Öyle maalesef. Kan sonucunu görene kadar ne düşünsek boşİnşallah canım ne iyi ne kötü bilemiyoruz ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle maalesef. Kan sonucunu görene kadar ne düşünsek boşİnşallah canım ne iyi ne kötü bilemiyoruz ki![]()
Ben kullanıyorum malesef çok kötü herhangi bir yumruk şişlik olmadı ama oturduğum yerler acıyorArkadaşlar aranızda progestan 50 mg ampul kalçadan iğne kullanan var mı bu ilaçtan sonra yaşam kalitem gitti![]()
Evet 4 Aralık büyük gün ben sanırım 3 aralıkda akşam kan testi vermeye giderimEvet bende de kullanıldı canım 4 aralık ikimizin de belli oluyor o zaman az kaldı
Merhabalar benim de transfer günüm 24 Kasım amin hepimizin inşallahBende 24 kasımda oldum transfer tek emriyoydu sizin nasıldı . Ben idrar testi yaptım negatifti 7 günde tekrar yaparım belki . 4 Aralık benimde test günüm İnşallaj pozitif alırız
Ateş yapıyor mu peki vurulduğunuz gece valla benim de acıyor sürahi hanım gibi geziyorumBen kullanıyorum malesef çok kötü herhangi bir yumruk şişlik olmadı ama oturduğum yerler acıyor![]()
Bendeee öyle tuta tuta ama ben Hergün vuruluyorum öyle birsey yok şöyle birsey var hersey belirti gibi oluyor ama vücut ısısının artması da tutunma belirtisi vücudum sıcak ben ona yoruyordum progestana değil , benim ilk transferim de pozitif di vücut ısım artmıştı belki öyledir diyelim :)Ateş yapıyor mu peki vurulduğunuz gece valla benim de acıyor sürahi hanım gibi geziyorum![]()
İlk transferinizle ikinci arasında ne kadar beklettiler . İnşallah tutunmadır emeğinizin karşılığını alırsınız inşallahBende 26 kasımda 2. Transferimi oldum. İlkinde hiç olmamış gibiydim hiçbir şey yaşamadım. Bunda kasık bölgemde ara ara ağrı oluyor inşallah tutunma ile ilgilidir ilaçtan değildir diye avutuyorum kendimi![]()
Merhabalar benim de transfer günüm 24 Kasım amin hepimizin inşalla
İnşallah aynı gün olmuşuz transfer hayırlı haberler alalım inşallahMerhabalar benim de transfer günüm 24 Kasım amin hepimizin inşallah
Evet benim de vücut ısım arttı gerçekten inşallah tutunmadır :)Bendeee öyle tuta tuta ama ben Hergün vuruluyorum öyle birsey yok şöyle birsey var hersey belirti gibi oluyor ama vücut ısısının artması da tutunma belirtisi vücudum sıcak ben ona yoruyordum progestana değil , benim ilk transferim de pozitif di vücut ısım artmıştı belki öyledir diyelim :)
Ben kullanıyorum 2 günde 1 verdi doktor 28 kasımda 2 embriyo transferi oldum..Arkadaşlar aranızda progestan 50 mg ampul kalçadan iğne kullanan var mı bu ilaçtan sonra yaşam kalitem gitti![]()
Merhaba benimde 24 kasım. Pek belirtim yok açıkcası bazen belim ağrıyor gibi onu hareketsizliğe bağlıyorum. Transfer günü çatlatma iğnesi kullandım o yüzden erken test yapamıcam. Zaten 6 aralık dediler. Belki 4 aralıkta idrar yaparımArkadaşlar ben 24 kasımda transfer oldum bugün 5.günüm ara ara kasım ağrısı ve bel ağrısı dışında bir şeyim yok sizlerin belirtileri nasıl . İdrar testi yapmak istemiyorum ilk transferim
Bana promester verdi 3 güne bir vurunuyorum kalçadanBen kullanıyorum 2 günde 1 verdi doktor 28 kasımda 2 embriyo transferi oldum..
Anladım herkesin ilacı ve dozu farklı demekki. İlk transferim günler geçmiyor resmen. Göğüs ağrısı yaşayanlar var bende hiç yok sanırım belirti için daha erkenBana promester verdi 3 güne bir vurunuyorum kalçadan
Sizin de ateş oluyor mu vurulduktan sonraBen kullanıyorum 2 günde 1 verdi doktor 28 kasımda 2 embriyo transferi oldum..
Bende 2.transferimi 26 kasımda oldumBende 26 kasımda 2. Transferimi oldum. İlkinde hiç olmamış gibiydim hiçbir şey yaşamadım. Bunda kasık bölgemde ara ara ağrı oluyor inşallah tutunma ile ilgilidir ilaçtan değildir diye avutuyorum kendimi![]()
İlk üç transferimde bende kullandım çok zor bu sefer göbekten istedim doktorumdan oda göbekten verdi ☺Ben kullanıyorum malesef çok kötü herhangi bir yumruk şişlik olmadı ama oturduğum yerler acıyor![]()
Belirti arayıp kendinizi üzmeyin olan belirtilerin çoğu ilaçlardan asıl belirtiler gebeliğin 6. Haftasından sonra başlar.Merhaba benimde 24 kasım. Pek belirtim yok açıkcası bazen belim ağrıyor gibi onu hareketsizliğe bağlıyorum. Transfer günü çatlatma iğnesi kullandım o yüzden erken test yapamıcam. Zaten 6 aralık dediler. Belki 4 aralıkta idrar yaparım