23 YAŞINDA YENİDEN ÜNİVERSİTEYE BAŞLAMA FİKRİ?

Daha küçükcuksun, hiçbir erkek için hayallerini durdurma, evlilik çocuk olur, 38 yaşındayım, 15 yıllık memurum hala okuyorum arkadaşlarımda öyle. Hatta bir tanesi içinde ukte kaldı diye bu sene sınava girdi arkeoloji okuyacak 40 indan sonra.
Aa, ne güzel ne okuyorsunuz? Aslında benim yaş kompleksim de vardı. 22 yaşındayım şu an ama 50-60 gibi hissediyordum. Hayatım boyunca sevmediğim bir mesleği yapmaya mahkum olmuşum artık her şey için çok geçmiş gibi geliyordu. Sonrasında durumum çok kötüye gidince terapi almaya başladım. Şimdi en azından deneyecek gücü kendimde görüyorum. Yani olacak mı olmayacak mı Allah bilir tabi. Ama ben iyi kötü olması için emek sarf edeceğim. İnşallah olur, çok istiyorum bunu. 🙏 Bugün kardeşim kafamı karıştırdı sadece, üzülmeme neden oldu. Çok teşekkür ederim. ☺️
 
Okul öncesi ögretmenligı🥰
Yaa, tekrardan tebrik ederim. ☺️ Paylaşımlarınız için de çok teşekkür ederim tekrardan. 🙏 Gerçekten bana çok moral oldu. Ailemden alamadığım motivasyonu tanımadığım insanlardan alıyorum. 😅 Bebeğiniz de hayırlı olsun, inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.
 
Komşum infaz koruma memuruydu, 35 yaşında hukuk okumaya başladı şu an avukat. Yaşından dolayı istediği bölümü okumasaydı hala sevmediği işi yapıyor olacaktı.

Çok gençsiniz, hayallerinizin peşinden gidin ❤️
 
X