- 30 Eylül 2024
- 186
- 139
- 23
- 32
- Konu Sahibi baharinadasi
- #3.001
Teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun insallah
Rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah güzel haberler almayı nasip etsintransferin 14. günü kan sonuç günümdü 77 çıktı sonra bugün için tekrar kan tahlili istenmişti artış olacak mı diye bugün 17 geldi dün de dayanamayıp acilde yaptırmıştım 32 gelmişti yani değerler 77, 32 ve 17 şeklinde düştü
Buradayım cezalıydım giremedim nihayet döndüm :))baharinadasi hiç sesin çıkmıyor. Herşey yolunda mı?
Dört gözle bekliyorduk seni bir pozitif tablona da benden yaz 3.gün embriyosu 2 embriyo ile 78.31 pozitif reglime daha var belki ikiz olurBuradayım cezalıydım giremedim nihayet döndüm :))
ayy canım çok sevindim Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahDört gözle bekliyorduk seni bir pozitif tablona da benden yaz 3.gün embriyosu 2 embriyo ile 78.31 pozitif reglime daha var belki ikiz olur![]()
Hoşgeldinizzz nasılsınız kaç haftalık oldunuzayy canım çok sevindim Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahinşallah ikiz olurda seni de mavileriz tabloda.
Son güncellemeleri de yapıp hemen tablomuzu gönderiyorum maşallah ne çok pozitif görmüşüz yokluğumda :)
NegatifD dreamon94 Y yabanotu E Elos23 B blog B Buyuk_umutlar M Mavissko Y yorgunbeybi kızlar testlerinizi yaptırdınız mı??
Eki Görüntüle 3668369
Gidip kan verin iciniz rahat eder.Yani göğüs ağrım hiç olmasa belki ama olup da gitmesi korkuttu suan.ıkı yıl önce de bebegımı öyle kaybetmiştim
Teşekkür ederimRabbim tekrarını yaşatmasın inşallah güzel haberler almayı nasip etsin
HoşbuldumHoşgeldinizzz nasılsınız kaç haftalık oldunuzsüreciniz nasıl geçiyor
Aaaaa merak ettim aniden kaybolunca. Hoşgeldin o zaman :)) herşey yolunda mı?Buradayım cezalıydım giremedim nihayet döndüm :))
hoş buldumAaaaa merak ettim aniden kaybolunca. Hoşgeldin o zaman :)) herşey yolunda mı?
İlk kontrole kese için ne zamn kaçıncı gün çağırıyor doktor bana 15.gün tekrar test istedi çarşamba tekrar kan verıcemhoş buldumdoktor araştırması yapıyordum ya söylemiştim başka bir doktorla görüştüm bu süreçte doğum paketi almak için kullandığım ilaçları sordu söylediğimde çok gereksiz fazla ilaç yazılmış ilk transferin daha önce düşük de olmamış gerek yok eğer benle devam edersen bunların çoğunu keseceğim dedi. keselerden biride şuan hareketsiz görünüyor. cuma tekrar kontrole çağırdı.
Bu İkizler için normal bir durum değil mi daha çok minikler ve hep aralarinda bir haftaya yakinzaman oluyor belki biri geç tutunmustur.HoşbuldumCumartesi kontrole gittim 6 hafta 2 günlük biri 5 hafta diğeri görünüyor. Keselerden birinde hareket gördü Diğeri hareketsizdi geriden geliyor da olabilir boşta olabilir dedi doktor Bu cuma netleşecek durum Biraz buruğum açıkçası
Ben de bu konuyu çok merak ediyorum yaaArkadaşlar haftayı nasıl hesaplıyorsunuz bebegin
Biri aydınlık getirse bizeBen de bu konuyu çok merak ediyorum yaanormalde son adet tarihi baz alınıyor ama o hesaplamada 14. Gün hamile kaldığın varsayılıyor ne zaman döllenme olduğunu bilmediğin için. Ama biz biliyoruz sonuçta :) mesela ben 10. Gün vurdum iğneyi, haliyle bebek 4 gün ileride sat ile hesaplarsam.
Kuzum buradan bakabilirsinBiri aydınlık getirse bize
Arkadaşlar haftayı nasıl hesaplıyorsunuz bebegin
drselcukselcuk.com