• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Ateş yapıyor mu peki vurulduğunuz gece valla benim de acıyor sürahi hanım gibi geziyorum 😀
Bendeee öyle tuta tuta ama ben Hergün vuruluyorum öyle birsey yok şöyle birsey var hersey belirti gibi oluyor ama vücut ısısının artması da tutunma belirtisi vücudum sıcak ben ona yoruyordum progestana değil , benim ilk transferim de pozitif di vücut ısım artmıştı belki öyledir diyelim :)

Bende 26 kasımda 2. Transferimi oldum. İlkinde hiç olmamış gibiydim hiçbir şey yaşamadım. Bunda kasık bölgemde ara ara ağrı oluyor inşallah tutunma ile ilgilidir ilaçtan değildir diye avutuyorum kendimi ☺️
İlk transferinizle ikinci arasında ne kadar beklettiler . İnşallah tutunmadır emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah 😊

Bendeee öyle tuta tuta ama ben Hergün vuruluyorum öyle birsey yok şöyle birsey var hersey belirti gibi oluyor ama vücut ısısının artması da tutunma belirtisi vücudum sıcak ben ona yoruyordum progestana değil , benim ilk transferim de pozitif di vücut ısım artmıştı belki öyledir diyelim :)
Evet benim de vücut ısım arttı gerçekten inşallah tutunmadır :)

Arkadaşlar ben 24 kasımda transfer oldum bugün 5.günüm ara ara kasım ağrısı ve bel ağrısı dışında bir şeyim yok sizlerin belirtileri nasıl . İdrar testi yapmak istemiyorum ilk transferim
Merhaba benimde 24 kasım. Pek belirtim yok açıkcası bazen belim ağrıyor gibi onu hareketsizliğe bağlıyorum. Transfer günü çatlatma iğnesi kullandım o yüzden erken test yapamıcam. Zaten 6 aralık dediler. Belki 4 aralıkta idrar yaparım

Bende 26 kasımda 2. Transferimi oldum. İlkinde hiç olmamış gibiydim hiçbir şey yaşamadım. Bunda kasık bölgemde ara ara ağrı oluyor inşallah tutunma ile ilgilidir ilaçtan değildir diye avutuyorum kendimi ☺️
Bende 2.transferimi 26 kasımda oldum ☺️ İnşallah pozitif sonuçlar alırız. Bugün hafif kasık ağrısı ve aşırı sık idrara çıkma dışında başka hiç bir şeyim yok merakla bekliyorum ne zaman test gününüz

Prolutex kullanan var mı kızlar ben göbekten yapıyorum günde 2 kez artık göbeğime dokunmaya bile korkar oldum başka yerden de yapılabiliyor mu acaba

Merhaba benimde 24 kasım. Pek belirtim yok açıkcası bazen belim ağrıyor gibi onu hareketsizliğe bağlıyorum. Transfer günü çatlatma iğnesi kullandım o yüzden erken test yapamıcam. Zaten 6 aralık dediler. Belki 4 aralıkta idrar yaparım
Belirti arayıp kendinizi üzmeyin olan belirtilerin çoğu ilaçlardan asıl belirtiler gebeliğin 6. Haftasından sonra başlar.

Back
X