D ddmmllss Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2025 380 226 18 28 9 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi zbkaraca #341 Kediperver .!.: Kızlar sizde, nezle grip gibi hastalıklar oldu mu transferden sonra Genişletmek için tıkla... Merhabaa, ben de şu an 8. Gündeyim ve grip nezle gibi bi şeyim. Boğaz acısı, burun akıntısı vs. Siz de böyle bi durum yaşadınız mı?
Kediperver .!.: Kızlar sizde, nezle grip gibi hastalıklar oldu mu transferden sonra Genişletmek için tıkla... Merhabaa, ben de şu an 8. Gündeyim ve grip nezle gibi bi şeyim. Boğaz acısı, burun akıntısı vs. Siz de böyle bi durum yaşadınız mı?
G guzelks Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2025 70 42 3 27 Cuma 13:00 Konu Sahibi Konu Sahibi zbkaraca #342 ddmmllss .!.: Merhabaa, ben de şu an 8. Gündeyim ve grip nezle gibi bi şeyim. Boğaz acısı, burun akıntısı vs. Siz de böyle bi durum yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben 4 aylık oldum ve her sabah burun akıntısı nezle gibi uyanıyorum dr sordum hamilelik riniti demişti
ddmmllss .!.: Merhabaa, ben de şu an 8. Gündeyim ve grip nezle gibi bi şeyim. Boğaz acısı, burun akıntısı vs. Siz de böyle bi durum yaşadınız mı? Genişletmek için tıkla... Ben 4 aylık oldum ve her sabah burun akıntısı nezle gibi uyanıyorum dr sordum hamilelik riniti demişti
D ddmmllss Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2025 380 226 18 28 Cuma 13:35 Konu Sahibi Konu Sahibi zbkaraca #343 guzelks .!.: Ben 4 aylık oldum ve her sabah burun akıntısı nezle gibi uyanıyorum dr sordum hamilelik riniti demişti Genişletmek için tıkla... Ben birkaç gün böyle devam etti benim ama şu an iyiyim şükür, inşallah benim de o sebepledir Teşekkür ederim
guzelks .!.: Ben 4 aylık oldum ve her sabah burun akıntısı nezle gibi uyanıyorum dr sordum hamilelik riniti demişti Genişletmek için tıkla... Ben birkaç gün böyle devam etti benim ama şu an iyiyim şükür, inşallah benim de o sebepledir Teşekkür ederim
G guzelks Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2025 70 42 3 27 Pazar 12:40 Konu Sahibi Konu Sahibi zbkaraca #344 ddmmllss .!.: Ben birkaç gün böyle devam etti benim ama şu an iyiyim şükür, inşallah benim de o sebepledir Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Çok çok amin inşallah güzel soncular alırsınız
ddmmllss .!.: Ben birkaç gün böyle devam etti benim ama şu an iyiyim şükür, inşallah benim de o sebepledir Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Çok çok amin inşallah güzel soncular alırsınız
D ddmmllss Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2025 380 226 18 28 Pazar 12:57 Konu Sahibi Konu Sahibi zbkaraca #345 guzelks .!.: Çok çok amin inşallah güzel soncular alırsınız Genişletmek için tıkla... Allahıma bin şükür aldım
guzelks .!.: Çok çok amin inşallah güzel soncular alırsınız Genişletmek için tıkla... Allahıma bin şükür aldım
G guzelks Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2025 70 42 3 27 Pazar 22:57 Konu Sahibi Konu Sahibi zbkaraca #346 ddmmllss .!.: Allahıma bin şükür aldım Genişletmek için tıkla... Ay çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin dedim gibi nezle de bi belirtiymiş :)
ddmmllss .!.: Allahıma bin şükür aldım Genişletmek için tıkla... Ay çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin dedim gibi nezle de bi belirtiymiş :)
D ddmmllss Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2025 380 226 18 28 Pazar 23:18 Konu Sahibi Konu Sahibi zbkaraca #347 guzelks .!.: Ay çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin dedim gibi nezle de bi belirtiymiş :) Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun, çok teşekkür ederim Sanırım evet, bağışıklık beybileri geliştirmek için bütün çaba harcayınca anneler hasta oluyor
guzelks .!.: Ay çok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin dedim gibi nezle de bi belirtiymiş :) Genişletmek için tıkla... Allah razı olsun, çok teşekkür ederim Sanırım evet, bağışıklık beybileri geliştirmek için bütün çaba harcayınca anneler hasta oluyor
G guzelks Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2025 70 42 3 27 Dün 09:50 Konu Sahibi Konu Sahibi zbkaraca #348 ddmmllss .!.: Allah razı olsun, çok teşekkür ederim Sanırım evet, bağışıklık beybileri geliştirmek için bütün çaba harcayınca anneler hasta oluyor Genişletmek için tıkla... Kesinlikle , Allah hepimizi korusun
ddmmllss .!.: Allah razı olsun, çok teşekkür ederim Sanırım evet, bağışıklık beybileri geliştirmek için bütün çaba harcayınca anneler hasta oluyor Genişletmek için tıkla... Kesinlikle , Allah hepimizi korusun