- Konu Sahibi Serebna kaya
-
Yok olsun olurmuTransfer falan diyince aklım ona gitti kusura bakmayın
Ayyy bende yaaa resmen aylardır AVM de ordan geçmiyorumBende salamıyorum her an aklımda ama bir tarafım sus düşünme diyor avm ye girdiğimde x rayden geçmiyorum yanından geçiyorum, hastanede röntgenin önünden bile geçmiyorum o dereceyim yani 3 senedir
İnşallah güzel haberler alırsınYok olsun olurmubende bugun çatlatma iğnemi oldum çarsamba aşılama olucam sabah kızlar dua edin
Ay teşekkür ederim umarım hepımız alırız:)İnşallah güzel haberler alırsın
İkisini aynı anda kullanıldığını ilk defa duyuyorumKlomen ve femera günde bir kez 5 gün kullanıyordum
İnşalllah güzel sonuçlar alırsınız , ciplimi olucaksınızYok olsun olurmubende bugun çatlatma iğnemi oldum çarsamba aşılama olucam sabah kızlar dua edin
Hayır hayır ikisi aynı anda değil farklı döngülerde ikisini de denedikİkisini aynı anda kullanıldığını ilk defa duyuyorum
Ne zaman test yapacaktın senHayır hayır ikisi aynı anda değil farklı döngülerde ikisini de denedik
Bugün 11.gün Perşembe günü yola çıkacağım muhtemelen çıkmadan veririm Çarşamba versem erken mi olur acabaNe zaman test yapacaktın sen
Sanki adet olacak gibi çok kısa süreli arada kramp giriyor 4 saniye falan sonra geçiyor anlamadım adet olacağım herhalde insAllah yerleşme ağrısıdır bana dua eder misinizNe zaman test yapacaktın sen
Canm bugün benim 14 .günüm kahverengi leke gelmiş bel ağrısı var sanırım adet Alaçam sen oldunmu senin kacingun bugünKaçıncı günde negatifi gördün sen biraz daha bekleyelim adette olmadım zaten ben
İnsalah rabbm hepimize nasip etsn en kısa suredeSanki adet olacak gibi çok kısa süreli arada kramp giriyor 4 saniye falan sonra geçiyor anlamadım adet olacağım herhalde insAllah yerleşme ağrısıdır bana dua eder misiniz
Doktorum aşılamadan 14 gün sonra hesapla demişti adet için iğneden 14 gün sonra mı oluyorusnYavrum dün eşimin zoruyla kan verdim negatif , doktorumda aşılamanın 15. Günü tekrarla dedi kesin sonuç almam için , aşılamanın 12. Günde yaptırdım kan testini iğnenin 15. Günündeyim ve adet olmadım normalde adet olmam lazımdı iğneden sonra adet oluyorum normalde
Doktorum aşılamadan 14 gün sonra hesapla demişti adet için iğneden 14 gün sonra mı oluyorusn
Test yaptın mı belki yerleşme kanaması olabilir belki birde bu duphaston geciktiriyor diyorlar ilaç bittikten 2 3 gün sonra oluyorsun diyorlardiCanm bugün benim 14 .günüm kahverengi leke gelmiş bel ağrısı var sanırım adet Alaçam sen oldunmu senin kacingun bugün
Bugün igennein bende 16.gun aşılamanın 14uİğnede adet döngüsü diye bişey olmuyor aslında 15. Gününde ben hep olurdum bugun olmadım
Senin kan verme zamanın gelmiş bana 15.gun kan ver demiştiBugün igennein bende 16.gun aşılamanın 14u
Duphaston kullanmadm sadece igne kullandm dün idrar testi negatif çıktı olsaydı çıkardı benceTest yaptın mı belki yerleşme kanaması olabilir belki birde bu duphaston geciktiriyor diyorlar ilaç bittikten 2 3 gün sonra oluyorsun diyorlardi
Banada öyle söyledi idrarda çıkmayınca kanda vermedim leke de görünce bekliyorum belim agriyor adet sancısı buSenin kan verme zamanın gelmiş bana 15.gun kan ver demişti
Belli olmaz sen yine dikkat et geç döllenme vs için kanama adet kanaması gibi miDuphaston kullanmadm sadece igne kullandm dün idrar testi negatif çıktı olsaydı çıkardı bence
Senin kaçıncı gün bugun ne zamn kan vervenSenin kan verme zamanın gelmiş bana 15.gun kan ver demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?