23 temmuz aşılama yapan var mi

Bwlkide adet kanamasidir çünkü bu kadar yoğun lekelenme olmaz ya da üstüne görmek diyorlar öyle birşey mi acaba
Adet kanaması değilmiş rahim kalınlığım normaldi çünkü cuma günü ultrasonla baktı doktorum yumurtamda çatlamış bekleyeceğiz iki güne kanaman kesilir dedi ama kesilmek bilmedi henüz

Adet kanaması değilmiş rahim kalınlığım normaldi çünkü cuma günü ultrasonla baktı doktorum yumurtamda çatlamış bekleyeceğiz iki güne kanaman kesilir dedi ama kesilmek bilmedi henüz
Allah Allah değişik olmuş insAllah hamilesindir bize de haber ver doktor ne diyecek

Allah Allah değişik olmuş insAllah hamilesindir bize de haber ver doktor ne diyecek
Valla bende çok merak içindeyim araştırıyorum ara kanama strestendir falan yazıyor oladabilir çünkü 3 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım hep bir beklenti içindeyim olacak mı olmayacak mı diye uzanıyorum yorulmamaya çalışıyorum umarım aşılamam tutmuştur

Kaçıncı gündesin şuan aşılamanın

Ne durumdasınız kızlar? Herhangi bir belirti şikayetiniz var mı
Ben ilaçların etkisinden göğüs ucu hassasiyeti çok var birde kasıklarım adet olacak gibi ara ara çok ağrıyor daha adetime 12 gün var ama muhtemelen bu da kullandığım ilaçlardan dolayı

Ben ilaçların etkisinden göğüs ucu hassasiyeti çok var birde kasıklarım adet olacak gibi ara ara çok ağrıyor daha adetime 12 gün var ama muhtemelen bu da kullandığım ilaçlardan dolayı
Bendede kasık ağrısı çok var.iki kasıkta aniden bıçak saplanır gibi ağrı oluyor başka belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…