Amin canım.Yalnız şu da var bu bebekler yaşasa bile, hele de bu kadar erken doğan bebekler, belki de ömürleri boyunca pek çok hastalıkla mücadele etmek zorunda kalacaklar, hem zihinsel hem de bedensel pek çok sorunları olacak. Bir anda ortaya çıkmayabiliyor bu sorunlar, her dönemde ayrı bir üzüntü, ayrı bir heyecan ve stres yaşanacak.
O yüzden Allah herkese zamanında doğmuş, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.
canim kac yasindasin ne zaman dusunuyosun tekrar insaLLAH bu sefer kendiginden hamile kalirsin canimAmin canım.
canim kac yasindasin ne zaman dusunuyosun tekrar insaLLAH bu sefer kendiginden hamile kalirsin canim
ah canim bende cok istiyorum bizim tek ilacimiz yeni hamilelik ve bebegimizi kucagimiza almamiz su an hayat cok bos geliyor bana hic bir sey tat vermiyor allahima sigindim isyan etmedim hic ama soyle etrafima bakiyorum niye ben demekten kendimi alamiyorum ben o kadar hassas ve panik Bir insanim ki aklima gelecek en son seyi yasadim bundan sonra ne olacak bilmiyorum allah yardimcimiz olsun seni hep takip ediyorum belki ayni zamanlarda hamile kalirizui28 yaşındayım canım.Doktor 2 ay sonra gelin tekrar dedi ama bakalım...Şu an ilk adetimi gördüm..4. günümdeyim...Olabilecek en kısa ve en uygun zamanda tekrar istiyorum...Rahim durumu iyi dedi gittiğim 3 dr da...Bu kez evimde bebek ağlaması duymak bebek kahkahaları duymak istiyorum...Bu sesleri duyduğum her an Allaha şükredeceğim...Hamile kaldığım zaman da şükretmiştim.Bebeklerim mezarda hala şükrediyorum....Allahım inşallah hiçbirimizi bir daha bebeklerimizle sınamaz.............
ah canim bende cok istiyorum bizim tek ilacimiz yeni hamilelik ve bebegimizi kucagimiza almamiz su an hayat cok bos geliyor bana hic bir sey tat vermiyor allahima sigindim isyan etmedim hic ama soyle etrafima bakiyorum niye ben demekten kendimi alamiyorum ben o kadar hassas ve panik Bir insanim ki aklima gelecek en son seyi yasadim bundan sonra ne olacak bilmiyorum allah yardimcimiz olsun seni hep takip ediyorum belki ayni zamanlarda hamile kalirizui
ben hic gitmedim mezarina gidemem dayanamam onu oracikta yagmurun altinda sogukta birakip gelmeye bu senede ne yagmur yagdi her yagmurlu gunde icim biraz daha burkuluyor ben ona o kadar iyi bakiyodumki karnimdayken simdi yagmurun altinda bebegim yatiyor dayanamam mezarini gormeye hic ruyamdada gormedim keske baksamiydim diyorum bazen off o zamanda hep gozumun onune gelirdi canim o zaman esinin problemi yuzundenmi tup bebek olmustuHayırlısıyla amin inşallah..Her akşam dua ediyorum meleklerim cennetten kardeşlerini göndermesi için Allaha dua etsinler diye...Onlar günahsız onlar benden çok çok daha temiz..İnşallah Allahım kabul eder....Bu gün mezarlarına ziyarete gittiğimizde tekrar dua ettim meleklerime....Şimdi daha çok korkuyorum kaybetmeye............
ben hic gitmedim mezarina gidemem dayanamam onu oracikta yagmurun altinda sogukta birakip gelmeye bu senede ne yagmur yagdi her yagmurlu gunde icim biraz daha burkuluyor ben ona o kadar iyi bakiyodumki karnimdayken simdi yagmurun altinda bebegim yatiyor dayanamam mezarini gormeye hic ruyamdada gormedim keske baksamiydim diyorum bazen off o zamanda hep gozumun onune gelirdi canim o zaman esinin problemi yuzundenmi tup bebek olmustu
Bilmeden saçma sapan yorum yapma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ben erken doğum yaptım..Bebekler doğdu ama bebeklerin kordonları ve eşleri içimdeydi..ıçimde kalan parçaları almak için kürtaj yaptı doktor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
özür dilerim canıma.s. niyetim seni kırmak değildi çok geçmiş olsun bende erken doğum yaptım 28 haftalık doğdu bebeğim
Canım benim çok acı çekiyorsun çok üzülüyorsun,insan tabiki yavrusunu kaybedeceğini aklına getirirmi?ama hayat işte karşımıza neler çıkacağını neler yaşıyacağımızı bilemiyoruz,bazı şeyler elimizde değil ne yaparsak yapalım olucağına varıyor.Doktorum benim bebeğimin karnımda 25 haftayı doldurmayacağını düşünüyordu ve beni hazırlamıştı ama oğlum 38 haftayı doldurduğunda çok sağlıklı doğdu işte benim olayımdada tam tersi olmuştu kaybetme korkusunu,yitirme korkusunu yaşadım.Mesajlarını hep gözlerim dolarak okuyorum meleklerini varolduğun sürece aklından çıkaramayacaksın içinde hep bir sızı hüzün kalacak elbet ama kendini güçsüz düşürme onlar senin mutlu olmanı isterler emin ol.Hiç bir şey içinde keşke deme bu olanlar ne senin elinde nede başka bir insanın.Bir gün annemi babamı kardeşlerimi kaybedebilceğimi düşünürdüm..Kendimi bunlara hazırlamaya çalışırdım....
Ama hayatımda en çok istediğim şeyleri,bebeklerimi kaybedebilceğimi hiç aklıma getirmezdim...Kendimi buna hiç hazırlamamıştım...
Hatta kendi ölümüm bile aklıma gelirdi..Heran ölebilceğimi düşünürdüm..
Kendi ölümüme bile ruhen hazırlıklıydım...Ama kendi bebeklerimin ölümüne asla hazır değildim ben...........Hiçbirimiz hazırlıklı değildik elbet...Tekrar olur üzülme dedikleri zaman kızıyorum..Giden benim 2 canımdı..benim canımdan çıkan iki candı onlar...........
Allah sağlıkla büyütmeyi nasib etsin inşallahevet çok şükür ama küvesteyken çok şeyler sölemişlerdi yaşamaz yada böbrekte sorun olur tansiyonu şöle kötü hayatımın en kötü günleriydi ama çok şükür kızım sağlıklı ve yanımda haaa bide apne problemi vardı günlerce uyuyamamıştım apne bebeğin nefes almayı unutup uykusunda uyanamamak demek Allah korusun hala psikolojim tam düzelmedi şu an 8 aylık oldu bebeğim
Canım benim çok acı çekiyorsun çok üzülüyorsun,insan tabiki yavrusunu kaybedeceğini aklına getirirmi?ama hayat işte karşımıza neler çıkacağını neler yaşıyacağımızı bilemiyoruz,bazı şeyler elimizde değil ne yaparsak yapalım olucağına varıyor.Doktorum benim bebeğimin karnımda 25 haftayı doldurmayacağını düşünüyordu ve beni hazırlamıştı ama oğlum 38 haftayı doldurduğunda çok sağlıklı doğdu işte benim olayımdada tam tersi olmuştu kaybetme korkusunu,yitirme korkusunu yaşadım.Mesajlarını hep gözlerim dolarak okuyorum meleklerini varolduğun sürece aklından çıkaramayacaksın içinde hep bir sızı hüzün kalacak elbet ama kendini güçsüz düşürme onlar senin mutlu olmanı isterler emin ol.Hiç bir şey içinde keşke deme bu olanlar ne senin elinde nede başka bir insanın.
Almanca 4,5 aylık doğan bebek nasıl yazılır ??Bilen var mı ? Googledan aramaya yapmak istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?