Merhaba arkadaşlar.. konu başlığımdan anlaşıldığı gibi aylık elektrik faturamız 230 lira geldi.. evde kullandığım elektronik eşyalar herkesin kullandığı şeyler sadece farklı olarak şofben kullanıyoruz.. önceki aylar 130'dan aşağı gelmezdi.. faturası böyle gelen var mı? ne yapmam gerekir?
faturayı bi inceler misin? sayaç değişim ücreti diye birşey yazıyor mu?
sanırım böyle birşey var
Merhaba arkadaşlar.. konu başlığımdan anlaşıldığı gibi aylık elektrik faturamız 230 lira geldi.. evde kullandığım elektronik eşyalar herkesin kullandığı şeyler sadece farklı olarak şofben kullanıyoruz.. önceki aylar 130'dan aşağı gelmezdi.. faturası böyle gelen var mı? ne yapmam gerekir?
aynı durumdan bende mustaribim benimde faturalarım hep yüksek geliyor. Termosifon um var ondan diye tahmin ediyorum ama benimde 120,130 geliyor termosifonu gereksiz yere acık bırakmamaya çalışıyorum birde saat 10dan sonra ütümü , çamaşırım ve bulaşık makinamı kullanıyorum biraz fark etti 100 gelmiş bu ay yani ben çözemedim inşallah sen çözersin :))
evde 6 kişiyiz.. bulaşık makinası mutlaka 2 kere açılır çamaşır makinası da 5'i bile buluyor.. annem çok titiz, çamaşırları iki kere yıkar, ikinci kere kısa programda yıkar.. ama yinede çok fazla.. dediğiniz gibi kesin sayaçta birşey var.. babamın üstüne sayaç ben gitsem ilgilenmezler değil mi?
faturayı bi inceler misin? sayaç değişim ücreti diye birşey yazıyor mu?
sanırım böyle birşey var
Biyerde okumuştum kısa program elektiriki daha çok yakıyor diye.
aaa çok ilginç:44: ama doğru olabilir kısa sürede fazla enerjiyle temizliyordur
işyerimize gelen fatura ile birebir neredeyse :))
bacım evde atolye mi açtınız da haberiniz yok ? Bir baktırın sayacınıza bozuk olabilir
evet canım kısa devrede su ve elektriki çok harcıyormuş kısa sürede oldugu için uzun program daha az harcıyor diye bakalım bu ay bize ne gelecek
Günaydın arkadaşım saatiniz akıllı saat sanırım gazetede okumuştum ev sahibi dilekçe verecekmiş ben şu saatlerde kullanıyorum diye eger akşam saat 10 dan sonra kullanıyorsanız ucuz gelebilirmiş ama dilekçe şart diye okumuştum siz böyle bir dilekçe verdiniz mi peki
canım beinmde sorunum ona yakın 120 ,130 geliyor sayca baktırdım bişey çıkmadı ...termosifondan kaynaklanıyormuş benimki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?