Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Serraa95

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2025
39
8
1
31
Arkadaşlar ben 24 kasımda transfer oldum bugün 5.günüm ara ara kasım ağrısı ve bel ağrısı dışında bir şeyim yok sizlerin belirtileri nasıl . İdrar testi yapmak istemiyorum ilk transferim

Merhaba bende 25 inde transfer oldum bel ağrısı kasık ağrısı hafif oluyor 3. Transferim bu benim diğerlerinde de olmuştu bazen kullandığımız ilaçlar da yapabiliyor hele geceleri bel ağrısından duramıyorum. Siz ne zaman test vereceksiniz. Bu arada idrar testi yapmayın günümüzden önce test vermeyin. Psikolojik olarak yormayın kendinizi biliyorum çok zor.

Evet gerçekten çok zor 4 aralıkta benim test günüm sizinkisi nasıl. İdrar testinde bir şey görememekten de çok korkuyorum inşallah ikimiz de kan sonucunda iyi bir değer görürüz transferler arasında bekleme süresi oluyor mu çok acaba

Bende 24 kasımda oldum transfer tek emriyoydu sizin nasıldı . Ben idrar testi yaptım negatifti 7 günde tekrar yaparım belki . 4 Aralık benimde test günüm İnşallaj pozitif alırız

Bende ilk transferimde genelde 2 ay sonra falan diyorlar tekrar denemek için İnşallah gerek kalmadan hamile kalırız

Benim de transfer hariç 3. Ve 6. Gün arası şiddetli bel ağrım vardı gece uyutmuyordu. 7. Günde geçti şuan 7.gundeyim
İnşallah iyiye işarettir geçmiş olmasi

Bende 26 kasımda 2. Transferimi oldum. İlkinde hiç olmamış gibiydim hiçbir şey yaşamadım. Bunda kasık bölgemde ara ara ağrı oluyor inşallah tutunma ile ilgilidir ilaçtan değildir diye avutuyorum kendimi

Arkadaşlar ben 24 kasımda transfer oldum bugün 5.günüm ara ara kasım ağrısı ve bel ağrısı dışında bir şeyim yok sizlerin belirtileri nasıl . İdrar testi yapmak istemiyorum ilk transferim
Benimde ilk transferim canım, yapmayı düşünmüyorum bende erken test. 27kasimda transfer oldum. Biraz bel ağrım vardı ama bu akşamdan beri o da kalmadı.

Bende 24 kasımda oldum transfer tek emriyoydu sizin nasıldı . Ben idrar testi yaptım negatifti 7 günde tekrar yaparım belki . 4 Aralık benimde test günüm İnşallaj pozitif alırız
Benim çift embriyo. Benim de test günüm 4 aralık inat ettim test yapmayacağım sonucu görmek beni üzüyo. Bu kadar zor olacağını tahmin etmiyodum Allah karşılığını verir hepimizin inşallah

Arkadaşlar aranızda progestan 50 mg ampul kalçadan iğne kullanan var mı bu ilaçtan sonra yaşam kalitem gitti

Benim çift embriyo. Benim de test günüm 4 aralık inat ettim test yapmayacağım sonucu görmek beni üzüyo. Bu kadar zor olacağını tahmin etmiyodum Allah karşılığını verir hepimizin inşallah
Çift emriyo şansı arttırıyor inşallah güzel sonuçlar alırız benim kilo olduğu için ve doktorumda riskli gebelik dediği için tek emriyo emriyo glue kullanılarak yapıldı

Çift emriyo şansı arttırıyor inşallah güzel sonuçlar alırız benim kilo olduğu için ve doktorumda riskli gebelik dediği için tek emriyo emriyo glue kullanılarak yapıldı
Evet bende de kullanıldı canım 4 aralık ikimizin de belli oluyor o zaman az kaldı

Merhaba hayırlı olsun bende ayın 24 ünde transfer oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…