23 haftalık hamileyim yardım lütfennn :(

celinedion

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2015
66
6
1
Merhabalar 22+4 haftalık hamileyim bebeğim şu iki gündür bugünde dahil pek hareket etmıyor endişeleniyorum artık bugün saat 07:15 te kalktım en son 07:45 te üç kez vurdu o kadar 2 gündür boyle toplamda 10 u geçmiyor hareketını hıssetmem doktorumu arasam gel bakalım dıyecektır ama ben herseye evfam yapan biri olmak istemıyorum .. Benımle aynı haftada olan bayanlar bana yardımcı olabılır mı yada tecrubeli bayanlar eger akşama kadar boyle devam ederse kontrole gıdıcem
xenforo-smilies-kk1.gif
:KK42:

Canım sırtüstü yat ve dinle hereket sayısı bizim haftalrkmzda çok önemli diiil düzensiz olabilioop
İlerleyen haftalarda hareket sayısı önem kazanıo
Yani sıkntı yoktur merak etme
Benmki de bazen kuduruk bazen sakin canları nasıl isterse :)

Bende de oyle oluyo canim ve o gun cok yorgun oluyosam hic hareket etmiyo. Daha cok uzaninca hissediyorum. Ve bi kac gundur kasilmalar basladi biyere toplaniyo surekli bebek nolcak halim bilmiyorum.

Randevuna daha çok var bekletme git..
Bende vardı progestan ve magnezyum içiyorum yok denecek kadar azaldı
İhmal etme erken doğum riski biliyosun..

Bende de oyle oluyo canim ve o gun cok yorgun oluyosam hic hareket etmiyo. Daha cok uzaninca hissediyorum. Ve bi kac gundur kasilmalar basladi biyere toplaniyo surekli bebek nolcak halim bilmiyorum.
Cnm seni endiselendirmek istemem ama bi yere toplanmasi sanci belirtisi hic vakit kaybetmeden dr a gitmelisin gidemiyorsanda hemen ara lutfen

Konu sahibi tatli bisiler ye ve tansiyonunun normal olduguna emin ol cunku dustugu zaman bebis kipirdamiyo yani benimki oyle ve uzan endise etme bence 24. Haftadan sonra biraz daha duzelirmis hareketler

Canım benim de geçen gün öyle oldu. Tam 1 gün boyunca hissetmedim bebeği. Sütler içtim çikolatalar yedim. Tık yok. Ağlaya ağlaya sağlık ocağına gittim. Orda pıtpıt atıyordu kalbi:) bebeğin daha küçük öyle her gün haldır huldur oynamasını bekleme dedi ebe. Bebeğin toplanması diye bahsettiğiniz şey de aslında rahim kasılması. Ben de bunun için progestan ve magnezyum kullanıyorum. Bir an önce doktora gidin

Endişelenmeyin iki hafta ya kalmaz ne kadar çok hareketlendi diyeceksiniz :KK46:

Back
X