- 17 Eylül 2014
- 2.458
- 2.484
- 333
Çıkarım canım liste 1 ayı geçer onun dışında da söylediklerimi arkadaşlar istdiği gibi anlıyor burada olmama gerek yokGerci sen hızlı bitmesini istemişsin pardon,bana kalsa ben de hemen bitsin isterim ama başlamışken cikma boşver.
Kesinlikle katiliyrm kuzum sanaYa kızlar dua topiklerine münakaşa olmasın diyoruz ama ben anlamıyorum neden hızlı bitsin. Neden acele ediyoruz. Acil bi istediği olan bi sıkıntısı olan belirtsin onu öne alırız kimsenin sorun çıkaracağını sanmam. Ama bi önceki topikte arkadaş söylemişti yani altın günü değil ki bu. İnsan huşu ile okumak istiyor. Bir an önce bitsin diye namazı hızlı hızlı kılmak gibi birşey bu. Yemin ederim ben bir anda 1000 den fazla okumaya çalışınca dilim dolanıyor buda benim içime sinmiyor. Ha yani keyfi oyalanma olur ciddiye almama olurr amenna. Ama 24 kişide ha diyince bitmezki. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Uzun uzun sohbetli muhabbetli huşuuuu içinde okuyun canım sizi tutan yok fikrimi söyledimYa kızlar dua topiklerine münakaşa olmasın diyoruz ama ben anlamıyorum neden hızlı bitsin. Neden acele ediyoruz. Acil bi istediği olan bi sıkıntısı olan belirtsin onu öne alırız kimsenin sorun çıkaracağını sanmam. Ama bi önceki topikte arkadaş söylemişti yani altın günü değil ki bu. İnsan huşu ile okumak istiyor. Bir an önce bitsin diye namazı hızlı hızlı kılmak gibi birşey bu. Yemin ederim ben bir anda 1000 den fazla okumaya çalışınca dilim dolanıyor buda benim içime sinmiyor. Ha yani keyfi oyalanma olur ciddiye almama olurr amenna. Ama 24 kişide ha diyince bitmezki. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum
Canım daha önce katılmak isteyen varsa onu alabilirsin yerime hiç bu muhabbetleri çekemeyeceğimmTamam konuyu uzatmayalım lütfen arkadaşlar
Canım daha önce katılmak isteyen varsa onu alabilirsin yerime hiç bu muhabbetleri çekemeyeceğimm
Hayırda atar gider niye?? Sen söylüyorsun, ben söylüyorum fikrimi.Uzun uzun sohbetli muhabbetli huşuuuu içinde okuyun canım sizi tutan yok fikrimi söyledim
Atar gider değil toplu dua anlaşıyımız farklı canım.Hayırda atar gider niye?? Sen söylüyorsun, ben söylüyorum fikrimi.
Kızlar lütfen çıkmayın gruptan çok güzel ilerliyoruz, sizden dua aldim ben de size dua etmek isterim M Mevsimlerden sonbaharAtar gider değil toplu dua anlaşıyımız farklı canım.
Başlangıçta günde bir kişi denilmiş sonradan uzamış ben bunu dile getirdim
Kızlar şöyle yapıcaz 3 gün çok fazla sadeceMatchteacher annesinden ötürü hoş karşılayacağız o bir gün geriden gelecek kolay değil hastane köşeleri o psikoloji zor bir süreç onun haricinde bizlerde 2 günü olabildiğince aşmayacağız mesela Pazartesi ikindi başlıyorsak Salı akşam ezanı yada gece bitirelim 1.5 gün yeterli biraz o gün, biraz ertesi gün okuyacağız ki yeterli süreç en azından biraz yol alalım.
Bende devam ederim canım yerime birini bulmanıza gerek kalmadı.Kızlar şöyle yapıcaz 3 gün çok fazla sadeceMatchteacher annesinden ötürü hoş karşılayacağız o bir gün geriden gelecek kolay değil hastane köşeleri o psikoloji zor bir süreç onun haricinde bizlerde 2 günü olabildiğince aşmayacağız mesela Pazartesi ikindi başlıyorsak Salı akşam ezanı yada gece bitirelim 1.5 gün yeterli biraz o gün, biraz ertesi gün okuyacağız ki yeterli süreç en azından biraz yol alalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?