- 27 Ocak 2021
- 159
- 27
- 48
- 36
- Konu Sahibi Serebna kaya
-
Canım ben dün aşılama oldum, 24 temmuzda yani süreç olarak kasıklarımda ağrı var başka da herhangi birşeyim yok. Sende mi aşılama oldun?23 temmuz aşılama olan var mi
Sonunda aynı tarihte aşılamaa olan birisi buldum23 temmuz aşılama olan var mi
Benimde arada sırada ağrım oluyor ama o kadar şiddetli değilCanım ben dün aşılama oldum, 24 temmuzda yani süreç olarak kasıklarımda ağrı var başka da herhangi birşeyim yok. Sende mi aşılama oldun?
Mikroçip işlemi nasıl oluyor acabaBenimde arada sırada ağrım oluyor ama o kadar şiddetli değil
Hareketli spermler seçilip enjekte ediliyor yinede bi araştır sende normal aşılamaya göre %30-40 şans artıyor demişti doktorum banaMikroçip işlemi nasıl oluyor acaba
Hımm anladım canımHareketli spermler seçilip enjekte ediliyor yinede bi araştır sende normal aşılamaya göre %30-40 şans artıyor demişti doktorum bana
normal aşılama nasıl pekiHımm anladım canım
Bende 25 temmuzda oldum aşılama ilk gün kasık ağrım fazlaydı bugün sadece göğüs ucunda hassasiyet var o kadar senin belirtilerin nasıl23 temmuz aşılama olan var mi
Normal aşılama da sperm yıkama işleminden sonra sağlıklı olanların hepsini enjektör yardımı ile Rahime veriyorlar ama sizinkinde ult bakıp direk yumurtaya enjekte ediliyor bizim öyle olmadı ben üniversite hastanesinde yaptırdım siz özel de mi yaptırdiniznormal aşılama nasıl peki
Evet özelde yaptırdımNormal aşılama da sperm yıkama işleminden sonra sağlıklı olanların hepsini enjektör yardımı ile Rahime veriyorlar ama sizinkinde ult bakıp direk yumurtaya enjekte ediliyor bizim öyle olmadı ben üniversite hastanesinde yaptırdım siz özel de mi yaptırdiniz
Sperme yıkama işlemi yapıldı o şekilde aşılama yapıldı mikro çipte şans daha yüksekmiş sanırım, bende özelde yaptırdım ama öyle bir seçenek yoktu yaşadığım şehir küçük bir yer tek bir tane özel hastane var ondan kaynaklı sanırımnormal aşılama nasıl peki
Olabilir canım inşallaah pozitif sonuçlar alırızSperme yıkama işlemi yapıldı o şekilde aşılama yapıldı mikro çipte şans daha yüksekmiş sanırım, bende özelde yaptırdım ama öyle bir seçenek yoktu yaşadığım şehir küçük bir yer tek bir tane özel hastane var ondan kaynaklı sanırım
Evt cnmCanım ben dün aşılama oldum, 24 temmuzda yani süreç olarak kasıklarımda ağrı var başka da herhangi birşeyim yok. Sende mi aşılama oldun?
Olur bnm mikroçip ten bahsedilmediSonunda aynı tarihte aşılamaa olan birisi buldum, mikroçip aşılama oldum ben beraber takip ederiz
Benimde öyle oldu normal aşılama öyle degilmi zatenHareketli spermler seçilip enjekte ediliyor yinede bi araştır sende normal aşılamaya göre %30-40 şans artıyor demişti doktorum bana
Bir iki gün kasık ağrım vardı bugün biraz hafiflediBende 25 temmuzda oldum aşılama ilk gün kasık ağrım fazlaydı bugün sadece göğüs ucunda hassasiyet var o kadar senin belirtilerin nasıl
Benimde öyle oldu normal aşılama öyle degilmi zaten
özel çip ile iyi kaliteli spermler direk yumurtaya enjekte ediliyor normal aşılamada spermler yıkanıyormuş bi arkadaş öyle söyledi demin bende pek bilmiyorum normal aşılamayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?