• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

23 ocak test gunu olan arkadaslar

valla oyle dedı suleyman bey bellı olur dedı buralarda bıryerde yaptırcam testımı

sen 10. günümü yaptırcan inş. önce senin hayırlı haberini alırız ardından hayırlı haberler peş peşe gelir.bu arada sen progestan kullanıyomusun ben günde 3 defa kullanıyorum çok sıkıntılı bişey bu ya ağız yoluyla alsak olmazmıydı.bide iğneni 1 ampul mü alıyosun ben 1 ampul akşamları oluyorum.

kızlar benimde test günüm 22 ocak acaba diyorum 20. yaptırsam az da olsa bişi çıkar mı ? bilmiyorumkismile

kızlar benimde test günüm 22 ocak acaba diyorum 20. yaptırsam az da olsa bişi çıkar mı ? bilmiyorumkismile

bence en iyisi tam tarihinde yaptırmak o kadar beklemişiz bir iki gün daha bekleyebiliriz bence olduğu halde çıkmazsa eğer çok üzülürüz sonra bebeğimize de zararı olur ben dr dediği tarihte yaptırcam yani 23.de inş. sende hayırlı haber alırsın

inş. Hayırlısı olur cnm ya bende erdem hastanesinde 2 defa denedim ama olmadı şimdi3.yü umut tüp bebekde denedik bugün transferimin 6. Günü inş. Hepimizde olumlu sonuç alırız.

inşş kıslarr söyldikleirnize aminnnnn diyorum sadeceee
eşim de umut u istiyoo bakalımm bu da olmazsa umuta gidicez sanırımm
hayırlısıylaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnn

canım ben ıgneyı gunde bı kez oda aksamlaı oluyrum...bıde estrofemı de gunde 4 kez sabah ıkı aksam ıkı seklınde kullanyorum bıde corasprın kullanıyorum bu kadar

canım ben ıgneyı gunde bı kez oda aksamlaı oluyrum...bıde estrofemı de gunde 4 kez sabah ıkı aksam ıkı seklınde kullanyorum bıde corasprın kullanıyorum bu kadar

bende senin kullandıklarını kullanıyorum ama onun dışında vitamin(elavit) birde progestan(vajinal yolla alınıyo) kullanıyorum senin dr nda süleyman beydi sanırım demekki herkese farklı ilaçlar veriliyo ben bundan önceki tedavimdede jel kullanmıştım.

kızlarrr az önce ben dayanamadı ve 4 gün önceden b-hcg yaptırdım sonucum 23,1 çıktı acaba ne demek ? off çatliciim

5.gün transferiyim ben bugün 6. günümdü asıl test tarihi 22 ocak cuma :( ama çıkan sonuç 23,1 muallakta bir değer değil mi kesin pozitif mi dersiniz acaba iki yumoş transferim var ondan mı yüksek çıktı geç mi tutundu bilemedim off çok karışığım :(

Selam arkadaşlar benimde bugün transferimin 6. günü 25 ocak test tarihim herkeze mutlu sonuçlar diliyorum.
Bende şimdiye kadar hiç ağrı sancı olmadı inşallah iyi olur sonuçlarımız.
Sonuçları sıra ile verelim birbirimize.

:lepi:
kızlarrr az önce ben dayanamadı ve 4 gün önceden b-hcg yaptırdım sonucum 23,1 çıktı acaba ne demek ? off çatliciim

SLM TATLIM BENDE BUGU NYAPTIM YANI 9.GUNUMDU IKINCI CIZGI SILIKTE OLSA CIKTI BELIRGINDI YARIN KAN TAHLILIO YAPTIRCAM DR M DEDI BAKALIM DEGER NE CIKACAK

Back
X