Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Bende kanama başladı bugün kızlar kanama alanı varmış dua edin ne olur
Cnm ne zaman görüldü kanama alanı rahim içi mı dışı mı Rabbim yardımcın olsun kaçıncı günündeydın

Bana da oluyor normal bence ya yani inşallah normaldir
Evet cnm ara ara girip gidiyor valla önce beta hcg pozitif çıkacak mı sonra artacak mı sonra kese görünecek mi derken doğurana kadar biz acabalarla yaşayacağız muhtemelen

Çift emriyo şansı arttırıyor inşallah güzel sonuçlar alırız benim kilo olduğu için ve doktorumda riskli gebelik dediği için tek emriyo emriyo glue kullanılarak yapıldı
Merhaba kilonuz nedir acaba kilo olunca çidt transfer yasak mı yaş olsa da

Gerekmyok bence benden 3. Kez kan istediği gün ben çok ağladım korkudan beni olumsuz etkiledi akıl bulandırmaya gerek yok doktorunuz ne derse onu yapın içiniz rahat olsun
Nasılsınız? Her şey yolunda mı, sizinle aynı gibiydi değerlerimiz benim en son 17. Gün 605 çıktı tekrar kan istediler yarın vereceğim. Artış var ama hep arada

Nasılsınız? Her şey yolunda mı, sizinle aynı gibiydi değerlerimiz benim en son 17. Gün 605 çıktı tekrar kan istediler yarın vereceğim. Artış var ama hep arada
Benim çok şükür artış var ancak kese sağ tüpüme yakın göründü iki gün sonra tekrar gidicem hala rahat değilim maalesef rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin sizede

Benim çok şükür artış var ancak kese sağ tüpüme yakın göründü iki gün sonra tekrar gidicem hala rahat değilim maalesef rabbim sağlıkla hayırla nasip etsin sizede
İnşallah daha uygun bir yere doğru ilerler evet allah hayırlsını versin. Güzel haberler alırsınız inşallah. Ben daha hiç kese için gitmedim. Kan değerimde bugün 1012 çıktı. Artış oranı yine ortalama üzüldüm

Artış oranına takılmayın bence benim iyiydi ama görüyorsunuz nasip kısmet olacağı varsa oluyor zaten

Bi belirtin fln var mı
Belirtilerim gelip gidiyor cnm bazen oluyor dün kasıklarım çok ağrıdı mesela bugün yok, bugün son hcg me baktırdım daha baktırmayacağım 27 aralıkta nasipse kese+kalp birlikte duymak için gideceğiz sürekli gitmek istemiyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…