- 4 Şubat 2025
- 69
- 52
- 3
- 28
Hadi gözün aydınKan verdim bugün, 47 çıktı değerim.
2 Temmuz’da tekrar kan vereceğim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi gözün aydınKan verdim bugün, 47 çıktı değerim.
![]()
Tebrik ederiiimKan verdim bugün, 47 çıktı değerim.
![]()
Gözünüz aydın çok sevindim darısı başımızaKan verdim bugün, 47 çıktı değerim.
![]()
Çook teşekkürlerTebrik ederiiim![]()
İnşallahGözünüz aydın çok sevindim darısı başımıza![]()
6. Gün bekliyorum inşallah sonucumuz güzel çıkar her birimizin.. adet ağrısı arada vuruyor başka bir şeyim yok.. şimdi gidiyorum 36. İğnemi yapmayaİnşallahhep beraber güzel haberleri kutlayalım
![]()
3. Ve 4. Günde anlatılmaz bir halsizlik vardı kemiklerim ağrıyordu grip olucam galiba dedim ama düzeldimKızlar sizde, nezle grip gibi hastalıklar oldu mu transferden sonra
İnşallah güzel haberler6. Gün bekliyorum inşallah sonucumuz güzel çıkar her birimizin.. adet ağrısı arada vuruyor başka bir şeyim yok.. şimdi gidiyorum 36. İğnemi yapmaya![]()
Merhaba inşallah sağlıkla doğar buyur miniklerimiz. Hepimiz benzer süreçlerdeyiz benim de 24 haziran transferKızlar merhaba. Bende 25 Haziran transfer oldum burdan sizinle beraber beklemek istedim
İlaçlarım günde 3 Estrofem, 3 progestan fitil, 2 göbekten progestan ve 1 kalçadan progestan, coraspirin ve vitaminler
Bu 3. Transferim ilki düşük ikincisi 27 hafta erken doğum maalesef
İnşallah bu transfer hayırla sonuçlanır canım ben de 27 Haziran‘da oldum ama günler geçmek bilmiyorKızlar merhaba. Bende 25 Haziran transfer oldum burdan sizinle beraber beklemek istedim
İlaçlarım günde 3 Estrofem, 3 progestan fitil, 2 göbekten progestan ve 1 kalçadan progestan, coraspirin ve vitaminler
inşallah bu sefer olumlu sonuçlar alirsiniz erken dogum için sebep ne soylediler acaba ?Kızlar merhaba. Bende 25 Haziran transfer oldum burdan sizinle beraber beklemek istedim
Rahim ağzı yetmezliği varmışinşallah bu sefer olumlu sonuçlar alirsiniz erken dogum için sebep ne soylediler acaba ?
Yani belirti mi bilmiyorum ama 2 gündür ayakta durduğumda belim çok ağrıyor ve rahimde yanma hissi var bunlar ne kadar normal şeyler bilmiyorumPeki sizin belirti diyebileceğiniz yoğun bir his var mı benim henüz yok
Günlerimiz çok yakın test yaptınız mı acaba ?Merhaba inşallah sağlıkla doğar buyur miniklerimiz. Hepimiz benzer süreçlerdeyiz benim de 24 haziran transfer![]()
Evet kesinliklee geçmiyor . Her güne acaba diye uyanıyorumİnşallah bu transfer hayırla sonuçlanır canım ben de 27 Haziran‘da oldum ama günler geçmek bilmiyor![]()
Hayir test yapmak istemiyorum stres olup süreci olumsuz etkilemeyimGünlerimiz çok yakın test yaptınız mı acaba ?ben bi yapsam mı diyorum sonra vazgeçiyorum
Evet en doğrusu , test gününüz ne zamanHayir test yapmak istemiyorum stres olup süreci olumsuz etkilemeyim