rengi hakkında emin değilim tişört beyazdı bikac damla halinde gelmiş tahminen gerisi gelmedi, yarın bı sekretere yazacağım yada gidip kontrol olacağım sanırım teşekkür ederim

Back
X