• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

hoş buldum 🥰 doktor araştırması yapıyordum ya söylemiştim başka bir doktorla görüştüm bu süreçte doğum paketi almak için kullandığım ilaçları sordu söylediğimde çok gereksiz fazla ilaç yazılmış ilk transferin daha önce düşük de olmamış gerek yok eğer benle devam edersen bunların çoğunu keseceğim dedi. keselerden biride şuan hareketsiz görünüyor. cuma tekrar kontrole çağırdı.
Doğum paketi hakkında bilgilerin varsa bizimle de paylaşabilir misin rica etsek 🙂

Bu İkizler için normal bir durum değil mi daha çok minikler ve hep aralarinda bir haftaya yakinzaman oluyor belki biri geç tutunmustur.
Normali nedir bilmiyorum ki o kadar yabancıyım ki hiçbirşeyde fikrim yok tecrübeli olanlara soruyorum çoğuda senin dediğini söyledi rahtladım o yüzden ☺️ inşallah durum söylediğim gibidir 🙏

Merhaba hanımlar, 5+2 yim bugün 🥳 Transferden sonra 7-9-11-15. günler kan verdim, artış istenilen düzeydeydi. Dün ve bugün sağ kasığımda geçmeyen bir ağrı var. Sağ bacağım ve koluma da vuruyor bazen. Kanama, lekelenme vs yok çok şükür ama bu ağrı beni korkutuyor. Dış gebelik değildir değil mi 🥺

hoş buldum 🥰 doktor araştırması yapıyordum ya söylemiştim başka bir doktorla görüştüm bu süreçte doğum paketi almak için kullandığım ilaçları sordu söylediğimde çok gereksiz fazla ilaç yazılmış ilk transferin daha önce düşük de olmamış gerek yok eğer benle devam edersen bunların çoğunu keseceğim dedi. keselerden biride şuan hareketsiz görünüyor. cuma tekrar kontrole çağırdı.
Benim de üreme sağlığı uzmanı olan bir doktorum vardı bu dozların 3’te birini verirdi. Hep doğal olmaya teşvik ederdi beni. Bu tüp bebek doktorları dozu çok yüklüyor malesef. Korkumdan aksatmıyorum ama bende yeni bir doktorla devam edeceğim. Hadi inşallah senin güzel haberlerini bekliyoruz. Herşey çok güzel olsun 🙏🌸Sağlıklı olsun 🙏❤️

Benim de üreme sağlığı uzmanı olan bir doktorum vardı bu dozların 3’te birini verirdi. Hep doğal olmaya teşvik ederdi beni. Bu tüp bebek doktorları dozu çok yüklüyor malesef. Korkumdan aksatmıyorum ama bende yeni bir doktorla devam edeceğim. Hadi inşallah senin güzel haberlerini bekliyoruz. Herşey çok güzel olsun 🙏🌸Sağlıklı olsun 🙏❤️
Ya valla doktor bana deseki 6 ay progestan kullan valla kullanirim
Yeterki saglicaklalucagima alayim🙈😅

Acaba neden fazla fazla yüklüyorlar
Benim bilgim yok valla

Back
X