23 temmuz aşılama yapan var mi

Bilemiyorum bende
İşlemden sonra 10 gün kullan demişti normaldede o kadar kullanılması gerekilen bi ilaç sonra kesiyorsun , sende hemen test yapma bak çok erken bekle biraz daha
Benimde ilaç Perşembe günü de içiyorum sonra bitiyor ben ayın 24 ünde iğne oldum 25 inde öğlen 13.20 gibi aşılama oldum Perşembe günü memlekete gideceğim sizce gitmeden mi vereyim yoksa orda mi vereyim

Benimde ilaç Perşembe günü de içiyorum sonra bitiyor ben ayın 24 ünde iğne oldum 25 inde öğlen 13.20 gibi aşılama oldum Perşembe günü memlekete gideceğim sizce gitmeden mi vereyim yoksa orda mi vereyim
Erken olmuşsun sen aşılamayı erken mi çatlatı yumurtan normalde 36 saat sonra olması gerekiyor ayın 8 inde yap

Erken olmuşsun sen aşılamayı erken mi çatlatı yumurtan normalde 36 saat sonra olması gerekiyor ayın 8 inde yap
Ben Perşembe kontrole gittim direk yarın aşılama dedi çatlama seviyesine gelmiş harika büyümüş dedi doktor hemen eve gidip ilacı yaptım

Sonra da aşılamadan sonra 2 gün üste üste ilişki sonra gün aşırı dedi 10 gün boyunca bende pcos var benim yumurtam zor büyüyor ve catlamiyordu bu bir ilk olur herhalde hep folikul seviyesine gelmeden eriyordu

Sonra da aşılamadan sonra 2 gün üste üste ilişki sonra gün aşırı dedi 10 gün boyunca bende pcos var benim yumurtam zor büyüyor ve catlamiyordu bu bir ilk olur herhalde hep folikul seviyesine gelmeden eriyordu
İnşalllah tutar yavrum , 8 inde 15. Gün oluyor o gün yap ama şuan erken benim gibi negatif görme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…