İnşallah çok çok güzel geçer, bol bol dua ediyorum elimizden gelen her şeyi yaptık nasipte varsa bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımızaBenim 24 haziran
Benim 5. Gün donmuş embriyo transferim cumartesi (21 Haziran) günü oldu. Tek embriyo, ilk denememçok da heyecanlıyım. Beraber sayalım günleri. Test tarihim 2 Temmuz
Ben de transfer sonrasi için hazırlık yaptım temizlik yemek falan rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahİnşallah çok çok güzel geçer, bol bol dua ediyorum elimizden gelen her şeyi yaptık nasipte varsa bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımızaben de şu an yoldayım saat 10 gibi yapılacak transfer, heyecandan kalbim duracak sanırım
Nasılsınız neler hissediyorsunuzİnşallah çok çok güzel geçer, bol bol dua ediyorum elimizden gelen her şeyi yaptık nasipte varsa bebişlerimizi sağlıkla alalım kucağımızaben de şu an yoldayım saat 10 gibi yapılacak transfer, heyecandan kalbim duracak sanırım
Çok güzel geçti bence, transferden sonra yatmaya devam etmek zorladı birazNasılsınız neler hissediyorsunuz
Hoşgeldin aramızaMerhaba harika insanlar!
23 Haziran’da transfer olan biri olarak buradayım. Hepimiz bu yolculukta birbirimize güç verelim, güzel enerjimizi paylaşalım. Pozitif kalalım, umutlarımızı diri tutalım! Güzel haberleri birlikte kutlayacağız, inanıyorum
Neler hissediyorsun, nasılsın? Benim de 21 Haziran, 5.gün donmuş, tek embriyo20 Haziran benim transfer günüm dondurulmuş 5. Gün embriyosu bugün 4. Günüm zaman gecmiyoooo
Birini bu kadar iyi anlamayı istemezdim aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah bu defa diyoruz ve umudumuzu kaybetmiyoruzSessizlik var içimde. Ne umutla doluyum, ne korkuyla. Ne ağrım var, ne belirti. Hiçbir şey hissetmiyorum. Bu sürecin içinde kaybolmuş gibi… Bu duygusuzluk normal mi, yoksa alıştığım hayal kırıklıklarının bir savunması mı?
Sessizlik var içimde. Ne umutla doluyum, ne korkuyla. Ne ağrım var, ne belirti. Hiçbir şey hissetmiyorum. Bu sürecin içinde kaybolmuş gibi… Bu duygusuzluk normal mi, yoksa alıştığım hayal kırıklıklarının bir savunması mı?
Bol bol dua, bol bol sabır, bol bol tevekkül ile geçireceğiz bu süreyi… Yalnız olmadığınızı, bu süreci birlikte geçirdiğimizi unutmayınBirini bu kadar iyi anlamayı istemezdim aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah bu defa diyoruz ve umudumuzu kaybetmiyoruz
+120 Haziran benim transfer günüm dondurulmuş 5. Gün embriyosu bugün 4. Günüm zaman gecmiyoooo
Benim de birinci günüm
Göbeğe yakın mı kullandınız ?Kızlar aranızdan progesteron iğne kullanan var mı? Bugün karından vurdum, hafif şişlik var acıyo dokununca ama kızarıklık falan yok diye birkaç gün takip edin ateşiniz çıkarsa arayın dediler, normal mi bu şişlik acaba?
Canım hoş geldin ‘Progestan Kulübü’neKızlar aranızdan progesteron iğne kullanan var mı? Bugün karından vurdum, hafif şişlik var acıyo dokununca ama kızarıklık falan yok diye birkaç gün takip edin ateşiniz çıkarsa arayın dediler, normal mi bu şişlik acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?