- 25 Mayıs 2020
- 322
- 338
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benimde bugün kesem 3000lerde gözüktü umarım dış gebelik değildir bebeğiniz sizinledirSoru başlıkta
13.05. - 404
15.05. - 712
18.05.- 2340
Değerler böyle ama kese gözükmüyor tüp bebek 5. Gün embriyosu 3 mayıs transfer tarihi blast embriyo dış gebelik olabilir dedi doktor böyle olup sonra kese gözüken oldu mu?
İnşallah ❤ vajinal de bakıldı doktorda şaşırdı dış gebeliği oluşturacak bi durum yok ama keseyide göremedim dedi rahım kalınlığı çok iyi ağrım kanamam yok ama kesede yok çok üzüldüm inşallah dediğiniz gibi olur görürüz keseyiMerhaba benimde bugün kesem 3000lerde gözüktü umarım dış gebelik değildir bebeğiniz sizinledir![]()
Bende kendimi çok yıprattım sizin gibi 2 gün sonra tekrar gittiğimde vajinal gözüktü inşallah 2 gün içinde tekrar gidin :)İnşallah ❤ vajinal de bakıldı doktorda şaşırdı dış gebeliği oluşturacak bi durum yok ama keseyide göremedim dedi rahım kalınlığı çok iyi ağrım kanamam yok ama kesede yok çok üzüldüm inşallah dediğiniz gibi olur görürüz keseyi![]()
Çok teşekkür ederim birazda olsa içime şu serptiniz ❤Bende kendimi çok yıprattım sizin gibi 2 gün sonra tekrar gittiğimde vajinal gözüktü inşallah 2 gün içinde tekrar gidin :)
2 gün önce gittiğinizde yine vajinal mı bakıldı yoksa 2 gün sonra mı vajinal bakalım dedi doktorunuzBende kendimi çok yıprattım sizin gibi 2 gün sonra tekrar gittiğimde vajinal gözüktü inşallah 2 gün içinde tekrar gidin :)
Şuana kadar hep vajinal2 gün önce gittiğinizde yine vajinal mı bakıldı yoksa 2 gün sonra mı vajinal bakalım dedi doktorunuz
Anladım çok sağolun salı günü doktor çağırmıştı ama gitmicem galiba bi hafta falan geçsin istiyorum belki daha net gözükür o kadar ultrason girmimŞuana kadar hep vajinal
Bence gidin Allah korusun bir ihtimal dış gebelikse iç kanamaya sebep oluyormuş bence mutlaka gidin varsa gözükecektirAnladım çok sağolun salı günü doktor çağırmıştı ama gitmicem galiba bi hafta falan geçsin istiyorum belki daha net gözükür o kadar ultrason girmim
Ama ağrım sızım kanama hiç bişeyim yok kiBence gidin Allah korusun bir ihtimal dış gebelikse iç kanamaya sebep oluyormuş bence mutlaka gidin varsa gözükecektir
Merhaba Sonucunuz ne olmuştu ?Ama ağrım sızım kanama hiç bişeyim yok ki
Merhaba bebek ikiz olduğu için gözükmemiş şuan ikizlere hamileyimMerhaba Sonucunuz ne olmuştu ?