• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri 24-28 kasım transfer olanlar

Prolutex kullanan var mı kızlar ben göbekten yapıyorum günde 2 kez artık göbeğime dokunmaya bile korkar oldum başka yerden de yapılabiliyor mu acaba
Ben yapıyorum göbekten prolutex subkutan uygulama olacak başka yerden vurma canım. Prolutex yakıyor bi de dimi sertleşiyor hemen dağıtmak gerek

Ben yapıyorum göbekten prolutex subkutan uygulama olacak başka yerden vurma canım. Prolutex yakıyor bi de dimi sertleşiyor hemen dağıtmak gerek
Evet canım ya yakıyor ve sonrasında daha çok ağrı yapıyor vurulan yerde garip bi şey. Sen kaçıncı gündesin. Aslında subkutan uygulanabilecek başka yerler var ama göbekten dediler özellikle işte

İlk üç transferimde bende kullandım çok zor bu sefer göbekten istedim doktorumdan oda göbekten verdi ☺
Bundan önceki 3 transferimde hep prolutex vuruldum bu sefer başka doktora da tedavi görüyorum kendisine dedim göbekten yapsam diye bunu kullanmanı istiyorum dedi mecburen yapılıyorum ama çok fena bu göbeğin hiç bir zorluğu yoktu

Evet canım ya yakıyor ve sonrasında daha çok ağrı yapıyor vurulan yerde garip bi şey. Sen kaçıncı gündesin. Aslında subkutan uygulanabilecek başka yerler var ama göbekten dediler özellikle işte
Evet. Benim 8. Günüm bugün 4 Aralık test günüm senin nasıl

Bundan önceki 3 transferimde hep prolutex vuruldum bu sefer başka doktora da tedavi görüyorum kendisine dedim göbekten yapsam diye bunu kullanmanı istiyorum dedi mecburen yapılıyorum ama çok fena bu göbeğin hiç bir zorluğu yoktu
Benim 3. Tedavimde bir oğlum var doktorla konuşurken bedenin hamile kalmaya alışık artık kalçaya gerek yok zaten demişti

Selam kızlar 28 Kasım'da dondurulmuş çift embriyo transferi yapıldı 10 aralık da gebelik testi için çağırdılar bakalım artık hakkımızda hayırlısı 🤲🏻 Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlıaını en güzelini nasip etsin inşaAllah 🤲🏻 🫶🏻

İlk transferinizle ikinci arasında ne kadar beklettiler . İnşallah tutunmadır emeğinizin karşılığını alırsınız inşallah 😊
Amin çok sağolun. Aslında doktorum bişey dememişti. Ben ilk transferden sonra çok yıkıldım cesaret edip gidemedim. Nisandaydı ilk transferim ikincisi kasımda olmuş oldu

Bende 2.transferimi 26 kasımda oldum ☺️ İnşallah pozitif sonuçlar alırız. Bugün hafif kasık ağrısı ve aşırı sık idrara çıkma dışında başka hiç bir şeyim yok merakla bekliyorum ne zaman test gününüz
Ayy inşallahh <3 bende çok sık idrara çıkıyorum ya gece 3 kere tuvalete kalkıyorum. 6 aralık test günüm sizin?

Arkadaşlar aranızda progestan 50 mg ampul kalçadan iğne kullanan var mı bu ilaçtan sonra yaşam kalitem gitti 😥
Merhaba ben opudan sonra 25 lik olanı günde 2 kere lullandım ama göbekten daha sonra zorlandığım için doktordan muadil istedim oda progestan fitil var dedi ona geçtim hem fitili sgk karşılıyor hemde daha acısız sizin süreci bilmiyorum ama belki faydası olur dıye yazmak istedim üstelik sağlık ocağından yazdırdım tabi dozu doktordan öğrenip

Prolutex kullanan var mı kızlar ben göbekten yapıyorum günde 2 kez artık göbeğime dokunmaya bile korkar oldum başka yerden de yapılabiliyor mu acaba
Canım ben bir sağdan bir soldan vuruyorum alıştım herhalde artık :) Birde bana göbek deliğinin 4 parmak yanından dediler. Altından da vurabilirsin dediler. O yüzden bi aşağıdan bi yukarıdan vuruyorum ama bazen iğne girmiyor ama orda canım çok yanıyor :/

Merhaba ben opudan sonra 25 lik olanı günde 2 kere lullandım ama göbekten daha sonra zorlandığım için doktordan muadil istedim oda progestan fitil var dedi ona geçtim hem fitili sgk karşılıyor hemde daha acısız sizin süreci bilmiyorum ama belki faydası olur dıye yazmak istedim üstelik sağlık ocağından yazdırdım tabi dozu doktordan öğrenip
Bende fitil de var kalça da var göbek de var üçü bir arada :)

Back
X