- Konu Sahibi Serebna kaya
-
İnşallah aşkımOlabilir canım inşallaah pozitif sonuçlar alırız
Ağrın varmı canım nasıl geçiyo süreçİnşallah aşkım
Kasık ağrım hala geçmedi ya batmalar ağrılar oluyor, bide özel bölgemde yanma hissi var sanırım o spekulumdan kaynaklı tahriş oldu diye düşünüyorum, sen nasılsın?Ağrın varmı canım nasıl geçiyo süreç
Dün ağrılarımm vardı bugun de şimdilik bişey yok bakalımKasık ağrım hala geçmedi ya batmalar ağrılar oluyor, bide özel bölgemde yanma hissi var sanırım o spekulumdan kaynaklı tahriş oldu diye düşünüyorum, sen nasılsın?
Cnm bnmde işlem bittikten sonra kanamam leke gibi olduKasık ağrım hala geçmedi ya batmalar ağrılar oluyor, bide özel bölgemde yanma hissi var sanırım o spekulumdan kaynaklı tahriş oldu diye düşünüyorum, sen nasılsın?
Cnm sende ayin 23 inde mi aşılama oldunKasık ağrım hala geçmedi ya batmalar ağrılar oluyor, bide özel bölgemde yanma hissi var sanırım o spekulumdan kaynaklı tahriş oldu diye düşünüyorum, sen nasılsın?
24 ünde oldum aşkım benCnm sende ayin 23 inde mi aşılama oldun
Benimde oldu canım oCnm bnmde işlem bittikten sonra kanamam leke gibi oldu
İnsalalh ikimiiznde tutar cnm haberleselim .burdaki mesajları bazen geç görüyorum mesaj gelmiyor anca girince görüyorum24 ünde oldum aşkım ben
Bende aynı canım girdikçe görüyorum, inşallahh tutarr mutlaka haberleşelimİnsalalh ikimiiznde tutar cnm haberleselim .burdaki mesajları bazen geç görüyorum mesaj gelmiyor anca girince görüyorum
Hoşgeldin cnm kervanaMerhaba. Bende 21 temmuzda pazartesi aşılama oldum hiçbir şeyim yoktu çarşamba akşam kahverengi lekelenmem oldu gecede kanamam başladı aynı adet kanaması gibi devam ediyordu doktorumla iletişime geçtim perşembe sabah duphastona başladım kanamam yoğun olduğu için cuma doktora gittim adet kanaması olmadığını yumurtamın çatladığını rahim duvarı kalınlığımında normal olduğunu söyledi progestan başlattı kanamanın bugün dördüncü günü yeni azalmaya başladı benim gibi kanaması olan var mı acaba?
Hoşgeldin cnm kervana
Aaa neden olmuş ki kanama catlamadan dolayı zorlanmismi acaba.ben aşılama yaptığım ilk gün kahve leke geldiMerhaba. Bende 21 temmuzda pazartesi aşılama oldum hiçbir şeyim yoktu çarşamba akşam kahverengi lekelenmem oldu gecede kanamam başladı aynı adet kanaması gibi devam ediyordu doktorumla iletişime geçtim perşembe sabah duphastona başladım kanamam yoğun olduğu için cuma doktora gittim adet kanaması olmadığını yumurtamın çatladığını rahim duvarı kalınlığımında normal olduğunu söyledi progestan başlattı kanamanın bugün dördüncü günü yeni azalmaya başladı benim gibi kanaması olan var mı acaba?
Benimde oldu hafif lekelenme şekilde ama normal kanamaya geçmedi , işlem sırasında kanamam olmuştu , ondan sonra da lekeye döndü çokta uzun sürmedi normal bence leke gelmesi hassas bi yer çünküMerhaba. Bende 21 temmuzda pazartesi aşılama oldum hiçbir şeyim yoktu çarşamba akşam kahverengi lekelenmem oldu gecede kanamam başladı aynı adet kanaması gibi devam ediyordu doktorumla iletişime geçtim perşembe sabah duphastona başladım kanamam yoğun olduğu için cuma doktora gittim adet kanaması olmadığını yumurtamın çatladığını rahim duvarı kalınlığımında normal olduğunu söyledi progestan başlattı kanamanın bugün dördüncü günü yeni azalmaya başladı benim gibi kanaması olan var mı acaba?
Geçmiş olsun cnmİlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum dedi doktorum nedenini o da anlayamadı adetimden yoğun geçiyor ara arada kasıklarımda bıçak saplanması tarzı acı oluyor
leke gelmesi normalde benimki leke gibi değildi normal adet kanamalarımdan daha yoğundu bugün kesildi sanarken yine geldi çok garip bir durumdayımBenimde oldu hafif lekelenme şekilde ama normal kanamaya geçmedi , işlem sırasında kanamam olmuştu , ondan sonra da lekeye döndü çokta uzun sürmedi normal bence leke gelmesi hassas bi yer çünkü
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun cnm
Bwlkide adet kanamasidir çünkü bu kadar yoğun lekelenme olmaz ya da üstüne görmek diyorlar öyle birşey mi acabaleke gelmesi normalde benimki leke gibi değildi normal adet kanamalarımdan daha yoğundu bugün kesildi sanarken yine geldi çok garip bir durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?