- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Canım ben akşam okuyacağım yazmıştım okudumMorrmeneksee için okuyanlar
1.Morrmeneksee OKUDU
2. A arkadasimesOKUDU
3.Tavuk_suyu_
4.Mucizemm222
5. F Flower__
6.namaste21 OKUDU
7.Hemsirecik
8.theia07
9.Magnifiaque
10.sweetgirlcandy
11. M MaviMabelleeOKUDU
12.bluepinkk OKUDU
13.Myhomes OKUDU
14.namaste21 (kızı)
15.Mintimint
16.SoLeiL12 OKUDU
17.Saliha40 OKUDU
18.Ssevincli OKUDU
19.burcusami
20.Tiniminimavihanim OKUDU
21. B Buluts34OKUDU
22.Gelincik78
23.Taze fasulye
24.Life light OKUDU
25. E Ebruazra
26.Krew
27.Yenidelhi
28. R rana20OKUDU
29.MoonfacedMom
30.aysenurt3991 OKUDU
31.MoonfacedMom (ipek)
32.Nayro
33.mutlulukbenihicbirakma
34.mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. H HapinessOKUDU
36. B Bademmm388
37.Yazarhanim OKUDU
38.Yorgunkus OKUDU
39. @MaviKuplik
40.mavispreyboya OKUDU
41.Asiltutku OKUDU
42.Asiltutku (annesi) OKUDU
43.Umut_2019 OKUDU
44. M MaviMabellee (annesi)
45.Barbara OKUDU
ŞUANA KADAR OKUYAN ARKADAŞLARIMIZ
LÜTFEN SİZLERDE KONROL EDIN ATLADIĞIMIZ KİŞİ VARSA OKUDUM DEYIPTE YAZMADIĞIMIZ BELİRTİN KARDEŞLERİM
Öyle çok karışır. Bir arkadaşın eşine dua açtım Ya Şafi onda bile karışıyor benim şahsi fikrim. Bence herkese eşit olmalı. Ben günde 1 taneyi okuyabilirim bir de. Çok yoğun çalışıyorum gün içinde. Daha eve gidip iftar için yemek hazırlayacağım mesela. Saat aralığım kısıtlı benim okuyabildiğim. 1 kişiye ancak yetişirimAslında benım 1 fıkrım daha var, kısı kısı sayı bolusturmekten zıyade 239.121 ile baslayıp duserek ilerleyelim gunluk burdan. Atıyorum gun ıcınde bıterse hemen 2. Kısıye nıyetlenırız aslındaMintimint arkadasımın dedıgıne benzer bısey sadece sayı bolusmeyecez. Tek tek okundu bildirimi almıcaz ama gucu olan olabildıgı kdr cekecek buda bir fikir olsun benden
Tsk ederm smdilk vaktm de var aksma 9 a da var tamamlarm calışıyorm molalarda fln halletmeye calştm çok yetiştiremezsm yardm istermKac eksıgın var cnm destek olabilırım
Az okudu,çok okudu veya hiç okumadı olayı olabilir ama 2 kişi okunsa geri kalan zamana yetiştiremeyenlere bitirenler yardım etse daha hakkaniyetli olur. En azından bugün iki kişi başlansa 1 2 gün denesekAslında benım 1 fıkrım daha var, kısı kısı sayı bolusturmekten zıyade 239.121 ile baslayıp duserek ilerleyelim gunluk burdan. Atıyorum gun ıcınde bıterse hemen 2. Kısıye nıyetlenırız aslındaMintimint arkadasımın dedıgıne benzer bısey sadece sayı bolusmeyecez. Tek tek okundu bildirimi almıcaz ama gucu olan olabildıgı kdr cekecek buda bir fikir olsun benden
Calışırken okurumda sayıyı not. AlamamBugün dışarıda biraz işim vardı minübüste bitirdim yani demem o ki markete giderken ,oturup dinlenirken, yürüken vs vs o zamanlarda bile okunup bitecek bi zikir
Tamam canım yazarsınTsk ederm smdilk vaktm de var aksma 9 a da var tamamlarm calışıyorm molalarda fln halletmeye calştm çok yetiştiremezsm yardm istermallah razı olsn
Ben iki kişi okuyamam.Bende 2 kisinin aynı gunde bitirilmesi taraftarıyım 45 kısıyız 45 gun bırz fazla uzun sure olur. Yetıstıremeyenler kalan adetlerını soyler burda beraber sayıdan duserek bitiririz dıe dusunuyorum..
İşe giderken veya gelirken aracı sen kullanmıyorsan yoldada okuyabilirsin yolda okumak çok zevkli zaman su gibi geçiyor(zikirmatikle)Calışırken okurumda sayıyı not. Alamam
Bende okudum mor menekşe içinMorrmeneksee için okuyanlar
1.Morrmeneksee OKUDU
2. A arkadasimesOKUDU
3.Tavuk_suyu_
4.Mucizemm222
5. F Flower__
6.namaste21 OKUDU
7.Hemsirecik
8.theia07
9.Magnifiaque
10.sweetgirlcandy
11. M MaviMabelleeOKUDU
12.bluepinkk OKUDU
13.Myhomes OKUDU
14.namaste21 (kızı)
15.Mintimint
16.SoLeiL12 OKUDU
17.Saliha40 OKUDU
18.Ssevincli OKUDU
19.burcusami
20.Tiniminimavihanim OKUDU
21. B Buluts34OKUDU
22.Gelincik78
23.Taze fasulye
24.Life light OKUDU
25. E Ebruazra
26.Krew
27.Yenidelhi
28. R rana20OKUDU
29.MoonfacedMom
30.aysenurt3991 OKUDU
31.MoonfacedMom (ipek)
32.Nayro
33.mutlulukbenihicbirakma
34.mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. H HapinessOKUDU
36. B Bademmm388
37.Yazarhanim OKUDU
38.Yorgunkus OKUDU
39. @MaviKuplik
40.mavispreyboya OKUDU
41.Asiltutku OKUDU
42.Asiltutku (annesi) OKUDU
43.Umut_2019 OKUDU
44. M MaviMabellee (annesi)
45.Barbara OKUDU
ŞUANA KADAR OKUYAN ARKADAŞLARIMIZ
LÜTFEN SİZLERDE KONROL EDIN ATLADIĞIMIZ KİŞİ VARSA OKUDUM DEYIPTE YAZMADIĞIMIZ BELİRTİN KARDEŞLERİM
Tamam aynı duzen devam sadece bı kac arkadasla berbr fikirlerimızı beyan ettık ama tek kısı okumak daha uygun sıkıntı yok boyle devam edeceğiz.. Kızınız ıcınde ısaretlıyırm hemen Allah kabul etsın saolunCanım bende 2 kişi okuyaman çünkı kızım içinde aldım.O ders çalıştığı için pek okuyamıyor. Onun yerinede okuyorum..Tek tek gidelim bencede..
Ayenn zaten anca o şeklde yetiştirebldm zatenİşe giderken veya gelirken aracı sen kullanmıyorsan yoldada okuyabilirsin yolda okumak çok zevkli zaman su gibi geçiyor(zikirmatikle)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?