23 Haftalık bebeğimi aldırmak zorunda kaldım

Doktorun söylediği her testi yaptım hiç Bi sorun yoktu....
Rabbim sabrlar versin benmde riskim yoktu ikizdiler oğlum mekonyum yapmış doğumda bebeğimi alınca gördü ve söyledi Dr düşünün mekonyum bile görünmedi ultrasonda çok acı rabbim yaşatmasın kimseye sizede sabrlar versin kucagnizi doldursun

Amin İnşallah.. Rabbim sizinde kısa zamanda kucağınızı doldursun.. Allah Kimseye yaşatmasın tarifi bile olmayan çok zor....

Amin İnşallah.. Rabbim sizinde kısa zamanda kucağınızı doldursun.. Allah Kimseye yaşatmasın tarifi bile olmayan çok zor....
Amin inşallah kızım 4 yaşında çift yumurtalardi kızımı kurtardık bin şükr şimdide 3 aylık hamileyim rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin her anneye

Eklentiler

• IMG_20231017_220841.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 245
  • IMG_20231017_220757.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 219
Çok geçmiş olsun sonlandırma süreci zor mu oldu?

Allah yüklerimizi hafifletsin inşallah ben de bir karar eşiğindeyim ne yapacağımı bilemiyorum Allah ım bana bırakmadan alsın yanına inşallah

Peki bebeği size verdiler mi

Selam kızlar benimde geçen sene kasım ayında 8 haftalıkken düşük yaptım sebebi araştırılmadı.
Temmuz'da tekrar hamile kaldım fetal DNA sonucunda genetik sıkıntı çıktı çvş ile onaylandı şuan 16 haftalığım.Psikolojim çok bozuk hep aynı durumu yaşayacak gibi hissediyorum çocuğum olmayacak düşüncesi beynimde sürekli. Normal doğum ile alacaklar ama çok korkuyorum normal doğumdan deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Merhaba ben de 24 temmuzda ölü doğum yaptım. Benim oğlumun kalbi kendi durmuştu. 26 haftalıktı. Ben 0 sancı ve 0 açılmayla yatış yaptım. 2 tane fitil vermeleri yetti. 8 saat sonra doğdu. Açılmam hızlı oldu ama herkesinki değişir. Sizin 16 haftalık olduğu için çok da açılma olmadan doğabilir. Dua edin zaten psikolojik kısmı daha ağır insan o an kendi acısını da düşünemiyor. Bana sorarsanız son 1 saat çok sancılıydı 7 saati hafifti. Onun dışında malesef o kaygılar bende hala var ve sağlıklı bir bebek doğmadan rahatlamayacağımızı anladım hatta bebek doğsa bile kaygılar, imtihanlar bitmiyor. O yüzdn tevekkül edip sabretmek lazım. Geçmiş olsun

Çok çok çok geçmiş olsun rabbim inşallah en kısa zamanda sana sağlıklı bir gebelik nasip etsin inşallah çok üzüldüm okurken ağladım çok zor bir süreç olduğunu biliyorum bende 3 aylıkken karnımda kalbi durduğu için bebeğimi aldırmak zorunda kalmıştım rabbim herşeyin hayırlısıni versin inşallah hepimize 1 ay olmadı daha kız kardeşim de bebeğini kaybetti karnında kalbi durduğu için evet çok zor üzülme demekle olmuyor insan nasıl üzülmez ama hep düşün rabbimden hayırlısını iste ben şuan senin için kız kardeşim için tüm anne olmayı isteyen arkadaşlarim için dua ediyorum rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah çok geçmiş olsun canım benim kalbinden öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…