- 21 Nisan 2016
- 3.737
- 7.083
- 158
- 27
- Konu Sahibi Sunshine23
-
Neyi anlamadınız anlamadımNasıl anlamadım
Oo hemde meslektaşız.Kesinlikle karakterle alakalı. Bir erkek yaptığı davranışlarla zaten nasıl biri olduğunun sinyalini veriyor. Önemli olan saf aşık olmadan objektif bir şekilde o sinyalleri yakalayabilmek. Hayatına illaki biri girer yakında kendine değer ver ve seçici ol gerisi güzellikle gelir
Edebiyat. Sizinhangi branş hocamteşekkürler dedikleriniz için haklısınız. Zaten baya seçiciyim ben ya
Dili çok severim. Bende İngilizce ve Türk Lehçelerine bayılıyorumİngilizce
27 yaşına kadar hayatıma kimseyi almadım bu benim tercihimdi .27 yaşında kendim gibi biri nasip oldu evlendim. Sırf hayatınıza birini almak için almayın doğru düzgün bir insan olması tabiki önemliyse ve doğru düzgün bir insan değilse elbette reddetmeniz kadar olası bir şey yok. Yaşınız daha çok genç. Genceciksiniz bu hedefiniz olmamalı başka istekleriniz hedefleriniz olmalı ve siz hedeflerinize ulaşmaya çalışırken hayat size getirir bunun zamanı gelincehiç sevgilim olmadı. Bu gerek benden kaynaklı gerekse de kısmettir diye düşünüyorum. Çünkü bana açılan arkadaşlık teklif edenleri kabul etmedim hayatıma kimseyi almadım. Hoşlandığım insan tabiki oldu ama onunla da olmadı bir şeyler. Bu aşk konularında çok ince düşünüyorum güzel şeyler olsun istiyorum samimi sevgi dolu anlamlı birliktelik istiyorum gerçekten. Sanırın kırılganım da. Utangacım çekingenim bu konularda. Kolay kolay yanaşamam üstüne gitmem. Hem rahatım iyi geliyor üşeniyorum ama bi yandan da dediğim gibi bu yaşıma kadar birisi olmaması beni strese üzüntüye sokuyor. Benden çok küçük, çocuk denebileceklerin neler yaşadığını görünce hayrete düşüyorum ve istemsizce yaşayamadığım şeyler kafamı kurcalıyor. Elbette kendini karşılaştırmak iyi bir şey değil ama maalesef yapıyorum.
Maalesef ki bu aşk sevgili olayını kafamda büyütmüşüm. İçimi dökmek istedim. Buyrun yorum sizin...ne düşünüyorsunuz
Keske bende senin yasina donup sevgilim hic olmadi diye bilseydim
hayır yaşınız ileri değil ki. ne güzel sinirsel durumunuz psikolojiniz falan hiç bozulmamış daha ne
şaka bi yana , iyi yönünden bakın. belki ilk sevgiliniz evleneceğiniz kişi olucak. ben çok özeniyorum o gibi durumlara cidden. şimdi sorsanız bana ben de hiç olmamasını yeğlerdim. sadece evleneceğim kişiyle sevgili olmak isterdim. çünkü sonradan pişman olunan şeyler yapmak , acı veriyor insana.
27 yaşına kadar hayatıma kimseyi almadım bu benim tercihimdi .27 yaşında kendim gibi biri nasip oldu evlendim. Sırf hayatınıza birini almak için almayın doğru düzgün bir insan olması tabiki önemliyse ve doğru düzgün bir insan değilse elbette reddetmeniz kadar olası bir şey yok. Yaşınız daha çok genç. Genceciksiniz bu hedefiniz olmamalı başka istekleriniz hedefleriniz olmalı ve siz hedeflerinize ulaşmaya çalışırken hayat size getirir bunun zamanı gelince
Canim karşina dogru insanin cikmasi yaşa bakmaz. 23 yasina kadar bew tane sevgilisi olan da var. Demekki bes tane yanildigi insan cikmiş karşisina. Sen daha seni yaniltan birine şans vermemişsin. Bence bu guzel birsey. Ikinci mesele bu devrin sevgililik iliskisi gibi iliski arzuluyorsan isteme daha iyi. Çok yapmacik, aldatmali, ihanetli, sahte bir aşk istermisin? Sevgilim var diyip ovunenlerin, belki senin de kiskandigin kisilerin buyul cogunlugu bir aldatmacanin içinde. Ben 27 yasimda evlendim. 26 yaşimda eşimle tanişdim. O yaşima kadar kimseye şans vermedim. Şu an dunya iyisi bir kocam var. Ve ne iyiki baskalariyla bu guzel ask duygumu heba etmemisim, hepsini eşime saklamişim diyorum. Seni anliyorum. Insanin bunyesi her zaman sevmek sevilmek ister. Ama sen sen ol asla sevgili yapayim derken olur olmaz insanlarla iliski kurma. Ruhunu, kalbini ve bedenini eşin için sakla. Gercek aski beklersen o seni bulur ❤hiç sevgilim olmadı. Bu gerek benden kaynaklı gerekse de kısmettir diye düşünüyorum. Çünkü bana açılan arkadaşlık teklif edenleri kabul etmedim hayatıma kimseyi almadım. Hoşlandığım insan tabiki oldu ama onunla da olmadı bir şeyler. Bu aşk konularında çok ince düşünüyorum güzel şeyler olsun istiyorum samimi sevgi dolu anlamlı birliktelik istiyorum gerçekten. Sanırın kırılganım da. Utangacım çekingenim bu konularda. Kolay kolay yanaşamam üstüne gitmem. Hem rahatım iyi geliyor üşeniyorum ama bi yandan da dediğim gibi bu yaşıma kadar birisi olmaması beni strese üzüntüye sokuyor. Benden çok küçük, çocuk denebileceklerin neler yaşadığını görünce hayrete düşüyorum ve istemsizce yaşayamadığım şeyler kafamı kurcalıyor. Elbette kendini karşılaştırmak iyi bir şey değil ama maalesef yapıyorum.
Maalesef ki bu aşk sevgili olayını kafamda büyütmüşüm. İçimi dökmek istedim. Buyrun yorum sizin...ne düşünüyorsunuz
Tecrübesiz olduğunuz için aşk olayını fazla kafanızda büyütmüşsünüz bu dizilerden filmlerdende bize empoze edilmiş birşey sanıyoruzki dizilerdeki gibi güzel aşklara sahip olacağız olmuyor maalesef daha da kötü oluyor ben bazen hiç şu aşk meşk işlerine bulaşmasaydım keşke kimseyle çıkmasaymışım diyorum ama bi kere tecrübe ettim acıyıda gördüm ihanetide çok şey öğrenmekle birlikte zamanımı da kaybettim bazı düşmanlar kazandım olur olmadık salaklıklarda yaptım :) ama geçmişi değiştiremediğimiz için herşeyin hayırlısına yoruyorum durumu hayırlı olan bunlarmışki tecrübe ettim şuan kimseye hayatımda yer vermiyorum bir yıldır yalnızım kimseyle konuşmuyorum sizde tecrübe edeceksinizdir elbette ama sonunuz iyi mi olur kötü mü olur seçimlerinize kalmış sadece erkekleri merkezinize almamanız gerektiğini aslında önemsiz olduklarını göreceksinizhiç sevgilim olmadı. Bu gerek benden kaynaklı gerekse de kısmettir diye düşünüyorum. Çünkü bana açılan arkadaşlık teklif edenleri kabul etmedim hayatıma kimseyi almadım. Hoşlandığım insan tabiki oldu ama onunla da olmadı bir şeyler. Bu aşk konularında çok ince düşünüyorum güzel şeyler olsun istiyorum samimi sevgi dolu anlamlı birliktelik istiyorum gerçekten. Sanırın kırılganım da. Utangacım çekingenim bu konularda. Kolay kolay yanaşamam üstüne gitmem. Hem rahatım iyi geliyor üşeniyorum ama bi yandan da dediğim gibi bu yaşıma kadar birisi olmaması beni strese üzüntüye sokuyor. Benden çok küçük, çocuk denebileceklerin neler yaşadığını görünce hayrete düşüyorum ve istemsizce yaşayamadığım şeyler kafamı kurcalıyor. Elbette kendini karşılaştırmak iyi bir şey değil ama maalesef yapıyorum.
Tecrübesiz olduğunuz için aşk olayını fazla kafanızda büyütmüşsünüz bu dizilerden filmlerdende bize empoze edilmiş birşey sanıyoruzki dizilerdeki gibi güzel aşklara sahip olacağız olmuyor maalesef daha da kötü oluyor ben bazen hiç şu aşk meşk işlerine bulaşmasaydım keşke kimseyle çıkmasaymışım diyorum ama bi kere tecrübe ettim acıyıda gördüm ihanetide çok şey öğrenmekle birlikte zamanımı da kaybettim bazı düşmanlar kazandım olur olmadık salaklıklarda yaptım :) ama geçmişi değiştiremediğimiz için herşeyin hayırlısına yoruyorum durumu hayırlı olan bunlarmışki tecrübe ettim şuan kimseye hayatımda yer vermiyorum bir yıldır yalnızım kimseyle konuşmuyorum sizde tecrübe edeceksinizdir elbette ama sonunuz iyi mi olur kötü mü olur seçimlerinize kalmış sadece erkekleri merkezinize almamanız gerektiğini aslında önemsiz olduklarını göreceksiniz
18 yaşımda eşimle üniversitede tanıştık.. Okulumuzu bitirdik 3 yıl sonra da evlendik.. 18 yaşında erkek arkadaşı olan bir kadın olarak söylüyorum bunu bence çok gereksiz birşey.. Çünkü bu zaman çok kötü kimseye güven olmuyor benim yaptığım da deli cesaretiydi bence.. Neyse ki eşim ve ben bu ilişkiyi evliliğe kadar sürdürebildik fakat durum böyle olmayabilirdi de??düşünsenize 7 yıl biriyle flört ediyorsunuz sonunda terk ediliyorsunuz? Ya da adamdan soğudum deyip bırakıyorsunuz?? Zaten çoğunlukla 7 yıl gibi bir süre sürmüyor ilişkiler artık.. Neden elin adamıyla küçüçük yaşta birlikte olup sonra başkasıyla evlenesin ki?? Seni üzecek kıracak belki.. Ne gerek var? Bence hiç özenme başkasına.. Hele ki küçücük yaştalar neler yaşıyorlar falan deyip imrenmeler hiç yapmayın ben bunu doğru bulmuyorum..Zaman geçsin karşınıza elbet biri çıkacak o zamana kadar bu hayatı yaşahiç sevgilim olmadı. Bu gerek benden kaynaklı gerekse de kısmettir diye düşünüyorum. Çünkü bana açılan arkadaşlık teklif edenleri kabul etmedim hayatıma kimseyi almadım. Hoşlandığım insan tabiki oldu ama onunla da olmadı bir şeyler. Bu aşk konularında çok ince düşünüyorum güzel şeyler olsun istiyorum samimi sevgi dolu anlamlı birliktelik istiyorum gerçekten. Sanırın kırılganım da. Utangacım çekingenim bu konularda. Kolay kolay yanaşamam üstüne gitmem. Hem rahatım iyi geliyor üşeniyorum ama bi yandan da dediğim gibi bu yaşıma kadar birisi olmaması beni strese üzüntüye sokuyor. Benden çok küçük, çocuk denebileceklerin neler yaşadığını görünce hayrete düşüyorum ve istemsizce yaşayamadığım şeyler kafamı kurcalıyor. Elbette kendini karşılaştırmak iyi bir şey değil ama maalesef yapıyorum.
Ne mutlu size, ne kadar güzel mutluluğunuz daim olsunCanim karşina dogru insanin cikmasi yaşa bakmaz. 23 yasina kadar bew tane sevgilisi olan da var. Demekki bes tane yanildigi insan cikmiş karşisina. Sen daha seni yaniltan birine şans vermemişsin. Bence bu guzel birsey. Ikinci mesele bu devrin sevgililik iliskisi gibi iliski arzuluyorsan isteme daha iyi. Çok yapmacik, aldatmali, ihanetli, sahte bir aşk istermisin? Sevgilim var diyip ovunenlerin, belki senin de kiskandigin kisilerin buyul cogunlugu bir aldatmacanin içinde. Ben 27 yasimda evlendim. 26 yaşimda eşimle tanişdim. O yaşima kadar kimseye şans vermedim. Şu an dunya iyisi bir kocam var. Ve ne iyiki baskalariyla bu guzel ask duygumu heba etmemisim, hepsini eşime saklamişim diyorum. Seni anliyorum. Insanin bunyesi her zaman sevmek sevilmek ister. Ama sen sen ol asla sevgili yapayim derken olur olmaz insanlarla iliski kurma. Ruhunu, kalbini ve bedenini eşin için sakla. Gercek aski beklersen o seni bulur ❤
18 yaşımda eşimle üniversitede tanıştık.. Okulumuzu bitirdik 3 yıl sonra da evlendik.. 18 yaşında erkek arkadaşı olan bir kadın olarak söylüyorum bunu bence çok gereksiz birşey.. Çünkü bu zaman çok kötü kimseye güven olmuyor benim yaptığım da deli cesaretiydi bence.. Neyse ki eşim ve ben bu ilişkiyi evliliğe kadar sürdürebildik fakat durum böyle olmayabilirdi de??düşünsenize 7 yıl biriyle flört ediyorsunuz sonunda terk ediliyorsunuz? Ya da adamdan soğudum deyip bırakıyorsunuz?? Zaten çoğunlukla 7 yıl gibi bir süre sürmüyor ilişkiler artık.. Neden elin adamıyla küçüçük yaşta birlikte olup sonra başkasıyla evlenesin ki?? Seni üzecek kıracak belki.. Ne gerek var? Bence hiç özenme başkasına.. Hele ki küçücük yaştalar neler yaşıyorlar falan deyip imrenmeler hiç yapmayın ben bunu doğru bulmuyorum..Zaman geçsin karşınıza elbet biri çıkacak o zamana kadar bu hayatı yaşagerçi o zaman gelince de yaşayacaksın da bekarlık da ayrı bi güzel.. Evliliğin de güzelliği başka ne bilim yaa herşeyi zamanlı yaşamak lazım bence.. 23 yaşındasın bundan sonra artık seninde karşına birileri çıkar ama bu zamana kadar olmaması da hiç enteresan değil bence.. Allah nasip ederse benim de kızım olacak bende kızımın küçük yaşlarda ilişki yaşamasını istemem.. Ama tabi ki kimse bize sormayacak temennim o yönde yani..
Yanlış biriyle olmaktansa yalnız olmak daha iyi diyenlerdenim. 30 yasındayım sevgılım yok ustune hala evlenmeyi bile dusunmuyorum.Kendini en iyi nasıl hissediyorsan onu yap, hayatta mutlu olmanın yolu bir erkek ya da kadın değil bence.hiç sevgilim olmadı. Bu gerek benden kaynaklı gerekse de kısmettir diye düşünüyorum. Çünkü bana açılan arkadaşlık teklif edenleri kabul etmedim hayatıma kimseyi almadım. Hoşlandığım insan tabiki oldu ama onunla da olmadı bir şeyler. Bu aşk konularında çok ince düşünüyorum güzel şeyler olsun istiyorum samimi sevgi dolu anlamlı birliktelik istiyorum gerçekten. Sanırın kırılganım da. Utangacım çekingenim bu konularda. Kolay kolay yanaşamam üstüne gitmem. Hem rahatım iyi geliyor üşeniyorum ama bi yandan da dediğim gibi bu yaşıma kadar birisi olmaması beni strese üzüntüye sokuyor. Benden çok küçük, çocuk denebileceklerin neler yaşadığını görünce hayrete düşüyorum ve istemsizce yaşayamadığım şeyler kafamı kurcalıyor. Elbette kendini karşılaştırmak iyi bir şey değil ama maalesef yapıyorum.
Son derece haklısınızYanlış biriyle olmaktansa yalnız olmak daha iyi diyenlerdenim. 30 yasındayım sevgılım yok ustune hala evlenmeyi bile dusunmuyorum.Kendini en iyi nasıl hissediyorsan onu yap, hayatta mutlu olmanın yolu bir erkek ya da kadın değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?