Ayyy canım çok sevindim Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah benimde 27 Aralık kese + kalp randevum var nasipseCanım çok şükür yükselmis değerim, 22 Aralık kese randevusu verdi doktorum, ay çok merak ediyorum tek mi çift mi
Ayy sağolasın canım, keselerimizide görelim inşallah biraz daha rahatlarizAyyy canım çok sevindim Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah benimde 27 Aralık kese + kalp randevum var nasipse
Allah’ın izniyle buradan yine haberleşelimAyy sağolasın canım, keselerimizide görelim inşallah biraz daha rahatlariz
Evet canımCanım çift miydi senin? Benim 12.gün değerim 1515 geldi ya tek embriyo
Kaçıncı gün bugün cnm Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsinnnn mutlaka haber verrrCanlarim ben geldim 2. Kani verdim simdi 5. Gun embriyosu 2 tane yapilmisti t+9 da 545 cikmisti simdi 2. Sonucu bekliyorum duanizi eksik etmeyin
Kaçıncı gün bugün cnm Rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsinnnn mutlaka haber ver
Bende cok tesekkur ederimAyyy harikaaaa canım maşallah çok şükürrr çok sevindim
Maşallah canım hayırlı olsun tekrardanKizlarrrrr t+9 545 cikmisti t+12 bugun 2635 cikmisssss
Oyhhh maşallah nasıl tutunmuş minik kuzu, gözün aydın canımKizlarrrrr t+9 545 cikmisti t+12 bugun 2635 cikmisssss
Saol bitanemOyhhh maşallah nasıl tutunmuş minik kuzu, gözün aydın canım
Ay bende aynısı var bugün korkuyorum çok sanki adet olucakmışım gibi ara ara geliyor gidiyor yarında kese randevum var korkuyorumKızlar ara ara kasık ağrısı yaşıyorum hala bu normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?