- Konu Sahibi Serebna kaya
-
Adet kanaması değilmiş rahim kalınlığım normaldi çünkü cuma günü ultrasonla baktı doktorum yumurtamda çatlamış bekleyeceğiz iki güne kanaman kesilir dedi ama kesilmek bilmedi henüzBwlkide adet kanamasidir çünkü bu kadar yoğun lekelenme olmaz ya da üstüne görmek diyorlar öyle birşey mi acaba
Allah Allah değişik olmuş insAllah hamilesindir bize de haber ver doktor ne diyecekAdet kanaması değilmiş rahim kalınlığım normaldi çünkü cuma günü ultrasonla baktı doktorum yumurtamda çatlamış bekleyeceğiz iki güne kanaman kesilir dedi ama kesilmek bilmedi henüz
Valla bende çok merak içindeyim araştırıyorum ara kanama strestendir falan yazıyor oladabilir çünkü 3 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım hep bir beklenti içindeyim olacak mı olmayacak mı diye uzanıyorum yorulmamaya çalışıyorum umarım aşılamam tutmuşturAllah Allah değişik olmuş insAllah hamilesindir bize de haber ver doktor ne diyecek
Allah Allah değişik olmuş insAllah hamilesindir bize de haber ver doktor ne diyecek
Valla bende çok merak içindeyim araştırıyorum ara kanama strestendir falan yazıyor oladabilir çünkü 3 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım hep bir beklenti içindeyim olacak mı olmayacak mı diye uzanıyorum yorulmamaya çalışıyorum umarım aşılamam tutmuştur
21inde yapıldı bir hafta oldu dahaKaçıncı gündesin şuan aşılamanın
21inde yapıldı bir hafta oldu daha
Umarım hepimizin gönlünce olurAdet kanaması değildir korkma içini ferah tut
Umarım hepimizin gönlünce olur
Ben ilaçların etkisinden göğüs ucu hassasiyeti çok var birde kasıklarım adet olacak gibi ara ara çok ağrıyor daha adetime 12 gün var ama muhtemelen bu da kullandığım ilaçlardan dolayıNe durumdasınız kızlar? Herhangi bir belirti şikayetiniz var mı
Olabilir, bende hiçbir belirti yokBen ilaçların etkisinden göğüs ucu hassasiyeti çok var birde kasıklarım adet olacak gibi ara ara çok ağrıyor daha adetime 12 gün var ama muhtemelen bu da kullandığım ilaçlardan dolayı
Bendede kasık ağrısı çok var.iki kasıkta aniden bıçak saplanır gibi ağrı oluyor başka belirti yokBen ilaçların etkisinden göğüs ucu hassasiyeti çok var birde kasıklarım adet olacak gibi ara ara çok ağrıyor daha adetime 12 gün var ama muhtemelen bu da kullandığım ilaçlardan dolayı
Mikroçiple aşılama ne acaba ?Sonunda aynı tarihte aşılamaa olan birisi buldum, mikroçip aşılama oldum ben beraber takip ederiz
Kaliteli hızlı spermler özel çiple spermler enjekte ediliyorMikroçiple aşılama ne acaba ?
Test yaptınızmı acaba son durumunuz nedirUmarım hepimizin gönlünce olur
Test yaptınmı bugun yarın yapmayı düşünüyorum bendeBendede kasık ağrısı çok var.iki kasıkta aniden bıçak saplanır gibi ağrı oluyor başka belirti yok
Test yaptınmı bugun yarın yapmayı düşünüyorum bende
Evet çipliydi benim , Tabi veririm akşam alabilirsem iğnenin etkisi geçtimi diye bakıcam , iğnenin 12. Günündeyim aşılamanında 10. GünündeyimHaber verir misin yapınca senin mikroçip ileydi değil mi bugün kaçıncı günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?