Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ilk transferimde genelde 2 ay sonra falan diyorlar tekrar denemek için İnşallah gerek kalmadan hamile kalırızEvet gerçekten çok zor 4 aralıkta benim test günüm sizinkisi nasıl. İdrar testinde bir şey görememekten de çok korkuyorum inşallah ikimiz de kan sonucunda iyi bir değer görürüztransferler arasında bekleme süresi oluyor mu çok acaba
Benim de transfer hariç 3. Ve 6. Gün arası şiddetli bel ağrım vardı gece uyutmuyordu. 7. Günde geçti şuan 7.gundeyimMerhaba bende 25 inde transfer oldum bel ağrısı kasık ağrısı hafif oluyor 3. Transferim bu benim diğerlerinde de olmuştu bazen kullandığımız ilaçlar da yapabiliyor hele geceleri bel ağrısından duramıyorum. Siz ne zaman test vereceksiniz. Bu arada idrar testi yapmayın günümüzden önce test vermeyin. Psikolojik olarak yormayın kendinizi biliyorum çok zor.
Benimde ilk transferim canım, yapmayı düşünmüyorum bende erken test. 27kasimda transfer oldum. Biraz bel ağrım vardı ama bu akşamdan beri o da kalmadı.Arkadaşlar ben 24 kasımda transfer oldum bugün 5.günüm ara ara kasım ağrısı ve bel ağrısı dışında bir şeyim yok sizlerin belirtileri nasıl . İdrar testi yapmak istemiyorum ilk transferim
Benim çift embriyo. Benim de test günüm 4 aralık inat ettim test yapmayacağım sonucu görmek beni üzüyo. Bu kadar zor olacağını tahmin etmiyodum Allah karşılığını verir hepimizin inşallahBende 24 kasımda oldum transfer tek emriyoydu sizin nasıldı . Ben idrar testi yaptım negatifti 7 günde tekrar yaparım belki . 4 Aralık benimde test günüm İnşallaj pozitif alırız
Benimde ilk transferim canım, yapmayı düşünmüyorum bende erken test. 27kasimda transfer oldum. Biraz bel ağrım vardı ama bu akşamdan beri o
Ben göbekten vuruluyorum progestan dex diye bir ilaç sabah akşamArkadaşlar aranızda progestan 50 mg ampul kalçadan iğne kullanan var mı bu ilaçtan sonra yaşam kalitem gitti![]()
Çift emriyo şansı arttırıyor inşallah güzel sonuçlar alırızBenim çift embriyo. Benim de test günüm 4 aralık inat ettim test yapmayacağım sonucu görmek beni üzüyo. Bu kadar zor olacağını tahmin etmiyodum Allah karşılığını verir hepimizin inşallah![]()
Evet bende de kullanıldı canım 4 aralık ikimizin de belli oluyor o zaman az kaldıÇift emriyo şansı arttırıyor inşallah güzel sonuçlar alırızbenim kilo olduğu için ve doktorumda riskli gebelik dediği için tek emriyo emriyo glue kullanılarak yapıldı
Merhaba hayırlı olsun bende ayın 24 ünde transfer oldumArkadaşlar ben 24 kasımda transfer oldum bugün 5.günüm ara ara kasım ağrısı ve bel ağrısı dışında bir şeyim yok sizlerin belirtileri nasıl . İdrar testi yapmak istemiyorum ilk transferim
İnşallah canım ne iyi ne kötü bilemiyoruz kiBenim de transfer hariç 3. Ve 6. Gün arası şiddetli bel ağrım vardı gece uyutmuyordu. 7. Günde geçti şuan 7.gundeyim
İnşallah iyiye işarettir geçmiş olmasi![]()
Sizin de mi 4 aralık sonuç :)Merhaba hayırlı olsun bende ayın 24 ünde transfer oldum
Evet 4 aralıkSizin de mi 4 aralık sonuç :)