- 30 Eylül 2018
- 1.401
- 1.782
- 63
- 29
Yok canım okunur, ben hamileyim ona baglı lekelenme var bende iyice kötüleşirsem okuyamam anlamında dedimlekelenmeler derken? adetliyken okunmuyor mu?
Canım cıkmakta kararlı mısınbenim yerime arkadaşı alabilirsiniz K Khvekokusu20
Evet canım Allah dualarınızı kabul etsinCanım cıkmakta kararlı mısın
Seni ekliyorum öyleyse cıkan arkadasın yerine canım, 9963 adet okuyacaksın düzenli bildirim yapabilir misinlekelenmeler derken? adetliyken okunmuyor mu?
arkadaş çıktı mı? yani en başta niyet edip isimleri okumuyormusunuz? yani nasıl oluyor tam bilmiyorum ama sorun olmayacaksa ekleyebilirsin.Seni ekliyorum öyleyse cıkan arkadasın yerine canım, 9963 adet okuyacaksın düzenli bildirim yapabilir misin ☺
Canım liste paylasıyorum ben listede dua sırası kimde oldugu kac tane okunacagı ne zamana kadar okunacagı ve dua sahibinin Duası yazıyor dua sahibinin ismiyle duasına niyetlenip okuyorsun zamanı gecirmeden bitirip beni etiketleyip bitirdim diyorsunarkadaş çıktı mı? yani en başta niyet edip isimleri okumuyormusunuz? yani nasıl oluyor tam bilmiyorum ama sorun olmayacaksa ekleyebilirsin.
ilginç oldu gerçekten. üzüldüm ama aranızdan ayrılmasına ya onun yerine katılmak hoş olmadı biraz. sonuçta bu manevi bir olay sorun çıkması kötü oldu. siz isterseniz bu şekilde devam edin. çünkü onun yerine katılmak manevi açıdan bana doğru gelmiyor.Canım liste paylasıyorum ben listede dua sırası kimde oldugu kac tane okunacagı ne zamana kadar okunacagı ve dua sahibinin Duası yazıyor dua sahibinin ismiyle duasına niyetlenip okuyorsun zamanı gecirmeden bitirip beni etiketleyip bitirdim diyorsun
ilginç oldu gerçekten. üzüldüm ama aranızdan ayrılmasına ya onun yerine katılmak hoş olmadı biraz. sonuçta bu manevi bir olay sorun çıkması kötü oldu. siz isterseniz bu şekilde devam edin. çünkü onun yerine katılmak manevi açıdan bana doğru gelmiyor.
hayır ben vicdan yapmadım. bu şekilde listeye dahil olmak istemedim.Ayrılması sizinle ilgili bir durum değilki neden vicdan yaptınız tabi yinede siz bilirsiniz..
hayır ben vicdan yapmadım. bu şekilde listeye dahil olmak istemedim.
Biri gelene kadar okurumPeki iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?