23 yaşından sonra yeni üniversite

23 yaş çok da erken bir yaş bunun için. Bence hayalinizin peşinden gidin :)
Şu an meslektaşız sizinle, benim arkadaşlarım arasında son senesinde tıp kazanıp giden oldu, hayali buymuş, çok mutluydu. Siz de istediğiniz yoldan devam etmek için hiç geç kalmadınız.

42 yaşındayım. İlkokul yaşında 3 çocukla 2.üniversitem Haziran'da bitiyor.

Söyleyeceklerim bu kadar.

yalan soyleyerek para kazanan bır tane avukat gormedım ben
ınsan haklarına gore suclunun da savunma hakkı vardır ve kendısıne vekalet edecek kendısını savunacak bır hukukcu gerekır her suclu kendısını savunabılecek anayasa bılgısıne sahıp degıldır cunku , bu yuzden ınsanlar avukat oluyor nıye yalan soylesın kı avukat ? aılenızle boyle konusun anlamazlarsa zorlamayın bazıları kapalı oluyor dısardan gelen hıc bır bılgıyı kabul edemıyor sız yıne bıldıgınızı okuyun derım

23 yas zaten kucuk bır yas 23 yasında tekrar sınava hazırlananlar var sız ıkıncıyı okuyacaksınız zaten okuyarak veya calısarak gecırmenız gereken yaslar
boyle bır hayalınız varmıs madem arayı acmadan sıcagı sıcagına okuyun neden olmasın gayetde guzel olur

ne guzel konular valla bayılıyorum boyle okumakla ılgılı konu acıp egıtımı kendısıne dert edenlere
17 yasında kız gelıp erkek arkadasım benı aldatıyor ondan baskasıyla olamam hüüüü derken burada parıl parıl parlayan bır konu var

ben sızı desteklıyorum bence sız yaparsınız

33 yaşında üniversite birinci sınıftayım
Tebrik ederim harikasınız
Benim derdim garanti meslek değil ki benim mesleğimin zaten çok fazla iş imkanı var benim derdim hayalimdeki işi yapmak
Haklısınız dün gece çok düşündüm bu konu üstüne ve her şeyi göze almaya karar verdim rabbim inşallah hedefime ulaşmayı nasip eder

Çok teşekkür ederim :)
42 yaşındayım. İlkokul yaşında 3 çocukla 2.üniversitem Haziran'da bitiyor.

Söyleyeceklerim bu kadar.
harikasınız başarılarınız daim olsun

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için aklın yolu bir tabi hepiniz benzer şeyler söylediniz :) suçluyu savunma meselesine gelince ben zaten ağır ceza hukukçusu olamam. Hem mizacım buna uygun değil hem istesem de inancım gereği alamayacağım riskler barındıran bir alan. Benim gönlümden geçen rabbim de kısmet ederse boşanma avukatı olmak zaten. İnşallah muvaffak olabilirim

Geç oldu vs diye düşünme. Mutlu olacağın, her sabah severek gideceğin bir iş için mücadele et. Sevmediğin bir işe başlayıp her sabah ayakların geri geri gitmektense şuan harekete geç. :)

Yaşınızda ne var?
Gencecik hayatın başında akıl ve beden olarak en aktif zamanınızdasınız.
İsterseniz hukuk okuyup üstüne birde tıp okursunuz.
İçinizde ukde kalmasın bir daha bu yaşlarınızda bu rahatlıkta olmayacaksınız.
Bir yakınım 50 yaşından sonra üniversite okudu mezun oldu.
Bir diğer yakınım 30 yaşından sonra lise ve üniversite okudu şimdi özel bir üniversitede eğitmenlik yapıyor. Üstelik bunları yaparken 4 çocuk doğurdu büyüttü.
Siz niye yapamayasınız

Geç oldu vs diye düşünme. Mutlu olacağın, her sabah severek gideceğin bir iş için mücadele et. Sevmediğin bir işe başlayıp her sabah ayakların geri geri gitmektense şuan harekete geç. :)
Evet en büyük motivasyonum da bu zaten sabahları mutlu olacağım bir işe gitmek
Çok teşekkür ederim desteğiniz için ben de yapabileceğimi düşünüyorum gerçi konuyu erkek arkadaşıma açtığımda biraz güvenimi kırdı ama vazgeçmeyeceğim sanırım :)

Sizinki hangi okul acaba?

neden olmasın hayallerinin peşinden git

Üniversitede birkac sinif arkadasim (-ki hepsi zamaninda ilk 10 bine giren insanlar) universite bittikten sonra hobi olarak hukuk okumaya basladi. Avukatlik yapacaklarini dusunmuyorum ama hobi olarak okuyorlar. Siz neden okumayasaniz? Tabii bu arada bence bir yerde de calisin. Var mi bilmiyorum ama 2. Ogretim yazarsaniz gerekirse.

Teşekkür ederim, şu an önceliğimi yüksek lisans olarak belirledim fakat hukuk da okumak istiyorum Allah kısmet ederse

Yaşın hiçte geç değil. Ömür boyu istemediğin bir işi yapmaktansa 4-5 yıl sıkarsın dişini istediğin işi yaparsın. Yaş konusunda gelince 22 yaşındayım önümüzdeki yks ye hazırlanıyorum illa meslek olarak değil kişisel gelişim için bile okunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…