- Konu Sahibi Serebna kaya
-
Bilemiyorum bende
Benimde ilaç Perşembe günü de içiyorum sonra bitiyor ben ayın 24 ünde iğne oldum 25 inde öğlen 13.20 gibi aşılama oldum Perşembe günü memlekete gideceğim sizce gitmeden mi vereyim yoksa orda mi vereyimİşlemden sonra 10 gün kullan demişti normaldede o kadar kullanılması gerekilen bi ilaç sonra kesiyorsun , sende hemen test yapma bak çok erken bekle biraz daha
Erken olmuşsun sen aşılamayı erken mi çatlatı yumurtan normalde 36 saat sonra olması gerekiyor ayın 8 inde yapBenimde ilaç Perşembe günü de içiyorum sonra bitiyor ben ayın 24 ünde iğne oldum 25 inde öğlen 13.20 gibi aşılama oldum Perşembe günü memlekete gideceğim sizce gitmeden mi vereyim yoksa orda mi vereyim
Ben Perşembe kontrole gittim direk yarın aşılama dedi çatlama seviyesine gelmiş harika büyümüş dedi doktor hemen eve gidip ilacı yaptımErken olmuşsun sen aşılamayı erken mi çatlatı yumurtan normalde 36 saat sonra olması gerekiyor ayın 8 inde yap
Sonra da aşılamadan sonra 2 gün üste üste ilişki sonra gün aşırı dedi 10 gün boyunca bende pcos var benim yumurtam zor büyüyor ve catlamiyordu bu bir ilk olur herhalde hep folikul seviyesine gelmeden eriyorduErken olmuşsun sen aşılamayı erken mi çatlatı yumurtan normalde 36 saat sonra olması gerekiyor ayın 8 inde yap
İnşalllah tutar yavrum , 8 inde 15. Gün oluyor o gün yap ama şuan erken benim gibi negatif görmeSonra da aşılamadan sonra 2 gün üste üste ilişki sonra gün aşırı dedi 10 gün boyunca bende pcos var benim yumurtam zor büyüyor ve catlamiyordu bu bir ilk olur herhalde hep folikul seviyesine gelmeden eriyordu
Asa o zmn var ya hayırlı olsn cnmBi kere yaptım cmt günü hafif silikti sonra bidaha hiç yapmadım döngümü bekliyorum
İlk asilaman miydiBi kere yaptım cmt günü hafif silikti sonra bidaha hiç yapmadım döngümü bekliyorum
Evet öyle yapayım hem orada ailemin yanında olunca o kadar üzülemem de burada öğrenirsem şimdi çok etkilenirimİnşalllah tutar yavrum , 8 inde 15. Gün oluyor o gün yap ama şuan erken benim gibi negatif görme
Pazar günü kan verdim negatif çıktı pozitife dönmesini bekliyorum yeni iğne etkisi geçtiAsa o zmn var ya hayırlı olsn cnm
15. Gün daha net sonuç alırsın doktorumda bana o günler söylemiştiEvet öyle yapayım hem orada ailemin yanında olunca o kadar üzülemem de burada öğrenirsem şimdi çok etkilenirim
Ya o zmn cumartesi günü pozitif olan iğne etkisi olabilirPazar günü kan verdim negatif çıktı pozitife dönmesini bekliyorum yeni iğne etkisi geçti
Evet aşılamayı takip eden günden say 15. Yada 16. Gün test yapıcam bendeİlk asilaman miydi
Bana da öyle söyle 15 gün sonra kan ver dedi direk bakalım cuma günü veririm inşallah hepimiz de güzel haberler veririz birbirimize dua edelim15. Gün daha net sonuç alırsın doktorumda bana o günler söylemişti
Evet geçen seferde iğne etkisi uzun sürmüştü bende yine aynısı olduYa o zmn cumartesi günü pozitif olan iğne etkisi olabilir
Ay inşalllah benimde yarın 15. Günüm ayın 9 u regl günümBana da öyle söyle 15 gün sonra kan ver dedi direk bakalım cuma günü veririm inşallah hepimiz de güzel haberler veririz birbirimize dua edelim
Benim 9.gun negatifti iğne etkisi çabuk geçti.bol su icmn lazım çabuk geçiyorEvet geçen seferde iğne etkisi uzun sürmüştü bende yine aynısı oldu
Çok su içiyorum ama yinede geçmedi herkesin vücudu ayrıBenim 9.gun negatifti iğne etkisi çabuk geçti.bol su icmn lazım çabuk geçiyor
Olabilir farklılık gösterirÇok su içiyorum ama yinede geçmedi herkesin vücudu ayrı
Benimde 9.gün idrar negatifti herkesin bünyesi farklı oluyor günde 3 lt kesin içiyorum su diyette yapıyorum çünkü benBenim 9.gun negatifti iğne etkisi çabuk geçti.bol su icmn lazım çabuk geçiyor
İnşallah pozitifi görürsün sen kan verecek misin cuma günü adet olmazsan bir daha ver sendeAy inşalllah benimde yarın 15. Günüm ayın 9 u regl günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?